Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki aloittaa yhteistyön Jumbon apteekin kanssa

Jaa

Yliopiston Apteekki ja kauppakeskus Jumbossa toimiva Vantaanportin apteekki aloittavat yhteistyön liittyen ei-lääkkeellisiin tuotteisiin. Yhteistyö alkaa tammikuussa 2020 ja etenee vaiheittain.

Yhteistyön tavoitteena on tarjota Vantaanportin apteekin asiakkaille Yliopiston Apteekin tutkitusti erinomainen asiakaskokemus, joka pitää sisällään pitkät aukioloajat, erinomaisen tuotevalikoiman, koko perheen hyvinvointiin tarkoitetut YA-tuotteet, ensiluokkaisen palvelun sekä kattavat kanta-asiakasalennukset ja -tarjoukset.

”Yhteistyössä voin hyödyntää Yliopiston Apteekin ei-lääkkeellisten tuotteiden hankintaa, markkinointia ja tuotevalikoimaa asiakkaideni parhaaksi. Asiakkaat saavat meiltä myös YA-tuotteet, joissa on erinomainen hintalaatu-suhde. Lisäksi voin ostaa muita palveluita, jotka hyödyttävät asiakkaitani ja helpottavat apteekin toimintaa. Apteekkarina vastaan aina apteekin toiminnasta ja lääkkeiden toimittamisesta säädösten mukaisesti”, Vantaanportin apteekin apteekkari Jari Kiviranta sanoo.

”Olen erittäin iloinen, että voimme aloittaa yhteistyön ja tarjota Yliopiston Apteekin palvelukonseptin mukaisen asiakaskokemuksen myös Vantaan Jumbon asiakkaille. Voimme ottaa yhteistyöhön mukaan muutamia muitakin palveluverkostoamme täydentäviä apteekkeja, joilla on halu tarjota asiakkaille erinomainen asiakaskokemus”, Yliopiston Apteekin toimitusjohtaja Kimmo Virtanen sanoo.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka palveluksessa työskentelee 1000 henkilöä Suomessa. Tuottomme käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Palvelemme valtakunnallisesti kuluttajia sekä yli tuhatta terveydenhuollon yksikköä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakaskokemuksemme on palkittu Suomen kolmen parhaan joukossa vuosina 2018 ja 2019. Apteekkejamme on Suomessa 13 paikkakunnalla ja verkossa ya.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekin vuosikertomus 2019 on julkaistu24.3.2020 11:29:47 EETTiedote

Yliopiston Apteekin vuosikertomus 2019 on julkaistu painettuna ja verkossa. Vuosikertomus tiivistää vuoden keskeiset tapahtumat kolmessa liiketoiminnassamme: apteekeissa, verkkokaupassa ja terveydenhuollon palveluissa. Yliopiston Apteekki on yhteiskunnallinen yritys, jonka koko tuotto käytetään vuosittain suomalaisen koulutuksen ja tutkimuksen rahoittamiseen. Katso Yliopiston Apteekin vuosikertomus 2019 https://view.creator.taiqa.com/yliopistonapteekki/vuosikertomus-2019#/page=1 https://view.creator.taiqa.com/yliopistonapteekki/vuosikertomus-2019#/page=1 Lisätietoa: Kimmo Virtanen toimitusjohtaja 0954204510 Jenni Tyrni viestintäjohtaja 0954204501

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme