Yliopiston Apteekki

YA-tuotesarjan viisi vahvaa melatoniinia saapuivat jouduttamaan unen tuloa

Jaa

Yliopiston Apteekin oman YA-tuotesarjan melatoniinituoteperhe kasvaa peräti viidellä uudella tuotteella. Viisikon kaikissa tableteissa vahvuus on 1,9 mg ja niiden käyttötavat ovat monipuoliset. Valoisten öiden kauteen saapuneet uutuustuotteet vastaavat vahvojen melatoniinivalmisteiden kasvaneeseen kysyntään.

YA-tuotesarjassa on yli 100 koko perheen hyvinvointituotetta vitamiineista kosmetiikkaan.Nyt valikoima täydentyyodotetuilla ja entistä vahvemmilla 1,9 mg melatoniinivalmisteilla, jotka ovat saatavilla ilman reseptiä. Tuoteperheen uutuuksilla halutaan vastata muuttuneeseen kuluttajakysyntään.

– Kuluttajat suosivat entistä enemmän vahvoja melatoniineja, ja myös pitkävaikutteisten melatoniinien kysyntä on kasvanut, YA-tuotesarjan Brand Manager Iiris Räsänen kertoo.

YA Melatoniinit ovat Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja, ja niiden annostelutavat ovat varsin monipuoliset. Nieltäviä perustabletteja on tuoteperheessä yksi 100 tabletin pakkauskoko, suussa hajoavaa vadelmanmakuista tablettia on kaksi pakkauskokoa, 30 ja 100 tabletin, samoin pitkävaikutteisia on kaksi 30 ja 100 tabletin pakkauskokoa.

YA Melatoniini lyhentää nukahtamisaikaa ja YA Pitkävaikutteinen Melatoniini puolestaan vapauttaa melatoniinia elimistöön useiden tuntien ajan ja jäljittelee näin elimistön omaa hormonieritystä. YA-melatoniinivalmisteet sopivat myös lievittämään aikaerorasitusta.

– Melatoniini on käpylisäkkeen tuottama, elimistössä luontaisesti esiintyvä hormoni, joka on yhteydessä vuorokausirytmin säätelyyn ja valo-pimeärytmiin. Näin kesällä moni kuitenkin kokee, että lisääntynyt valo vaikeuttaa unentuloa iltaisin ja aiheuttaa turhankin varhaista heräilyä aamuisin. Tähän pulmaan tarjoamme ratkaisuksi YA Melatoniinia, farmaseutin koulutuksen saanut Räsänen kertoo.

Uudet YA Melatoniinit saapuvat Yliopiston Apteekkeihin ja verkkoapteekkiin ya.fi 1.6.2018

YA Melatoniini 1,9mg
100 tablettia | Hinta 19,90

YA Melatoniini Vadelma 1,9mg
30 suussa hajoavaa tablettia | Hinta 8,90
100 suussa hajoavaa tablettia | Hinta 22,30

YA Pitkävaikutteinen Melatoniini 1,9mg
30 depottablettia | Hinta 8,90
100 depottablettia | Hinta 22,30

Tuotekuvat medioissa vapaasti julkaistaviksi:

https://ya.kuvat.fi/kuvat/YA_tuotesarja/YA_100tabl_Melatoniini_1,9mg.jpg

https://ya.kuvat.fi/kuvat/YA_tuotesarja/YA_30tabl_Melatoniini_1,9mg_pitkavaikutteinen.png

https://ya.kuvat.fi/kuvat/YA_tuotesarja/YA_100tabl_Melatoniini_1,9mg_vadelma.jpg

https://ya.kuvat.fi/kuvat/YA_tuotesarja/YA_30tabl_Melatoniini_1,9mg_vadelma.png

https://ya.kuvat.fi/kuvat/YA_tuotesarja/YA_100tabl_Melatoniini_1,9mg_pitkavaikutteinen.jpg

https://ya.kuvat.fi/kuvat/YA_tuotesarja/YA_30tabl_Melatoniini_1,9mg_pitkavaikutteinen.png


Lisätietoja: 
Iiris Räsänen, YA-tuotesarjan Brand Manager, Yliopiston Apteekki
puh. 040 8258243, iiris.rasanen@ya.fi


Yliopiston Apteekki
on yksi Suomen kolmesta parhaasta asiakaspalveluyrityksestä (Taloustutkimus), joka palvelee monikanavaisesti asiakkaita 17 apteekin lisäksi myös puhelimessa (24 h) ja verkossa ya.fi. Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka koko tuotto käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen.

YA-tuotesarja
on Yliopiston Apteekin oma tuotesarja, johon kuuluu yli sata koko perheen jokapäiväistä hyvinvointituotetta mm. vitamiineja, kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita. Omalla tuotekehityksellä varmistetaan, että kaikki sarjan tuotteet ovat korkealaatuisia. Koostumuksissa vältetään turhia väri-, säilöntä- sekä lisäaineita ja valtaosa tuotteista valmistetaan Suomessa.

Lisätietoja https://www.yliopistonapteekki.fi/tuotemerkit/ya-tuotesarja.html


 

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Iiris Räsänen, YA-tuotesarjan Brand Manager, Yliopiston Apteekki
puh. 040 8258243, iiris.rasanen@ya.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on tutkitusti yksi Suomen parhaista asiakaspalveluyrityksistä. Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka koko tuotto käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Yrityksellä on 900 000 Uniikki-kanta-asiakasta. Asiakaspalvelukanavia ovat 17 apteekin lisäksi puhelinpalvelu (24 h) ja verkko ya.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki laajentaa tutkimus- ja kehitystyötä yliopistojen, lääkeyritysten ja terveysalan toimijoiden kanssa28.2.2019 07:27:00 EETTiedote

Lääkehuollon tutkimus, farmasian opiskelijaharjoittelut ja harvinaisten lääkkeiden valmistus ovat Yliopiston Apteekin lakisääteisiä yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin Yliopiston Apteekki käyttää vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Yliopiston Apteekki on yhteiskunnallinen yritys, jonka koko tuotto käytetään vuosittain suomalaisen koulutuksen ja tutkimuksen hyväksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme