Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki tarjoaa tänä vuonna harjoittelupaikan sadalle farmasian opiskelijalle

Jaa

Farmasian opiskelijaharjoittelut ovat yksi Yliopiston Apteekin yhteiskunnallisista erityistehtävistä ja se ottaa vuosittain 80–100 farmasian opiskelijaa palkalliseen harjoitteluun. Haku seuraaviin harjoitteluihin alkaa 1.4.2019.

Yliopiston Apteekki tarjoaa farmasian opiskelijoille laajan ja monipuolisen harjoittelun sekä henkilökohtaisen tutorin tuen koko harjoittelun ajaksi. Apteekkityöskentelyn ohella opiskelijat pääsevät tutustumaan harvinaisten lääkkeiden valmistukseen sekä verkkoapteekin chat-asiakaspalveluun ja 24 h -puhelinpalvelun toimintaan.

– Meille on kunnia-asia panostaa opiskelijoiden ohjaukseen ja perehdytykseen. Haluamme siirtää asiantuntemustamme tuleville farmasian ammattilaisille, mistä hyötyvät myös apteekin asiakkaat, Yliopiston Apteekin oppilasvastaava Jenny Siltanen sanoo.

Farmasian opiskelijaharjoittelut, lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus ovat Yliopiston Apteekin lakisääteisiä yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin Yliopiston Apteekki käyttää vuosittain yli neljä miljoonaa euroa.

Syksyn 2019 ja kevään 2020 harjoittelupaikkojen hakuaika on 1.4.-31.5.2019.Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on tutkitusti yksi Suomen parhaista asiakaspalveluyrityksistä. Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka koko tuotto käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Yrityksellä on 900 000 Uniikki-kanta-asiakasta. Asiakaspalvelukanavia ovat 17 apteekin lisäksi puhelinpalvelu (24 h), chat ja verkko ya.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekin 20 000 euron tutkimusapuraha hoitajien lääkehoitokoulutuksen kustannusvaikuttavuuden arviointiin18.12.2019 14:40:12 EETTiedote

Yliopiston Apteekin vuosittainen tutkimusapuraha on myönnetty terveystieteiden maisteri, tutkija Mervi Rantsille Itä-Suomen yliopistosta. Hän arvioi iäkkäiden potilaiden rationaalista lääkehoitoa tukevan koulutusintervention kustannusvaikuttavuutta väitöskirjatutkimuksessa, joka tuottaa uutta tietoa kansallisten hoitosuositusten käyttöönotosta. Tutkimusta tehdään yhteistyössä Fimean ja Helsingin yliopiston kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme