Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekin asiakaskokemus on Suomen toiseksi paras

Jaa

Yliopiston Apteekin asiakaskokemus sijoittui toiseksi tänään julkistetussa Asiakkuusindeksi 2021 -tutkimuksessa. Asiakaskokemukseltaan kolme Suomen parasta yritystä ovat 1. Alko, 2. Yliopiston Apteekki sekä 3. Musti ja Mirri. Laajassa kuluttajatutkimuksessa arvioitiin yhteensä 55 yritystä ja vastaajina oli 3 764 kuluttajaa.

”Erinomainen asiakaskokemus on meille ensiarvoisen tärkeää. Tarjoamme välittävää ja yksilöllistä palvelua apteekeissa laajoin aukioloajoin, puhelimessa ympäri vuorokauden ja chatissa joka päivä klo 7-24. On hienoa, että asiakkaat ovat löytäneet asiantuntijamme myös verkossa ja mobiilisovelluksessa”, Yliopiston Apteekin toimitusjohtaja Kimmo Virtanen sanoo.

Yliopiston Apteekissa oli viime vuonna yli viisi miljoonaa asiointia ja verkkoapteekissa ya.fi yli 11 miljoonaa käyntiä. Yliopiston Apteekilla on yli 800 000 Uniikki-kanta-asiakasta. Lisäksi Yliopiston Apteekki palvelee yli tuhatta terveydenhuollon yksikköä julkisella ja yksityisellä sektorilla valtakunnallisesti.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on huolehtinut suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa. Palvelemme asiakkaita apteekeissa ja verkkoapteekissa ya.fi kaikkialla Suomessa. Tarjoamme myös terveydenhuollon toimijoille laajan valikoiman palveluita aina lääkkeiden valmistuksesta annosjakeluun. Olemme Helsingin yliopiston omistama yritys, jonka tuotto käytetään koulutukseen ja tutkimukseen. Asioidessasi Yliopiston Apteekissa olet mukana huolehtimassa huomisen yhteiskunnasta kanssamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme