Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry

YKA palkitsi kevään 2021 ylioppilaskirjoituksissa menestyneitä stipendeillä

Jaa
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry jakoi kuudelle ylioppilaalle stipendin kunnianosoituksena erinomaisesta menestyksestä yhteiskuntaopin kirjoituksissa keväällä 2021. Stipendit menivät Helsinkiin, Klaukkalaan, Raumalle ja Tampereelle.

Palkitsimme seuraavat kuusi kevään kirjoituksissa menestynyttä opiskelijaa:

  • Eerika Tilander, Ressun lukio
  • Siiri Parantainen, Helsingin normaalilyseo
  • Viktor Vähätalo, Arkadian yhteislyseo
  • Jessica Kaskinen, Rauman lyseon lukio
  • Heini Salonen, Tampereen klassillinen lukio
  • Pietari Oikarinen, Ressun lukio

Liitto iloitsee lukiolaisten mielenkiinnosta yhteiskunta-alan teemoja kohtaan ja kannustaa ylioppilaita opiskelemaan yhteiskuntatieteitä jatkossakin.

– Oli ilo saada palkita yhteiskuntatieteiden parhaita tänäkin vuonna. Laaja ymmärrys yhteiskuntien toiminnasta on korostunut kuluvana vuonna ja on hienoa nähdä, että näiden ilmiöiden pohdinta kiinnostaa merkittävänä osana ylioppilaskirjoituksia, toteaa YKAn toiminnanjohtaja Simo Pöyhönen.

YKA on jakanut stipendejä yhteiskuntaopin kirjoittaneille keväästä 2012 lähtien. Lämpimät onnittelut stipendin saaneille ja menestystä yhteiskunta-alalla myös jatkossa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

viestintäpäällikkö Laura Piiroinen
laura.piiroinen@yhteiskunta-ala.fi
p. 010 231 0359

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Mikonkatu 8 A
00100 Helsinki

010 231 0350https://yka.fi/

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry on akavalainen etu- ja palvelujärjestö, joka toimii jäsentensä edunvalvojana työmarkkinoilla. Liiton nimi oli aiemmin Suomen Valtiotieteilijöiden Liitto SVAL ry. Liittoon kuuluu yli 13 000 korkeakoulutettua jäsentä, jotka työskentelevät hallinnon, talouden, tutkimuksen, koulutuksen sekä viestinnän esihenkilö- ja asiantuntijatehtävissä. Yleisimmät tutkintonimikkeet ovat VTM, YTM ja HTM. Lisätietoja: yka.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry

Puoluesihteerien paneelissa kysytään, kaventaako nykyinen politiikan teko demokratiaa31.1.2023 11:33:07 EET | Kutsu

Yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen ja Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan keskustelutilaisuudessa 15.2.2023 klo 17–18.30 poliitikot ja tutkijat arvioivat poliittisen järjestelmämme tulevaisuutta yhä monikriisisemmässä toimintaympäristössä. Vahvistaako vai heikentääkö suomalainen politiikan teko demokratiaa? Tilaisuuden päättää puoluesihteerien paneeli.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme