Ammattiliitto Pro ry

Yksin- ja kevytyrittäjien tärkeimmät palvelut saman katon alle - ProSoolo ja UKKO.fi yhteistyöhön

Jaa
ProSoolo ja UKKO.fi aloittavat yhteistyön. ProSoolo on Ammattiliitto Pron monipuolinen palvelu yksin- ja kevytyrittäjille. Yhteistyön myötä palvelusta tulee erittäin kattava.

Ihmisten työurat eivät välttämättä enää koostu vain palkkatyöstä. Uraan voi liittyä jaksoja, jotka voivat koostua osa- tai kokoaikaisesta yrittäjyydestä ja vaihdella vuoroin palkkatyön kanssa. Jotkut ovat jo syntyjään yrittäjiä ja joillekin yrittäjyys voi tuoda vaihtelua työn tekemiseen tai toimeentulon saamiseen.

Ammattiliitto Pron ProSoolo ja UKKO.fi helpottavat yksin- ja kevytyrittäjien toimintaa tarjoamalla kattavat palvelut helposti ja saman katon alta.

- UKKO.fin laskutuspalvelu on helppokäyttöinen, kattava ja luotettava. Saimme mainion lisän ProSoolon palveluihin, kun aloitimme yhteistyön UKKO.fin kanssa tammikuun alussa, Ammattiliitto Pron johtaja Minea Pyykönen kertoo.

ProSoolo on Ammattiliitto Pron palvelu yksin- ja kevytyrittäjille. Se on avoin myös kaikille Pron jäsenille. ProSoolo tarjoaa palvelut yksin- ja kevytyrittäjien vakuuttamiseen, juridisiin kysymyksiin, sparraukseen ja erilaisten sopimusmallien käyttöön sekä arkistointiin ja koulutukseen.

Hyviä etuja molemmin puolin

UKKO.fin käyttäjät saavat hyviä etuja ProSoolon palveluista ja päinvastoin. Yrittäjyyden aloittaminen on helppoa UKKO.fin avulla ja UKKO.fi hoitaa myös viranomaistoimintaan liittyvää byrokratiaa yrittäjän puolesta. UKKO.fi tarjoaa ja tuottaa helppokäyttöisiä digitaalisia työkaluja itsenäisille yrittäjille. Laskutuksen ja kirjanpitopalveluiden lisäksi UKKO.fi tukee yrittäjiä myös erilaisten koulutusten avulla.

- Tavoitteemme on helpottaa yrittäjyyttä ja olemme pienyrittäjän kumppani yrityksen perustamisessa, sen pyörittämisessä ja liiketoiminnan kehittämisessä. UKKO.fin ja ProSoolon kanssa yhteistyönä tämä onnistuu mitä mainioimmin, sillä palvelumme täydentävät toisiaan ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä monipuolisempaa palvelua, toteaa Ukko-konsernin toimitusjohtaja Lauri Timgren.

Tulevaisuudessa yhteistyötä on tarkoitus laajentaa kevyt- ja yksinyrittäjien edunvalvontaan.

-  Aiomme olla mukana erilaisissa vaikuttamisverkostoissa sekä viestiä ProSoolon ja UKKO.fin käyttäjille ajankohtaisista asioista, Pyykönen ja Timgren kertovat.

Lue lisää prosoolo.fi ja UKKO.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Minea Pyykönen
johtaja, ProSoolo
p. 0400 823 008

Lauri Timgren
toimitusjohtaja, UKKO.fi
p. 050 341 1960

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ammattiliitto Pro ry
Ammattiliitto Pro ry
Työpajankatu 13 A, PL 183
00581 Helsinki

Pro – yksi Suomen suurimmista ammattiliitoista

Ammattiliitto Pron jäseniä ovat koulutetut ammattilaiset, asiantuntijat ja esihenkilöt alaan katsomatta.

Olemme suomalaisen työelämän ja työmarkkinoiden vahva, osaava ja vastuullinen vaikuttaja.

Perustehtävämme on parantaa jäsentemme ja alalle kouluttautuvien toimeentuloa eri elämäntilanteissa, hyvinvointia työssä ja vapaalla sekä kehittymis- ja työllistymismahdollisuuksia. Tarjoamme monipuoliset, hyödylliset ja rahanarvoiset jäsenedut ja -palvelut.

Meihin kuuluu 120 000 jäsentä ja neuvottelemme 75 virka- ja työehtosopimusta. Olemme STTK:n jäsen. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ammattiliitto Pro ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme