Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Yhteenveto nuorten auttamisoperaatiosta vappuna  

Jaa

Helsingin kaupungin nuorisopalvelut järjesti vappuna alle 18-vuotiaiden nuorten auttamisoperaation. Jalkapartiot liikkuivat keskustan ja autopartiot koko kaupungin alueella.

Auttamisoperaation järjestäjinä olivat Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden lisäksi Suomen Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piiri, Helsingin seurakuntien Saapas-ryhmät, Nuorisotyöraiteilla -hanke, Aseman Lapset ry ja Walkers. Kaikkiaan operaatioon osallistui 64 avustajaa.

Jalkapartiot kiersivät keskustan, Kaivopuiston, Hietaniemen ja Koffin puiston läheisyydessä. Autopartiot liikkuivat koko kaupungin alueella.

Partiointia tehtiin klo 17.30–03.00 välisenä aikana. Tuona aikana partiotauttoivat tai kohtasivat 488nuorta. Ensiapua paikan päällä annettiin 26 nuorelle, ja suoraan sairaalaan toimitettiin 4 nuorta.

Väsyneimmät juhlijat kuljetettiin lepäämään Taivallahden leikipuistossa (Pohjoinen Hesperiankatu 22) sijainneelle selviämisasemalle. Yön aikana keskukseen tuotiin 5 alle 18-vuotiasta nuorta.

”Kaiken kaikkiaan operaatio sujui hyvin, vapaaehtoiset avustajat sekä nuoriso-ohjaajat näkyivät kadulla ja sen lisäksi kohdattiin paljon nuoria illan aikana,” kertoo operaation johtaja Mirja Silajärvi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mirja Silajärvi
operaation johtaja
puh. 041 5121 736, 09 310 71599
mirja.silajarvi@hel.fi
Helsingin kaupunki,
kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala / nuorisopalvelut

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

///KORJATTU TIEDOTE/// Helsingin mallin uudet hankkeet aloittavat tammikuussa 201915.11.2018 19:36Tiedote

Alueellisen ja osallistavan kulttuurityön eli Helsingin mallin uuden kauden 2019–2021 hankkeet on valittu. Valtaosa mukaan valituista toimijoista on ollut mukana mallin pilottikaudella 2016–2018, uusina aloittavat Suomalainen Barokkiorkesteri sekä Teatteri Tuike. Helsingin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kulttuurijaosto päätti Helsingin mallin avustusten kohdentumisesta kokouksessaan 15.11.2018. Tänään klo 18:07 lähetetyssä tiedotteessa oli Suomen Kansallisteatterin Osakeyhtiön hanke kirjattu virheellisesti Vuosaareen suuntautuvaksi hankkeeksi. Hanke toteutetaan Kannelmäen ja Malminkartanon alueella. Tieto on korjattu alla olevaan listaukseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme