Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekille on myönnetty apteekkilupa Espooseen

Jaa

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea on myöntänyt Yliopiston Apteekille luvan avata apteekki Espoon Matinkylään. Apteekki avataan kauppakeskus Ison Omenan 0-kerrokseen metroaseman lähelle.

Yliopiston Apteekki toimii 14 suuressa kaupungissa Suomessa. Kauppakeskus Isoon Omenaan avattava toimipiste työllistää 25-30 henkilöä. Espoon ensimmäisen Yliopiston Apteekin avaamisaikataulu tarkentuu, kun apteekkilupaan liittyvä valitusaika päättyy. 
 
– Avaamme Isoon Omenaan apteekin, jossa on pitkät aukioloajat, erinomainen tuotevalikoima ja tutkitusti hyvä palvelu. Yliopiston Apteekin asiakaskokemus valittiin lokakuussa toisen kerran peräkkäin Suomen kolmen parhaan joukkoon, toimitusjohtaja Kimmo Virtanen sanoo. 

Yliopiston Apteekki palvelee asiakkaita valtakunnallisesti verkkoapteekissa ya.fi, jonka chatissa asiantuntijat palvelevat joka päivä klo 7-24. Lisäksi palvelua saa puhelimitse 24 h.

– Ya.fi -verkkotilausten kotiinkuljetus toimii kaikkialle Suomeen. Espoossa, Kauniaisissa, Helsingissä ja Vantaalla asiakkaat saavat lääkkeet ja muut apteekkituotteet kotiin saman arkipäivän aikana, Virtanen jatkaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka palveluksessa työskentelee 1000 henkilöä Suomessa. Tuottomme käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Palvelemme valtakunnallisesti kuluttajia sekä yli tuhatta terveydenhuollon yksikköä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakaskokemuksemme on palkittu Suomen kolmen parhaan joukossa vuosina 2018 ja 2019. Apteekkejamme on Suomessa 13 paikkakunnalla ja verkossa ya.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme