YH Kodit Oy

YH Kodeilta valmistuu kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja Turun Linnanfälttiin

Jaa

Turun Linnanfältin uuteen puukaupunginosaan valmistuu YH Kodeilta 83 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa. Maaliskuussa valmistuva kerrostalo on YH Kotien ensimmäinen puukerrostalo ja ensimmäinen puukaupunkiin Aran tukemana tuotantona valmistuva puukerrostalo.

Turun Linnanfälttiin valmistuu YH Kotien ensimmäinen puukerrostalo.
Turun Linnanfälttiin valmistuu YH Kotien ensimmäinen puukerrostalo.

”Puukerrostalon rakennuttaminen on ollut meille mielenkiintoinen projekti. Kerrostalon puuverhoiltu, mutta silti moderni ulkoasu sulautuu hyvin vanhaan ympäristöön. Talo rakennetaan viimeisimpien määräysten mukaan ja paloturvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Neljäkerroksisessa talossa on mm. automaattisena palosammutuksena sumuvesijärjestelmä.” kertoo Mikko Lipponen, YH Kodit Oy:n Turun aluejohtaja. Talon on suunnitellut Schauman Arkkitehdit.

”Turussa on edelleen kohtuuhintaisista vuokra-asunnoista huutava pula. Nykyisistä vuokra-asunnoistamme harva ehtii olla tyhjillään ennen seuraavia asukkaita ja uudetkin asunnot ovat saaneet asukkaat heti valmistuttuaan. Talvella Linnanfältiin valmistuvien asuntojen lisäksi vuoden 2019 aikana valmistuu Runosmäkeen, Suikkilaan ja Skanssiin lähes 300 kohtuuhintaista asuntoa.” kertoo Janne Tuominen, YH Kodit Oy:n toimitusjohtaja. ”Näiden neljän kerrostalon lisäksi suunnitteilla tai rakenteilla on 5 vuokratalon rakentamisesta Turkuun ja lähikuntiin.” jatkaa Tuominen.

Fleminginkatu 8:an valmistuvien asuntojen koot vaihtelevat 24 neliön yksiöistä 64,5 neliön kolmioihin. Asunnot tulevat haettavaksi vuoden 2019 alusta. Autot ajetaan maan alle pysäköintihalliin.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Turun Linnanfälttiin valmistuu YH Kotien ensimmäinen puukerrostalo.
Turun Linnanfälttiin valmistuu YH Kotien ensimmäinen puukerrostalo.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

YH Kodit Oy
YH Kodit Oy
Aleksis Kiven katu 26
33200 Tampere

010 227 3000https://www.yhkodit.fi/

YH Kodit on merkittävä asuntokannan uudistaja Tampereen ja Turun seuduilla. Rakennutamme vuosittain noin 500 – 1000 asuntoa kasvavan kysynnän mukaan. Asukkaamme ovat löytäneet meiltä erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia koteja laajasta vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntojen valikoimastamme yli 40 vuoden ajan. Omistamme lähes 7 000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa Tampereella ja Turussa sekä niiden lähialueilla

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta YH Kodit Oy

YH Kodit panostaa Ara-rahoitteiseen asuntotuotantoon7.11.2018 13:59:20 EETTiedote

Vuonna 2016 YH Kodit-konserni asetti viiden vuoden tavoitteekseen rakentaa 2 500 asuntoa Tampereen ja Turun seuduille. Tavoite tullaan ylittämään reippaasti, sillä pelkästään Ara-rahoitteisia kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja on jo nyt valmistunut tai valmistuu yli 1 000 kappaletta vuosien 2017-2019 aikana. Lisää vuokra-asuntoja on myös suunnitteilla, joiden on arvioitu valmistuvan vuosien 2020-2021 aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme