Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki laajentaa tutkimus- ja kehitystyötä yliopistojen, lääkeyritysten ja terveysalan toimijoiden kanssa

Jaa

Lääkehuollon tutkimus, farmasian opiskelijaharjoittelut ja harvinaisten lääkkeiden valmistus ovat Yliopiston Apteekin lakisääteisiä yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin Yliopiston Apteekki käyttää vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Yliopiston Apteekki on yhteiskunnallinen yritys, jonka koko tuotto käytetään vuosittain suomalaisen koulutuksen ja tutkimuksen hyväksi.

Yliopiston Apteekki laajentaa farmasian alan tutkimus- ja kehitystyötä yliopistojen, lääkeyritysten ja muiden alan toimijoiden kanssa. Tutkimustoiminnasta vastaa FaT, KTM ja sosiaalifarmasian dosentti Kari Linden, joka aloittaa 11.3.2019 Yliopiston Apteekin tutkimuspäällikkönä.

 ”Odotan innolla, että pääsen yhteistyökumppaneiden kanssa tutkimaan lääkehoitojen vaikuttavuutta, kustannustehokkuutta ja lääkehoitoihin sitoutumista. Tutkimustulokset edistävät monin tavoin hyvää lääkehoitoa” Kari Linden sanoo.

”Tutkimusosaaminen ja tutkimustiedon hyödyntäminen ovat aina olleet Yliopiston Apteekin vahvuuksia. Haluamme laajentaa tutkimustoimintaamme entisestään ja rakentaa laajan kumppaniverkoston kehittääksemme suomalaista lääkehuoltoa ja edistääksemme lääkehoitojen onnistumista”, Yliopiston Apteekin apteekkari, FaT Mirka Korhonen toteaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on tutkitusti yksi Suomen parhaista asiakaspalveluyrityksistä. Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka koko tuotto käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Yrityksellä on 900 000 Uniikki-kanta-asiakasta. Asiakaspalvelukanavia ovat 17 apteekin lisäksi puhelinpalvelu (24 h), chat ja verkko ya.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme