Hyvinvointiala HALI ry

Yksityisen sosiaalipalvelualan TES-pöydässä neuvottelutulos

Jaa

Tuloksen sisällöstä tiedotetaan, jos se tulee neuvotteluosapuolten hallintojen hyväksymäksi.

Noin 70 000 työntekijää kattavan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusneuvotteluissa päästiin neuvottelutulokseen keskiviikkona 22.6.2022.

 Osapuolina neuvotteluissa ovat Hyvinvointiala HALI ry. työnantajan edustajana sekä Sote ry (Tehy, Super, ERTO), Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL, Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry ja Sosiaalipalvelualan allianssi Salli ry (Jyty, Pro, STHL) työntekijöiden edustajana. Varhaiskasvatuksen lisäpöytäkirja neuvotellaan HALIn ja OAJ:n välillä. 

Neuvottelutulos menee seuraavaksi neuvotteluosapuolten hallintojen hyväksyttäväksi. Tuloksen sisältö julkaistaan siinä vaiheessa, kun osapuolet ovat hyväksyneet sen. 

Lisätiedot: 

Tuomas Mänttäri 

Työmarkkinajohtaja

040 571 2330

tuomas.manttari@hyvinvointiala.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Hyvinvointiala HALI ry
Hyvinvointiala HALI ry
Eteläranta 10
00130 HELSINKI

https://www.hyvinvointiala.fi

Hyvinvointiala HALI ry edistää yksityisten sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatuksen palveluja tuottavien yritysten ja järjestöjen toimintaedellytyksiä ja neuvottelee alan yleissitovat työehtosopimukset. HALI valvoo jäsentensä yhteisiä etuja ja neuvoo työoikeudellisissa ja elinkeinopolitiikan kysymyksissä. Sen 1550 jäsentä työllistävät 95 000 sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatuksen ammattilaista. HALI on Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n jäsen. HALIn jäsenet tuottavat mm. vanhuspalveluita, lasten ja nuorten palveluita, lääkäripalveluita, kuntoutusta, suun terveydenhuoltoa, päihde- ja mielenterveyspalveluita sekä toimivat alan järjestötyössä. www.hyvinvointiala.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinvointiala HALI ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme