Kustannusosakeyhtiö OtavaKustannusosakeyhtiö Otava

Yhteistä pikkujoulupuuhaa koko perheelle 

Jaa

Loppuvuoden perhehetket sopivat mainiosti kirjan ääreen rauhoittumiseen. Täyttökirjauutuuksista löytyy sopivaa puuhaa niin pienille kuin isommillekin lapsille.

Lasten oma voimakirja 

Sanna Wikströmin Minun unelmakarttakirjani (Otava 2018) johdattaa tarinoiden ja kivojen tehtävien kautta lapsen tutkimaan omaa erityisyyttään.  

Kirjan ydintehtävä on parantaa lapsen itsetuntoa, luottamusta ja uskoa itseen ja omiin unelmiin. Se antaa välineitä tutustua omiin tunteisiinsa – joista kaikki ovat oikeita. Kun lapsi kokee, että hänen tunteensa ovat oikeita, hän kokee itsensä oikeanlaiseksi. 

“Kun lapsen itsetuntoa vahvistetaan antamalla tilaa erilaisille tunteille ja kokemuksille sekä tuomalla esiin lapsen omia vahvuuksia, supervoimia, hänestä kasvaa kokonainen. Tämä on kirja, jonka olisin itse tarvinnut lapsena ja jonka haluan myös avaavan omien lasteni elämää”, kommentoi Wikström.  

Kirja on suunnattu noin 6-12-vuotiaille. Sitä voi täyttää yksin tai yhdessä aikuisen kanssa. Sanna Wikström on Hidasta elämää -hyvinvointimedian perustaja ja päätoimittaja, jonka aiemmat teokset ovat olleet myyntimenestyksiä.  

Talven suloisimmat siirtokuvat  

Talven suloisimmat siirtokuvat (Nemo 2018) tempaisee sinut kerralla talven riemukkaaseen ihmemaahan! Kirjan mukana tulee yli tuhat suloista siirtokuvaa, joita voi raaputtaa kirjan sivujen lisäksi vaikka joulukorttiin.  

Täytä luistinrata riemukkailla lapsilla, lisää taivaalle kimmeltäviä lumihiutaleita, koristele piparkakkutalo ja suunnittele kauniita kuusenkoristeita. Voit tyylitellä jokaisen sivun mielesi mukaan. 

Mukana myös värityssivuja.  

Ikäsuositus 6+ 

Tartu kynään ja löydä piirtämisen riemu! 

Piirustustaidon avain piilee siinä, että piirtää joka päivä jotakin. Jake Spicerin teos Tämä kirja opettaa sinut piirtämään (Nemo 2018) houkuttelee piilevät taiteilijanlahjat esiin. Kirjan monipuolisia harjoituksia ja oivaltavia neuvoja seuraamalla aloittelija kehittyy mestariksi ja konkari saa uusia ideoita. Vähä vähältä taitoja syvennetään aina varjostuksiin, tekstuuriin, mittasuhteisiin ja perspektiiviin saakka. Kirja toimii samalla kätevänä luonnoslehtiönä. 

Ikäsuositus 12+ 

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Alkuvuoden himotuimmat dekkariuutuudet ovat pian täällä15.1.2019 08:46Tiedote

Ruth Ware – Rouva Westaway on kuollut (juuri ilmestynyt) Jokaisella perheellä on salaisuutensa – joidenkin salaisuuksien vuoksi ollaan valmiita vaikka tappamaan. Kansainvälisten bestsellerlistojen huippunimi Ruth Ware valloittaa uudella psykologisella trillerillä. ”Loistava trilleri” – The Washington Post Lina Bengtsdotter – Francesca (juuri ilmestynyt) Taattua skandijännitystä Ruotsista! Francescan paras ystävä kuolee, eikä kukaan usko hänen väitteitään, ettei kuolinsyy olisikaan itsemurha. Sitten Francesca katoaa. 20 vuotta myöhemmin rikostutkija Charlie Lager päätyy selvittämättä jääneen tapauksen perässä takaisin lapsuutensa Gullspångiin. Stina Jackson – Hopeatie (vk 5) Uutta verta dekkaritähtien joukossa! Parhaan ruotsalaisen dekkarin palkinnon voittanut Hopeatie on esikoisdekkaristin napakymppi. Isä oli viimeinen, joka näki Linan elossa. Hän ajaa Pohjois-Ruotsia halkovaa Hopeatietä ja koluaa joka ikisen mökki- ja metsäautotien, tutkii hylättyjä maatiloja, umpeenkasvaneita pusikoi

Tervetuloa Otavan kevätpressiin14.1.2019 13:04Tiedote

Lämpimästi tervetuloa Otavan kevätpressiin tiistaina 29.1. Tilaisuus alkaa kello 13.00 Otavan 3. kerroksessa, Uudenmaankatu 10, 00120 Helsinki. Keväällä ilmestyvistä kirjoistaan ovat kertomassa: Raija Oranen, Kati Tervo, Pertti Jarla (Like), Juhana Vartiainen, Saska Saarikoski, Veera Salmi, Ulla-Maija Paavilainen, Maija-Riitta Ollila, Suvi Ratinen, Paula Nivukoski, Liisa Seppänen, Juha Siro (Like), Heini Junkkaala ja Maria Sann sekä Ville Roponen ja Ville-Juhani Sutinen (Like). Ilmoittautumiset ja haastattelupyynnöt: Kirsi Tähjänjoki, Kustannusosakeyhtiö Otava, kirsi.tahjanjoki@otava.fi puh. 040-725 5374

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme