Yliopiston Apteekki

YA-kumppaniapteekkien verkosto laajenee Rovaniemelle

Jaa

Lapin pääkaupungissa Rovaniemen Etelä-Keskuksessa toimiva apteekki muuttuu tammikuussa 2021 Yliopiston Apteekin kumppaniapteekiksi. Yhteistyö tuo hyötyjä alueen asiakkaille ja terveydenhuollon toimijoille.

Yliopiston Apteekin uusi kumppaniapteekki Rovaniemen Etelä-Keskuksessa on yksi Pohjois-Suomen suurimmista apteekeista. Yliopiston Apteekin muut kumppaniapteekit sijaitsevat Vantaalla kauppakeskus Jumbossa ja Hämeenlinnassa kauppakeskus Goodmanissa.

”Olen erittäin iloinen, että voimme aloittaa yhteistyön Yliopiston Apteekin kanssa sekä tarjota lappilaisille asiakkaillemme Rovaniemellä entistäkin paremman tuotevalikoiman, laajat Uniikki-kanta-asiakasedut ja ensiluokkaisen asiakaskokemuksen”, apteekkari Minna Loukusa sanoo.

”Rovaniemen Etelä-Keskuksen apteekki täydentää hienosti apteekkiverkostoamme. Voimme yhdessä tarjota erinomaisia palveluita asiakkaille ja tehdä yhteistyötä lääkkeiden annosjakelun ja muiden terveydenhuollon palveluiden osalta”, Yliopiston Apteekin toimitusjohtaja Kimmo Virtanen sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kimmo Virtanen, toimitusjohtaja, Yliopiston Apteekki, p. 09 5420 4510, kimmo.virtanen@ya.fi

Minna Loukusa, apteekkari, Rovaniemen keskusapteekki, p. 040 758 8059, minna.loukusa@apteekit.net

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka palveluksessa työskentelee 1000 henkilöä Suomessa. Tuottomme käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Palvelemme valtakunnallisesti kuluttajia sekä yli tuhatta terveydenhuollon yksikköä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakaskokemuksemme on palkittu Suomen kolmen parhaan joukossa vuosina 2018 ja 2019. Apteekkejamme on Suomessa 13 paikkakunnalla ja verkossa ya.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki myönsi apurahan rationaalisen lääkehoidon ja riskienhallinnan tutkimukseen29.10.2020 14:00:00 EETTiedote

Vuosittainen 20 000 euron tutkimusapuraha myönnettiin Helsingin yliopistossa väitöstutkimusta tekevälle proviisori Sonja Kalliolle. Kallio tutkii avohuollon apteekkien osallistumista lääkitysriskien hallintaan ja iäkkäiden lääkkeiden käytön järkeistämiseen yhdessä muun terveydenhuollon kanssa. Apurahan avulla Yliopiston Apteekki haluaa edistää lääkehuollon tutkimusta Suomessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme