Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Xmas Design Market WeeGee 24.-25.11.2018

Jaa

WeeGeen designohjelmisto jatkuu lauantaina ja sunnuntaina 24.-25.11.2018 Xmas Design Market WeeGee -tapahtumalla. Suomalaiseen muotoiluun keskittyvä ohjelmallinen joulun ajan myyntitapahtuma tuo WeeGeelle kymmeniä muotoilijoita tuotteineen.

Näyttelykeskus WeeGee. Kuva Ari Karttunen
Näyttelykeskus WeeGee. Kuva Ari Karttunen

Myyntitapahtumassa on mahdollista tavata muotoilijoita, tutustua tarinoihin tuotteiden takana ja ostaa tuotteita suoraan tekijöiltä.

Näyttelykeskuksen neljään museoon on tapahtuman ajan vapaa pääsy. Museoissa on monipuolista toimintaa ja mukavaa tekemistä koko perheelle.

Lauantaina kerätään leluja Hope ry:lle edelleen jaettavaksi kriisin kokeneille tai muuten apua tarvitseville perheille, tehdään joulukoristeita erilaisissa taidepajoissa ja etsitään kadonneita tonttuja. Lisäksi voi osallistua arpajaisiin tai opastuksille ja nauttia DJ -musiikista.

Xmas Design Market WeeGeen ovat tuottaneet Näyttelykeskus WeeGee ja Helsinki Design Week, joka on myös kuratoinut tapahtumaan osallistuvat myyjät.

Näyttelykeskus WeeGee on neljän museon, Espoon modernin taiteen museo EMMAn, Espoon kaupunginmuseo KAMUn, Suomen Lelumuseo Hevosenkengän ja Suomen Kellomuseon, EMMA Shopin ja Café WeeGeen muodostama kokonaisuus, joka tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille kävijöille ympäri vuoden. WeeGeen Futuro- talo on ensimmäinen sarjavalmisteinen Futuro-talo (nro 001), ja se on avoinna yleisölle kesäkaudet.

Tänä vuonna Näyttelykeskus WeeGeellä on juhlittu 50 -vuotiasta Futuro -taloa mm. Mika Taanilan monikanavaisen Muovisydän - ääni-installaation ja Studio Suurosessa vuoden loppuun saakka esillä olevan Futuron maailma 50 vuotta -näyttelyn merkeissä.

Xmas Design Market WeeGee

24.-25.11.2018

Klo 11-17

Paikka: Näyttelykeskus WeeGee

Osoite: Ahertajantie 5, Espoo

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Raija Kuisma
Kulttuurituottaja
+358 43 827 2400, raija.kuisma@espoo.fi

Kuvat

Näyttelykeskus WeeGee. Kuva Ari Karttunen
Näyttelykeskus WeeGee. Kuva Ari Karttunen
Lataa
Näyttelykesku WeeGee. Kuva Ari Karttunen
Näyttelykesku WeeGee. Kuva Ari Karttunen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme