Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki aloittaa ensimmäisenä apteekkina Suomessa pikanoutopalvelun

Jaa

Yliopiston Apteekin ya.fi-verkkopalvelusta ostetut lääkkeet ja muut tuotteet voi hakea Yliopiston Apteekin noutoautomaatista jo tunnin sisällä tilauksesta. Uusi maksuton pikanoutopalvelu alkaa 6.3.2019 Yliopiston Apteekeissa Helsingin Viikissä ja Töölössä. Kevään 2019 aikana palvelu laajenee kaikkiin Yliopiston Apteekkeihin 13 kaupungissa Suomessa.

- Haluamme palvella asiakkaita yhä paremmin ja nopeammin. Asiakas voi tilata lääkkeen ya.fi-verkkopalvelusta joko kotoaan tai heti lääkäristä lähtiessään ja hakea tilauksen jo tunnin sisällä Yliopiston Apteekin noutoautomaatista, Yliopiston Apteekin verkkopalvelusta vastaava Joni Kataja sanoo.

Yliopiston Apteekin verkkopalvelu ya.fi on Suomen suurin terveyden ja hyvinvoinnin verkkokauppa, joka palvelee vuosittain yli 7 miljoonaa kävijää. Uniikki-mobiilisovellus toimii helppona liittymänä ya.fi-verkkopalveluun. Tilaukset toimitetaan asiakkaille tavallisesti 1-3 arkipäivässä kotiin tai asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen. Valikoimassa on 16 000 tuotetta, joihin kuluu resepti- ja itsehoitolääkkeitä sekä itsehoitotuotteita, kuten kosmetiikkaa ja vitamiineja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on tutkitusti yksi Suomen parhaista asiakaspalveluyrityksistä. Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka koko tuotto käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Yrityksellä on 900 000 Uniikki-kanta-asiakasta. Asiakaspalvelukanavia ovat 17 apteekin lisäksi puhelinpalvelu (24 h), chat ja verkko ya.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki laajentaa tutkimus- ja kehitystyötä yliopistojen, lääkeyritysten ja terveysalan toimijoiden kanssa28.2.2019 07:27:00 EETTiedote

Lääkehuollon tutkimus, farmasian opiskelijaharjoittelut ja harvinaisten lääkkeiden valmistus ovat Yliopiston Apteekin lakisääteisiä yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin Yliopiston Apteekki käyttää vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Yliopiston Apteekki on yhteiskunnallinen yritys, jonka koko tuotto käytetään vuosittain suomalaisen koulutuksen ja tutkimuksen hyväksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme