WSOY

WSOY:ssä kustantajanimityksiä

Jaa

Ensi vuonna 140 vuotta täyttävä WSOY uusii organisaatiotaan ja siihen liittyen on nimitetty vastuulliset kustantajat kirjallisuuden eri yksiköille.

Kaunokirjallisuuden kustantajaksi on nimitetty FM Anna-Riikka Carlson, tietokirjallisuuden kustantajaksi VTM Henrikki Timgren sekä lasten- ja nuortenkirjallisuuden kustantajaksi FM Paula Halkola.

Kaunokirjallisuuden yksikkö vastaa jatkossa sekä kotimaisen että suomennetun kaunokirjallisuuden julkaisemisesta. Tietokirjallisuuden yksikkö vastaa sekä asiaproosan että tietokirjojen julkaisusta. Lasten- ja nuortenkirjayksikön vastuulla on lasten- ja nuortenkirjojen lisäksi mm. sarjakuvat. Johnny Kniga jatkaa osana WSOY:tä ja kustantajan roolissa toimii edelleen FM Jaakko Pietiläinen.

”Olen erittäin tyytyväinen nyt toteutettuun organisaatiomuutokseen ja WSOY voi hyvillä mielin suunnata kohti 140-vuotisjuhlavuottaan. Kuluneen vuoden myynti on WSOY:n osalta kasvussa ja näillä muutoksilla pystymme jatkamaan tätä positiivista kehitystä”, toteaa WSOY:n toimitusjohtaja Timo Julkunen.

WSOY:n tämän vuoden menestyksiä ovat mm. Jo Nesbøn Jano, Miki Liukkosen O, Elena Ferranten Napoli-sarjan uutuus Uuden nimen tarina ja 12 klassikkoa-sarja. Syksyn tulevia suurteoksia ovat mm. Tuomas Kyrön Mielensäpahoittajan Suomi, kertomuskokoelma Toinen tuntematon, Dan Brownin Alku, Ilkka Remeksen Vapauden risti, David Lagercrantzin Millennium-sarjaa jatkava Tyttö joka etsi varjoaan ja tekijäkolmikon Timo Parvela, Bjørn Sortland ja Pasi Pitkänen Kepler 62-sarjan osat viisi Virus ja kuusi Salaisuus.  

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Timo Julkunen, timo.julkunen@bonnierbooks.fi
puh. +358 (0)40 5490434Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme