Ilmarinen

Yrittäjän eläkevakuuttamisesta – savoksi tulkattuna!

Jaa

Kuopiolainen toimittaja-kirjalija Olavi Rytkönen kirjoittaa Ilmarisen blogissa kieron suoraan yrittäjän eläkevakuuttamisesta niin, että savolainenkin sen ymmärtää. Siirtyykö vastuu lukijalle?

Yrittäjän eläkevakuutuksessa "vuatimattommuus" ei kannata, kirjoittaa Olavi Rytkönen Ilmarisen Parempaa elämää -blogissa.

"YEL kannattaa laskee tarkkaan, samalla YEL-vakkuutuksella nimittäen varmistaa eläkkeen lisäks muunnii sosijaaliturvan. Nuukaelu viärässä kohassa kostaatuu viime lopussa. Jos makseloo vuan minimimaksut sillon ku on ne hyvät tienestiajat, niin eläkekkii on vastoovasti mimimi ja rytkääs hyvistä tuloesta ihan erj talloustasolle vihlasoo ilikeesti."

Lue koko kieron suora kirjoitus Ilmarisen blogista!

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ilmarinen
Ilmarinen
Porkkalankatu 1
00018 ILMARINEN (HELSINKI)

010 195 000http://www.ilmarinen.fi

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Noin 590 asiantuntijan voimin edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme lähes 900 000 ihmisen eläketurvasta. Lähes kolmannes suomalaisista yrityksistä on asiakkaitamme ja eläkevastuiden katteena oleva sijoitusomaisuutemme on yli 38 miljardia euroa. Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ilmarinen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme