DNA Oyj

Yli tuhannen kilometrin työmatkapyöräily onnistui vain neljässä päivässä

Jaa

Vantaalainen Jukka Sinda pyöräili tällä viikolla yli tuhannen kilometrin mittaisen työmatkan Helsingistä Taivalkoskelle vain neljässä päivässä. Tempauksen tarkoitus oli kannustaa ihmisiä valitsemaan erilaisia tapoja työmatkojen kulkemiseen arjessa.

Jukka Sinda
Jukka Sinda

DNA:n some-asiakaspalvelun vetäjä Jukka Sinda pyöräili 23.–26.4. Helsingistä Taivalkoskelle Hämeenlinnan, Lahden, Jyväskylän ja Pietarsaaren kautta. Matkaa kertyi tarkalleen 1 071 kilometriä, eli keskimäärin 268 kilometriä päivässä. Perille Jukka saapui etuajassa jo myöhään torstai-iltana ja ehti näin suunnitellusti perjantain klo 10 palaveriin Taivalkosken toimistolle.

Matkan varrella Jukka pystyi myös hoitamaan työasioitaan, eli tervehtimään tiimiläisiään ja työkavereitaan DNA:n kaikissa asiakaspalvelutoimipisteissä ja raportoimaan matkan kulusta sosiaalisen median kanaviin.

– Toisen päivän 290 kilometrin mittainen pyöräilypäivä Keski-Suomen mäkisissä maastoissa ja sateisessa kelissä oli kova sekä fyysisesti että henkisesti. Työkavereiden tsemppaus auttoi eteenpäin ja toki myös matkan varrella kollegoiden ystävällisesti tarjoamat useat pizzakahvit, Jukka kertoo.

Viimeinen etappi Haapavedeltä Taivalkoskelle sujui arvioitua nopeammin.

– Tiet olivat sulat ja routavaurioita oli yllättävän vähän. Ihan oli ilo polkea! Iltaa kohti alkoi sade, joten piti olla tarkkana mahdollisen tien jäätymisen suhteen, Jukka selventää.

Jukalle työmatkapyöräily on aina ollut aikatauluista vapaa, terveellinen ja ympäristöystävällinen tapa kulkea. Koko DNA onkin tänä kesänä mukana Punaisen Ristin Ketjureaktiossa, jossa poljetaan rahaa hyväntekeväisyyteen.

– Moni on kysynyt, että mitä järkeä on polkea tuhannen kilometrin työmatka. Eihän siinä mitään järkeä olekaan, sillä yleensä hyödynnämme töissä etäkokoustamisen mahdollisuuksia. Tällä tempauksella halusin todistaa, että työmatkapyöräily on tahdosta kiinni ja monella meistä on kuitenkin mahdollisuus suoriutua työmatkoista muutenkin kuin autolla tai julkisilla.

Tonnin työmatka sujui ilman suurempia kommelluksia. Erikoisin takaisku oli eväänä olleessa pullapitkossa piileskellyt kova yllätys.

– Hampaasta taisi lohjeta palanen, joten kylmä viima tuntui ikävältä hampaaseen. Onneksi matka meni muuten hyvin ja turvallisesti, Jukka päättää.

Lisää tietoa:

Lisätietoja medialle:

DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

Kuvat

Jukka Sinda
Jukka Sinda
Lataa
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2017 oli 886 miljoonaa euroa ja liiketulos 124 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,9 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

DNA:lle kaikkiaan 90 miljoonan rahoitussopimus Euroopan investointipankilta 5G-verkon rakentamiseksi7.2.2019 11:30:00Tiedote

DNA on sopinut syksyn ja talven aikana Euroopan investointipankin (EIP) kanssa kaikkiaan 90 miljoonan euron rahoitussopimuksesta. Sopimus koostuu kahdesta osasta, jo syksyllä sovitusta 50 miljoonasta, sekä 40 miljoonan lisälainasta, mikä vahvistettiin tänään. Sopimuksen allekirjoittivat Euroopan investointipankin varapääjohtaja Alexander Stubb ja DNA:n toimitusjohtaja Jukka Leinonen. Lainaa käytetään erityisesti DNA:n 5G-verkon investointeihin.

EUR 90 million funding agreement in total to DNA from European Investment Bank for building a 5G network7.2.2019 11:30:00Tiedote

DNA has agreed during the autumn and winter on funding agreement for a total investment of EUR 90 million with the European Investment Bank (EIB). The agreement consists of two parts, the EUR 50 million instalment agreed already on autumn, and a supplementary instalment of EUR 40 million confirmed today. The agreement was signed by Vice President Alexander Stubb of the EIB and CEO Jukka Leinonen of DNA. The loan will principally be used for DNA’s investments in the 5G network.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme