Vaasan kaupunki - Vasa stad

Yläkouluvalmennus yhdistää urheilun ja opiskelun

Jaa

Vaasalaiset ja mustasaarelaiset, tavoitteellisesti urheilevat yläkoululaiset voivat hakea maaliskuun aikana yläkouluvalmennukseen. Valmennuksen päätavoitteena on yhdistää urheilu ja opiskelu sekä lisätä harjoitusmääriä päiväaikaan. Haku alkaa maanantaina 4.3.

Mukaan toimintaan voivat hakea ensi lukuvuoden 8–9-luokkalaiset eli lähtökohtaisesti vuosina 2004–2005 syntyneet oppilaat.

- Valmennusryhmissä on tällä hetkellä mukana yhteensä noin 200 oppilasta, jotka harjoittelevat kerran viikossa. Harjoittelu tapahtuu koulupäivän aikana, kertoo valmennustoiminnan koordinaattori Jaakko Saarinen.

Urheiluseurojen toteuttamaa lajivalmennusta järjestetään jääkiekossa, jalkapallossa, salibandyssa, uinnissa, lentopallossa, pesäpallossa, taitoluistelussa ja jousiammunnassa sekä telinevoimistelussa. Muiden lajien urheilijoille järjestetään yleisvalmennusryhmä.

Osallistuminen mahdollista kaikista yläkouluista

Valmennustoiminta on valinnaisaine Vaasan suomenkielisissä yläkouluissa sekä Mustasaaren keskuskoulussa. Valmennukseen on kuitenkin mahdollista hakea mukaan kaikista Vaasan ja Mustasaaren yläkouluista.

Lajivalmennukseen haetaan 4.-22.3.verkkolomakkeellaoheisen linkin kautta: www.vsua.fi/hae-meille/haku-ylakouluvalmennukseen-8-9-lk. Valinnat tehdään kuluvan lukuvuoden loppuun mennessä.

Valmennustoimintaa koordinoi Vaasanseudun urheiluakatemia yhteistyössä Vaasan kaupungin kanssa.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja yläkouluvalmennuksesta: Jaakko Saarinen, puh. 046 582 3404 (puhelut klo 16-21 välisenä aikana), info@vsua.fi

Lisätietoja urheiluakatemian toiminnasta: Mikaela Ingberg, puh. 050 535 5494, mikaela.ingberg@vsua.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme