Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Yhteishaun tulokset julkistetaan 15. kesäkuuta

13.6.2017 10:49 | Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Jaa

Kevään yhteishaun tulokset julkistetaan torstaina 15. kesäkuuta. Helsingin kaupungin ylläpitämät lukiot ja Stadin ammattiopisto julkaisevat tiedot koulutukseen päässeistä omilla verkkosivuillaan, jos hakija on antanut luvan nimensä julkaisemiseen.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkkosivuilla www.hel.fi/kasvatusjakoulutus julkaistaan tiedot kaupungin omien lukioiden sisäänpääsyn alimmista keskiarvo- ja pisterajoista.

Helsingissä toimii myös useita yksityisiä ja valtion lukioita. Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala ei julkaise tietoja niiden keskiarvo- ja pisterajoista, sillä emme saa niitä suoraan Opintopolku-järjestelmästä.

Lukiot Helsingissä -sivulla on linkit kaupungin ylläpitämien lukioiden verkkosivuille. Samalta sivulta löytyy lista muista Helsingissä toimivista lukioista.

Stadin ammattiopiston verkkosivut

Lisätiedot

suunnittelija Jorma Antman, talous- ja suunnittelupalvelut, puh. 09 310 84051, jorma.antman@hel.fi

*****

Sektorn för fostran och utbildning informerar

13.6.2017

Resultatet av den gemensamma ansökan offentliggörs den 15 juni

Hur det gick i vårens gemensamma ansökan till utbildning andra stadiet offentliggörs torsdag den 15 juni. De gymnasier som Helsingfors stad är huvudman för och Stadin ammattiopisto publicerar namnen på dem som antagits på sina webbplatser, förutsatt att den sökande har gett sitt tillstånd till publicering. Sektorn för fostran och utbildning publicerar på sin webbplats uppgifter om det lägsta medeltalet och poängtalet för inträde till stadens egna gymnasier www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/sv.

Det finns också flera privat och statliga gymnasier i Helsingfors. Sektorn för fostran och utbildning publicerar inte uppgifter medeltal och poängtal för deras del, eftersom vi inte får ut dem direkt ur Studieinfo-systemet.

På sidan Gymnasierna i Helsingfors finns det förteckningar över såväl de gymnasier som staden är huvudman för som de privata och statliga gymnasier som är verksamma i Helsingfors. Namnen är länkade till respektive gymnasiums webbplats.

Stadin ammattiopistos webbplats

Närmare upplysningar

planeraren Jorma Antman, informationsförvaltningstjänsterna, tfn 09 310 84051, jorma.antman@hel.fi

Yhteyshenkilöt

Mediaa palvelee

viestintäpäällikkö Essi Eranka
puh. 09 310 74342, 040 568 1369, essi.eranka@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala


Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä.
Toimialan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Kouluihin entistä maistuvampia kasvisruokia: koululaiset mukana kehittämistyössä22.8.2017 14:35Tiedote

Helsingin kouluissa ja oppilaitoksissa syödään syksystä alkaen entistä maistuvampia ja proteiinipitoisempia kasvisruokia. Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala sekä Palvelukeskus Helsinki kehittivät kasvisruokia yhdessä koululaisten kanssa. Uudet kasvisruoat tulevat ruokalistoille syksyn aikana. Kasvisruoka on ollut Helsingin kaupungin koulujen ja oppilaitosten päivittäinen ateriavaihtoehto jo vuodesta 2007 lähtien ja vuonna 2010 Helsingin kaupunginvaltuusto päätti viikoittaisesta kasvisruokapäivästä.

Koululaisten aamutoiminnan pilotointi alkaa11.8.2017 12:15Tiedote

Tänä syksynä Helsingin kaupungin peruskouluissa lähdetään kokeilemaan koululaisten aamutoimintaa. Toiminta käynnistyy viimeistään 28. elokuuta alkavalla viikolla (viikko 35). ”On hienoa, että kaupunki antoi rahoituksen tähän toimintaan”, palveluvastaava Leena Palve-Kaunisto iloitsee. Aamutoiminta käynnistetään kaikissa niissä suomen- ja ruotsinkielisissä peruskouluissa, joihin on tullut ilmoittautumisia, myös yksittäisiä. Toimintaan tullaan ilmoittautumaan Wilman kautta. Wilma-ilmoittautumista testataan parhaillaan ja se on käytössä viikolla 35. Toimintaa järjestetään 1.-2.-luokkalaisille. Lisäksi toimintaan voi osallistua 3.-4.-luokkalaisia erityistä tukea tarvitsevia oppilaita. Koulussa toiminnan järjestämisen tarve syntyy, jos 1.-2.-luokkalaisten koulupäivä alkaa klo 8.30 jälkeen. Aamutoiminta on maksutonta. Siihen ei sisälly välipalaa. ”Vielä emme tiedä, paljonko palvelua tullaan käyttämään”, Leena Palve-Kaunisto täsmentää. Joustavia ratkaisuja etsitään Pilotoinnilla etsitään joust

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme