Yepzon Oy

Yepzon ja Securitas lanseeraavat uuden teknologian B2B-turvaratkaisut

Jaa

Paikannusteknologian palveluita tarjoava Yepzon sekä johtava turvallisuuspalveluyritys Securitas ovat sopineet laajenevasta yhteistyöstä B2B-turvapalveluratkaisujen luomisessa. Onnistuneet kuntapuolen pilotit Suomessa ovat laajenemassa myös yritysten henkilöstöturvaksi yli maan rajojen.

Uusi turvapalveluratkaisu parantaa henkilöstön turvallisuutta. Yepzon-paikantimesta tehty hälytys tulee suoraan Securitaksen hälytyskeskukseen.
Uusi turvapalveluratkaisu parantaa henkilöstön turvallisuutta. Yepzon-paikantimesta tehty hälytys tulee suoraan Securitaksen hälytyskeskukseen.

Securitas ja Yepzon ovat toistaiseksi pilotoineet yhteistä turvapalveluratkaisua kuntasektorilla, jossa hälytys- ja paikannustoimintoja yhdistävä Yepzon™ Freedom on integroitu Securitaksen lähetinjärjestelmään. Käyttäjän painaessa turvahälyttimen nappia ilmoitus lähtee sekunneissa Securitaksen hälytyskeskukseen, josta avun tarvitsija paikannetaan hetkessä. Ratkaisu on parhaillaan käytössä kuntapuolella sadoilla sosiaalitoimen ja liikkuvan terveydenhuollon työntekijöillä.

Yhteistyö laajenee

Yhtiöt ovat sopineet laajentavansa yhteistyötä onnistuneen integraation sekä pilottien ansiosta. Yepzonin ja Securitaksen entisestään vahvistuva yhteistyö on vastaus kuntien ja yritysten kasvavaan tarpeeseen turvata henkilöstöään riskialttiissa ympäristöissä. Tällaisia ovat etenkin tiettyjen asiakasryhmien kanssa toimivat henkilöt, yksin erillisessä kohteessa, kuten metsätyömaalla, työskentelevät sekä paljon matkustavat yhtiön avainhenkilöt. Yritysjohdon ja henkilöstön turvaaminen onkin alalla päätään nostava trendi.

”Toimme ensimmäisenä markkinoille uudenlaisen, sisätiloissakin paikantavan turvalaitteen. Securitaksen kaltaisten toimijoiden kautta luomme merkittävää lisäarvoa, kun yritykset saavat tehokkaasti ja vaivattomasti samassa palveluratkaisussa sekä Yepzonin huipputeknologian että Securitaksen turvapalvelut. On ilo huomata, että myös yritysjohdossa herätään yksilöturvallisuuden kehittämiseen”, kertoo Yepzon Oy:n perustaja Otto Linna.

Securitaksen kansainvälinen turvallisuusorganisaatio avaa Yepzonille ovia myös muiden maiden turvamarkkinaan, sillä Suomen Securitas tekee tiivistä yhteistyötä Securitaksen muiden maiden kanssa. Yhdenmukaiset järjestelmät tekevät Securitaksen ja Yepzonin palveluratkaisusta kansainvälisesti nopeasti skaalattavan.

”Securitas toimii maailmanjaaluisesti tiiviissä yhteistyössä alan laitevalmistajien kanssa, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaidemme tarpeisiin juuri oikeanlaisia kokonaisratkaisuja. Yepzon on luotettava suomalainen partneri, jonka korkealaatuinen paikannus- ja sensorointiteknologia tuo palveluumme lisäarvoa asiakkaidemme käyttöön”, kertoo Suomen Securitaksen Business Area Manager Tommi Ilonen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Otto Linna, CEO, Yepzon Enterprises
+358 43 217 0275
otto.linna@yepzon.com

Tommi Ilonen, Business Area Manager, Securitas
+358 40 502 1792
tommi.ilonen@securitas.fi

Kuvat

Uusi turvapalveluratkaisu parantaa henkilöstön turvallisuutta. Yepzon-paikantimesta tehty hälytys tulee suoraan Securitaksen hälytyskeskukseen.
Uusi turvapalveluratkaisu parantaa henkilöstön turvallisuutta. Yepzon-paikantimesta tehty hälytys tulee suoraan Securitaksen hälytyskeskukseen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Yepzon Oy
Yepzon Oy
Finlaysoninkuja 9, 3. krs
33210 TAMPERE

+358 43 217 0275http://www.yepzon.com

Yepzon Oy kehittää helppokäyttöisiä mobiilipohjaisia paikannuspalveluita. Vuonna 2013 toimintansa aloittanut yhtiö työllistää suoraan 8 työntekijää ja noin 100 tuotekehittäjää alihankkijayrityksissä. Yepzonin globaali, mutta pääosin suomalainen omistus jakautuu eri aloilla vaikuttaville yksityissijoittajille. Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Tampereella. Lontooseen rekisteröity Yepzon Ltd. on Yepzon Oy:n täysin omistama tytäryhtiö. Yhdysvaltojen Nevadaan rekisteröity Yepzon Inc. on yhteisyritys Global Expansion Solutionsin kanssa. Yepzon Enterprises India Pvt. Ltd on Yepzon Oy:n hallinnoima osakkuusyhtiö Intian Delhissä yhteisomistuksessa VVDN Technologiesin kanssa. www.yepzon.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yepzon Oy

Yepzon lanseeraa uuden sukupolven 4G LTE -paikantimet Las Vegasin CES 2019 -tapahtumassa – elektroniikkajätti Qualcomm otti tuotteet osastolleen8.1.2019 09:00:00Tiedote

IoT -laitteiden markkinan on ennakoitu kasvavan nopeasti vuonna 2019, ja sitä myötä myös GPS-paikantimien. Kasvun mahdollistavat matkapuhelinoperaattorien rakentamat uudet LTE-verkkoyhteydet, jotka optimoivat IoT-laitteiden tiedonsiirtoa entistä tehokkaammaksi. Suomalainen paikannus- ja sensoriteknologiayritys Yepzon lanseeraa ensimmäisenä maailmassa edistykselliset sensoroivat paikantimet, jotka on rakennettu Qualcomm® Snapdragon Wear™ 1200 -alustalle. Sekä Yepzonin kuluttajamarkkinaan suunniteltu paikannin että teollisuuden laiteinnovaatio ovat esillä Qualcommin pääosastolla (#10948) Las Vegasin CES-messuilla 8.1.2019 alkaen.

Teknologia ja muoti yhdistyvät – Yepzon ja LUMI Accessories yhteistyöhön2.10.2018 09:00:00Tiedote

Kaksi voimakkaasti kansainvälistyvää suomalaista yritystä, paikannusteknologiaa kehittävä Yepzon Oy sekä korkealuokkaisia asusteita valmistava LUMI Accessories Oy, ovat yhdistäneet voimansa tuodakseen muodin teknologiaan. LUMI on suunnitellut Yepzonin uusimmalle tuotteelle, Yepzon™ Freedomille, designkotelon. Yhteistyön tavoitteena on tehdä turvateknologiasta tyylikkäämpää ja ”vaatettaa” teknologia osaksi käyttäjänsä olemusta.

Yepzon vahvistuu USA:ssa: paikantimet Best Buyn valikoimiin ja fuusio valmis18.9.2018 12:30:00Tiedote

Suomalainen paikannusteknologiatarjoaja Yepzon Oy on julkistanut uuden jälleenmyyntiyhteistyön Best Buyn, Yhdysvaltojen suurimman kuluttajaelektroniikkaketjun kanssa. Samaan aikaan aloitti toimintansa Yepzonin aiemmin julkistettu yhteisyritys sen entisen kilpailijan, amerikkalaisen Location Based Technologiesin (LBAS) kanssa. Resurssien yhdistäminen kasvattaa vahvasti Yepzonin tulosta neljännellä kvartaalilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme