Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekissa Suomen paras asiakaskokemus

Jaa

Yliopiston Apteekki on sijoittunut ensimmäiselle sijalle tuoreessa Asiakkuusindeksitutkimuksessa. Tutkimuksessa suomalaiset kuluttajat laittavat yritykset paremmuusjärjestykseen asiakasuskollisuuden ja asiakaskokemuksen suhteen.

Yliopiston Apteekki on Asiakasindeksi 2018 -tutkimuksen Asiakaskokemussarjan voittaja.
Yliopiston Apteekki on Asiakasindeksi 2018 -tutkimuksen Asiakaskokemussarjan voittaja.

Asiakkuusindeksitutkimuksessa ensimmäistä kertaa mukana ollut Yliopiston Apteekki nousi heti kärkeen ja sai vuoden parhaat asiakaskokemuspisteet (84,1). Kolmen parhaan asiakaskokemuksen joukkoon ylsivät myös Aurinkomatkat (82,3) ja Musti & Mirri (82,3). Asiakasuskollisuuden osalta paras yritys oli Veikkaus ja Yliopiston Apteekki oli kuudenneksi paras.

"Olemme iloisia, että asiakkaat arvostavat palveluamme. Tavoitteenamme on aina tarjota välittävää ja yksilöllistä asiakaspalvelua kaikissa asiakaskohtaamisissamme", apteekkari, Suomen apteekkiliiketoiminnan johtaja Mirka Korhonen sanoo.
 
Yliopiston Apteekissa työskentelee noin 950 henkilöä, jotka palvelevat kuluttajia ja terveydenhuollon organisaatioita apteekkien lisäksi myös verkossa ya.fi. Henkilökohtaista lääkeneuvontaa ja asiakaspalvelua on apteekkien ohella saatavilla esimerkiksi chatissa joka päivä klo 7-24 ja puhelimessa 24 h.

Asiakkuusindeksi 2018 -tutkimukseen osallistui yli 3 800 kuluttajaa arvioiden asiakaskokemuksiaan 56 yrityksessä. Tutkimuksen ovat tehneet Asiakkuusmarkkinointiliitto ASML ja Avaus vuodesta 2009 alkaen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mirka Korhonen,

apteekkari, Suomen apteekkiliiketoiminnan johtaja

09-54204559
mirka.korhonen@ya.fi

Kuvat

Yliopiston Apteekki on Asiakasindeksi 2018 -tutkimuksen Asiakaskokemussarjan voittaja.
Yliopiston Apteekki on Asiakasindeksi 2018 -tutkimuksen Asiakaskokemussarjan voittaja.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on tutkitusti yksi Suomen parhaista asiakaspalveluyrityksistä. Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka koko tuotto käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Yrityksellä on 900 000 Uniikki-kanta-asiakasta. Asiakaspalvelukanavia ovat 17 apteekin lisäksi puhelinpalvelu (24 h) ja verkko ya.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki laajentaa tutkimus- ja kehitystyötä yliopistojen, lääkeyritysten ja terveysalan toimijoiden kanssa28.2.2019 07:27:00 EETTiedote

Lääkehuollon tutkimus, farmasian opiskelijaharjoittelut ja harvinaisten lääkkeiden valmistus ovat Yliopiston Apteekin lakisääteisiä yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin Yliopiston Apteekki käyttää vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Yliopiston Apteekki on yhteiskunnallinen yritys, jonka koko tuotto käytetään vuosittain suomalaisen koulutuksen ja tutkimuksen hyväksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme