YH Kodit Oy

YH Kodeilta valmistuu keväällä uusia vuokra-asuntoja Tampereelle

Jaa

YH Kodit rakennuttaa uusia vuokra-asuntoja Tampereella Vuorekseen ja Lentävänniemeen. Vuorekseen valmistuu 58 asuntoa maaliskuussa 2019 ja Lentävänniemeen 39 asuntoa toukokuussa 2019.

Lentävänniemeen valmistuu uusia vuokra-asuntoja Männistönkadulle.
Lentävänniemeen valmistuu uusia vuokra-asuntoja Männistönkadulle.

”Kohtuuhintaisista vuokra-asunnoista on edelleen pulaa. Keväällä valmistuvien 97 asunnon lisäksi rakenteilla on yhteensä 235 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa Kangasalle, Tesomalle ja Nokialle.” toteaa Janne Tuominen, YH Kodit Oy:n toimitusjohtaja. ”Nämä asunnot valmistuvat vuodenvaihteen 2019-2020 tienoilla.” jatkaa Tuominen.

Lentävänniemeen rakenteilla oleva kerrostalo valmistuu aivan suunnitteilla olevan raitiotien viereen. Tulevat asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita ja asuntojen koot vaihtelevat 31,5 neliön yksiöistä 69,5 neliön saunallisiin kolmioihin.

”Vuorekseen valmistuva kohde valmistuu viime vuonna valmistuneen vuokrakohteemme viereen lähelle Vuores-taloa.” kertoo Petro Saraste, YH Kodit Oy:n rakennuttajajohtaja. ”Vuores jatkaa kasvuaan ja uusia asukkaita on tulossa jatkuvasti. Suunnittelupöydällämme on myös uuden vuokratalon rakentamisesta Vuoreksen Rimmin alueelle.” Saraste jatkaa.

Vuorekseen valmistuvien asuntojen koot vaihtelevat 30,5 neliön yksiöistä 66 neliön kolmioihin.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lentävänniemeen valmistuu uusia vuokra-asuntoja Männistönkadulle.
Lentävänniemeen valmistuu uusia vuokra-asuntoja Männistönkadulle.
Lataa
Vuoreksen Puistokadulle valmistuu uusia vuokra-asuntoja lähelle Vuores-taloa.
Vuoreksen Puistokadulle valmistuu uusia vuokra-asuntoja lähelle Vuores-taloa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

YH Kodit Oy
YH Kodit Oy
Aleksis Kiven katu 26
33200 Tampere

010 227 3000https://www.yhkodit.fi/

YH Kodit on merkittävä asuntokannan uudistaja Tampereen ja Turun seuduilla. Rakennutamme vuosittain noin 500 – 1000 asuntoa kasvavan kysynnän mukaan. Asukkaamme ovat löytäneet meiltä erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia koteja laajasta vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntojen valikoimastamme yli 40 vuoden ajan. Omistamme lähes 7 000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa Tampereella ja Turussa sekä niiden lähialueilla

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta YH Kodit Oy

YH Kodit panostaa Ara-rahoitteiseen asuntotuotantoon7.11.2018 13:59:20 EETTiedote

Vuonna 2016 YH Kodit-konserni asetti viiden vuoden tavoitteekseen rakentaa 2 500 asuntoa Tampereen ja Turun seuduille. Tavoite tullaan ylittämään reippaasti, sillä pelkästään Ara-rahoitteisia kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja on jo nyt valmistunut tai valmistuu yli 1 000 kappaletta vuosien 2017-2019 aikana. Lisää vuokra-asuntoja on myös suunnitteilla, joiden on arvioitu valmistuvan vuosien 2020-2021 aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme