YH Kodit Oy

YH Kodit Oy rakennuttaa rivitaloja Kaarinaan Piispanristiin

Jaa

Kaarinan suositulle Piispanristin alueelle valmistuu uusia rivitaloja vuoden 2020 lopulla. YH Kotien rakennuttamaan ja omistamaan kohteeseen valmistuu yhteensä 28 vuokra-asuntoa.

”Rakenteilla olevat talot ovat jatkoa alueelle jo aiemmin rakennetuille vuokra- ja asumisoikeusasunnoillemme.” kertoo Mikko Lipponen, YH Kodit Oy:n Turun aluejohtaja. ”Kaarina ja erityisesti Piispanristi ovat suosittua aluetta, ja meillä onkin lähivuosien suunnitelmissa rakentaa useampikin rivi- ja kerrostalo Kaarinaan.” jatkaa Lipponen.

”Uusia taloja suunniteltaessa kiinnitämme erityistä huomiota rakennuksen energiankäyttöön. Nurminiitynkadulle valmistuviin rivitaloihin on tulossa maalämpö ja veden kulutusta seurataan asuntokohtaisilla mittareilla” kertoo Janne Tuominen, YH Kodit Oy:n toimitusjohtaja. ”Alueen muissa taloissamme on maalämpö ollut käytössä jo useamman vuoden ajan. Lisäksi olemme vaihtaneet vanhoja öljylämmitteisiä talojamme maalämpöön viime vuosien aikana. Tehtävää vielä kuitenkin riittää ja erilaisia toimenpiteitä tehdään, jotta saamme vanhemman asuntokannamme hiilijalanjälkeä pienennettyä.” jatkaa Tuominen.

Nurminiitynkatu 5:een valmistuvien asuntojen koot vaihtelevat 45 neliön kaksioista 79,5 neliön nelikoihin. Asunnot tulevat haettavaksi alkusyksystä 2020.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

YH Kodit Oy
YH Kodit Oy
Aleksis Kiven katu 26
33200 Tampere

010 227 3000https://www.yhkodit.fi/

YH Kodit on merkittävä asuntokannan uudistaja Tampereen ja Turun seuduilla. Rakennutamme vuosittain noin 500 – 1000 asuntoa kasvavan kysynnän mukaan. Asukkaamme ovat löytäneet meiltä erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia koteja laajasta vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntojen valikoimastamme yli 40 vuoden ajan. Omistamme yli 7 000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa Tampereella ja Turussa sekä niiden lähialueilla

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta YH Kodit Oy

YH KODIT VALVOO KIINTEISTÖJENSÄ HUOLTOA UUDELLA TAVALLA - Hyvä huolto tuo palkkion, huono sanktion30.12.2019 14:11:49 EETTiedote

Tampereella ja Turussa toimiva YH Kodit on nostanut taloyhtiöiden huollon uudelle tasolle. Yritys on kehittänyt järjestelmän, joka parantaa taloyhtiöiden huollon laatua ja tasaisuutta. Järjestelmä perustuu jokaisessa taloyhtiössä neljä kertaa vuodessa tehtäviin kierroksiin, joissa pureudutaan käytännön tasolla huollon onnistumisiin ja parannettaviin kohtiin. Kierrosten tulosten perusteella hyvin toiminut huolto saa ylimääräisen palkkion, ja huonosta laadusta sanktioidaan.

YH Kodit panostaa Ara-rahoitteiseen asuntotuotantoon7.11.2018 13:59:20 EETTiedote

Vuonna 2016 YH Kodit-konserni asetti viiden vuoden tavoitteekseen rakentaa 2 500 asuntoa Tampereen ja Turun seuduille. Tavoite tullaan ylittämään reippaasti, sillä pelkästään Ara-rahoitteisia kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja on jo nyt valmistunut tai valmistuu yli 1 000 kappaletta vuosien 2017-2019 aikana. Lisää vuokra-asuntoja on myös suunnitteilla, joiden on arvioitu valmistuvan vuosien 2020-2021 aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme