S-Pankki Oyj

Yhdistetyn maailmancup käynnistyy – S-Pankki mukana kannustamassa

Jaa

Yhdistetyn maailmancup-kiertue käynnistyy viikonloppuna Rukalla. S-Pankki on yhdistetyn maajoukkueen virallinen yhteistyökumppani. Kiertueen edetessä pankki seuraa tiiviisti urheilijoiden menestystä, tsemppaa heitä huippusuorituksiin ja kutsuu myös asiakkaansa mukaan kannustamaan.

S-Pankin Emilia Simola ja yhdistetyn urheilijat Ilkka Herola, Perttu Reponen ja Annamaija Oinas.
S-Pankin Emilia Simola ja yhdistetyn urheilijat Ilkka Herola, Perttu Reponen ja Annamaija Oinas.

S-Pankki kannustaa viikonloppuna Rukalla kisaavia suomalaisia yhdistetyn urheilijoita huippusuorituksiin. S-Pankki on yhdistetyn maajoukkueen virallinen yhteistyökumppani kattaen miesten ja naisten A-maajoukkueet sekä nuorten maajoukkueen. Rukalla kisataan myös maastohiihdon ja mäkihypyn maailmancupia.

“Kauden 2022–2023 maailmancupin edetessä jännitämme ja kannustamme yhdessä muiden suomalaisten tapaan yhdistetyn urheilijoiden menestystä. Tsempataan yhdessä suomalaiset voittoon!” S-Pankin vt. toimitusjohtaja Hanna Porkka sanoo.

S-Pankki tukee myös Hiihtoliiton Lumilajit Liikuttavat -tuoteperhettä, jonka kärkituote Lasten Lumipäivät liikuttaa innostavasti ja uusin tavoin lapsia, perheitä ja opettajia. Kansainvälistäkin tunnustusta saanut lasten liikuttamisohjelma kiertää vuosittain noin 30 paikkakuntaa Suomessa, tavoitteenaan tervehenkisen liikuntapohjan rakentaminen varhaisessa iässä taustaan katsomatta.

Yhteistyö Hiihtoliiton kanssa rakentuu laajaan, arvopohjaiseen yhteistyöhön, jossa keskiössä on lasten ja nuorten liikkumisen mahdollistaminen tulevaisuudesta vastuuta kantaen. Yhteistyön painopisteet tukevat Hiihtoliiton strategiaa, jossa huippu-urheilun ohella korostuu sosiaalisen vastuun kanto kansanterveyttä edistämällä.

“S-Pankki olemassa siksi, että jokaisella olisi mahdollisuus vähän rahakkaampaan huomiseen. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tarvitaan oman talouden hallinnan lisäksi muutakin. Siksi on tärkeä huolehtia omasta ja läheisten terveydestä, jossa merkittävä tekijä on säännöllinen liikunta. Meillä Suomessa on upeat mahdollisuudet harrastaa liikuntaa neljänä eri vuodenaikana, ja näin talven kynnyksellä toivotan kaikille riemukkaita hetkiä lumilajien parissa”, Porkka sanoo.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Urheilijan talous

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

S-Pankin Emilia Simola ja yhdistetyn urheilijat Ilkka Herola, Perttu Reponen ja Annamaija Oinas.
S-Pankin Emilia Simola ja yhdistetyn urheilijat Ilkka Herola, Perttu Reponen ja Annamaija Oinas.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

S-Pankki Oyj
S-Pankki Oyj
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

+358 50 573 5855https://www.s-pankki.fi

S-Pankki on kotimainen pankki ja osa S-ryhmää. Olemme olemassa siksi, että jokaisella olisi mahdollisuus vähän rahakkaampaan huomiseen. Meillä on yli kolme miljoonaa asiakasta ja tunnemme asiakkaidemme arjen. Tuomme siihen helppoutta ja hyötyä muun muassa helppokäyttöisten digitaalisten palveluidemme avulla. Täyden palvelun pankkina olemme tukena elämän pienissä ja suurissa käännekohdissa. s-pankki.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta S-Pankki Oyj

S-Pankki-rahastoihin eniten sijoituksia vuonna 2022 – nämä rahastot olivat suosituimpia17.1.2023 10:00:00 EET | Tiedote

Sijoittajan vuosi 2022 oli täynnä yllätyksiä, ja tämä näkyi myös suomalaisten sijoitusinnossa. Kansainvälisten kriisien synnyttämän taloudellisen epävarmuuden keskellä suomalaiset luottivat kuitenkin S-Pankki-rahastoihin, jotka keräsivät eniten nettomerkintöjä Suomessa. Suhteellisesti eniten omistajamääriään kasvattivat vaihtoehtoisiin sijoituskohteisiin sijoittavat rahastot.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme