Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekin vuosikertomus 2019 on julkaistu

Jaa

Yliopiston Apteekin vuosikertomus 2019 on julkaistu painettuna ja verkossa.

Vuosikertomus tiivistää vuoden keskeiset tapahtumat kolmessa liiketoiminnassamme: apteekeissa, verkkokaupassa ja terveydenhuollon palveluissa.

Yliopiston Apteekki on yhteiskunnallinen yritys, jonka koko tuotto käytetään vuosittain suomalaisen koulutuksen ja tutkimuksen rahoittamiseen.

Katso Yliopiston Apteekin vuosikertomus 2019

https://view.creator.taiqa.com/yliopistonapteekki/vuosikertomus-2019#/page=1

Lisätietoa:  

Kimmo Virtanen
toimitusjohtaja
0954204510

Jenni Tyrni
viestintäjohtaja
0954204501

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka palveluksessa työskentelee 1000 henkilöä Suomessa. Tuottomme käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Palvelemme valtakunnallisesti kuluttajia sekä yli tuhatta terveydenhuollon yksikköä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakaskokemuksemme on palkittu Suomen kolmen parhaan joukossa vuosina 2018 ja 2019. Apteekkejamme on Suomessa 13 paikkakunnalla ja verkossa ya.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme