Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Yhteenveto nuorten auttamisoperaatiosta koulujen päättymispäivänä Helsingissä

Jaa

Helsingin kaupungin nuorisopalvelut järjesti auttamisoperaation koulujen päättymispäivänä alle 18-vuotiaille yhdessä Helsingin seurakuntien Saapas-ryhmien, Suomen Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piirin ja Walkersin. Kaikkiaan operaatioon osallistui 56 avustajaa.

Jalkapartiot kiersivät keskustassa Kampin/Narinkkatori alueella, Hietaniemen uimarannan, Kaivopuiston ja Koffin puiston läheisyydessä. Autopartiot liikkuivat koko kaupungin alueella.

Partiointia tehtiin klo 18.30–03.00. Tuona aikana partiot auttoivat 312 nuorta. Ensiapua paikan päällä annettiin muutamalle nuorelle ja suoraan sairaalaan toimitettiin yksi nuori.

Väsyneimmät juhlijat kuljetettiin lepäämään Lasten liikennekaupungissa (Auroranportti 2) sijainneelle selviämisasemalle. Yön aikana keskukseen tuotiin kolme alle 18-vuotiasta nuorta.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Mirja Silajärvi
toiminnanjohtaja
operaation johtaja
puh. 041 5121 736, 09 310 71599
Helsingin kaupungin nuorisopalvelut

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme