Yepzon Oy

Yepzon Oy:n hallitus on nimittänyt Vesa Marttisen yhtiön toimitusjohtajaksi 10.8.2021 alkaen

Jaa

Marttinen tulee myös yhtiön osakkaaksi sijoittaessaan meneillään olevalla rahoituskierroksella yhtiön osakkeisiin. Nykyinen toimitusjohtaja Otto Linna jatkaa hallituksen puheenjohtajana.

”Aloitimme Yepzonin toiminnan vuonna 2013. Yhtiökokous 2016 linjasi yhtiön tavoitteeksi listata osake markkinapaikalle siitä viiden vuoden sisällä. Menemme kohti tuota tavoitetta täysillä. Olen iloinen, että Vesa liittyy vahvistamaan tiimiämme. Hänen mittava kokemuksensa meriteollisuudesta ja kansainvälisistä operaatioista Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa tukevat strategiaamme kasvaa yhdessä avainasiakkaidemme kanssa globaaliksi yritykseksi, joka on teknologiajohtaja alallaan. Hallituksen puheenjohtajana ja suurimpana omistajana annan Vesalle ja tiimille täyden tuen, ja keskittyessäni rahoitus- ja yritysjärjestelyihin Vesa saa rauhan keskittyä liiketoiminnan johtamiseen ja myynnin kasvattamiseen”, sanoo Otto Linna, Yepzonin perustaja.

Vesa Marttinen siirtyy Yepzon Oy:n palvelukseen Wärtsilän tytäryhtiön Eniram Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä. Marttinen odottaa innolla tulevaa tehtävää: ”Liityn avoimin mielin Yepzon-tiimiin. Pandemian jälkeen merenkulun ja  turvallisuuden markkinat palautuvat nopeasti kasvu-uralle. Näen suurena vahvuutena Yepzonin IoT-ratkaisujen kyvyn vastata markkinoiden nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin.”

Yepzon Oy:llä on 29.6.2021 asti avoinna osakeanti liiketoiminnan kasvun rahoittamiseksi ja Yhtiön valmistelemiseksi listauskelpoiseksi. Anti on kerryttänyt tähän mennessä n. 1,2 miljoonaa euroa uutta pääomaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelut:

Otto Linna
Hallituksen puheenjohtaja
Yepzon Oy
otto.linna@yepzon.com
+358 43 2170 275

Vesa Marttinen
Toimitusjohtaja 10.8.2021 alkaen
Yepzon Oy
vesa.marttinen@marinecycles.com
+358 40 822 2910

Tietoja julkaisijasta

Yepzon Oy
Yepzon Oy
Finlaysoninkuja 9, 3. krs
33210 TAMPERE

+358 43 217 0275http://www.yepzon.com

Yepzon on helppokäyttöisten paikannus ja sensoridatapalvelujen kehittäjä ja tuottaja. Yhtiö on aloittanut toimintansa 2013 ja se työllistää 6 henkilöä vakituisesti Suomessa ja n. 100 tuotekehittäjää ja muuta asiantuntijaa alihankkijayrityksissä. Yepzonin kansainvälinen, mutta pääasiallisesti suomalainen omistajuus jakautuu eri aloilla toimivien yksityissijoittajien kesken. Yhtiön pääkonttori on Tampereeella, Suomessa. Yepzon Ltd. on Yepzon Oy:n omistama tytäryhtiö UK:ssa. Yepzon Inc. on Yepzonin enemmistöomistama myyntiyhtiö Yhdysvalloissa ja sen toinen omistaja on Global Expansion Solutions. Yepzon Enterprises India Pvt. Ltd on yhteisyritys intialaisen VVDN Technologiesin kanssa Delhissä.www.yepzon.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yepzon Oy

Strateginen täyskäänne ratkaisemassa suomalaisen Yepzonin korona-kohtalon18.11.2020 09:59:32 EET | Tiedote

Aiemmin vahvasti kuluttajapaikantimistaan tunnettu suomalainen teknologiayritys Yepzon teki ennen koronapandemian alkua ratkaisevan strategisen päätöksen siirtyä rakentamaan vahvoille teollisille toimijoille uuden ajan digitalisaatioratkaisuja. Päätös on johtanut vahvistuvaan tilauskantaan, jonka toimittamiseen yhtiö hakee parhaillaan lisärahoitusta osakeannilla. Nyt Yepzonin asiakkaina ovat muun muassa Meritaito, Stora Enso, Valmet ja Telia.

Yepzon lanseeraa uuden sukupolven 4G LTE -paikantimet Las Vegasin CES 2019 -tapahtumassa – elektroniikkajätti Qualcomm otti tuotteet osastolleen8.1.2019 09:00:00 EET | Tiedote

IoT -laitteiden markkinan on ennakoitu kasvavan nopeasti vuonna 2019, ja sitä myötä myös GPS-paikantimien. Kasvun mahdollistavat matkapuhelinoperaattorien rakentamat uudet LTE-verkkoyhteydet, jotka optimoivat IoT-laitteiden tiedonsiirtoa entistä tehokkaammaksi. Suomalainen paikannus- ja sensoriteknologiayritys Yepzon lanseeraa ensimmäisenä maailmassa edistykselliset sensoroivat paikantimet, jotka on rakennettu Qualcomm® Snapdragon Wear™ 1200 -alustalle. Sekä Yepzonin kuluttajamarkkinaan suunniteltu paikannin että teollisuuden laiteinnovaatio ovat esillä Qualcommin pääosastolla (#10948) Las Vegasin CES-messuilla 8.1.2019 alkaen.

Teknologia ja muoti yhdistyvät – Yepzon ja LUMI Accessories yhteistyöhön2.10.2018 09:00:00 EEST | Tiedote

Kaksi voimakkaasti kansainvälistyvää suomalaista yritystä, paikannusteknologiaa kehittävä Yepzon Oy sekä korkealuokkaisia asusteita valmistava LUMI Accessories Oy, ovat yhdistäneet voimansa tuodakseen muodin teknologiaan. LUMI on suunnitellut Yepzonin uusimmalle tuotteelle, Yepzon™ Freedomille, designkotelon. Yhteistyön tavoitteena on tehdä turvateknologiasta tyylikkäämpää ja ”vaatettaa” teknologia osaksi käyttäjänsä olemusta.