Hanken & SSE Executive Education

Yritykset sitoutuvat konkreettisiin tekoihin pakolaisten osallistamiseksi

Jaa

Hanken & SSE Executive Education osallistuu ainoana suomalaisena yrityksenä YK:n yleiskokouksen alla Business Refugee Action Network CEO tapahtumaan ja peräänkuuluttaa yrityksiä ja yhteiskuntia toimimaan pakolaisten osallistamiseksi

New York City, Yhdysvallat 24 syyskuuta 2019 – Liike-elämällä on keskeinen rooli YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden (Sustainable Development Goals) saavuttamiseksi pakolaisten hyväksi. Yritykset voivat osallistaa pakolaisia taloudellisesti sekä yhteiskunnallisesti tarjoamalla koulutus- sekä työllistymismahdollisuuksia.

Hanken & SSE Executive Education, yhdessä 16 muun yrityksen kanssa, on tunnistanut yritysten tärkeän roolin YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi pakolaisten osalta – ja sitoutuu konkreettisiin tekoihin kuten palkkaamaan pakolaisia; integroimaan pakolaisia liiketoiminnan ytimeen; kehittämään keskeisiä tuotteita ja palveluita; tarjoamaan investointeja sekä rahoitusta humanitääriselle tuelle ja toimeentulolle; sekä luomaan vahvoja verkostoja ja kumppanuuksia pakolaisten ja heidän yhteisöjensä tukemiseksi. Nämä 17 yritystä kutsuvat myös valtionjohtajia ympäri maailman toimimaan jotta pakolaisten osallistaminen ja integrointi osaksi yhteiskuntaa ja työelämää nopeutuu.

Tämän sitoumuksen allekirjoittaneet yritykset ovat Ben & Jerry's, Citi, Cotopaxi, Hanken & SSE Executive Education, IKEA Foundation, International Rescue Committee, Monese, Monzo, Microsoft, Novartis, Oliver Wyman, Pearson, Tent Partnership for Refugees, The B Team, UncommonGoods, Unilever ja Virgin.

Hanken & SSE Executive Education on vuodesta 2016 järjestänyt kotouttamisohjelman nimeltä Business Lead, joka tarjoaa kiihdytyskaistana koulutusta sekä työllistymismahdollisuuksia yhteistyössä yrityskumppaneidensa kanssa. Ohjelmaan on osallistunut 235 akateemisesti koulutettua turvapaikanhakijaa, pakolaista ja maahanmuuttajaa sekä 150 yrityskumppania.

Lue lisää

Sitoumus 24 syyskuuta 2019 YK/New York City: Business takes a stand for refugees

https://www.rescue-uk.org/resource/securing-sdg-progress-and-inclusion-refugees

Integration Program Business Lead®

https://www.hankensse.fi/programmes/business-lead-for-companies

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Marléne Fransila
Head of Marketing & Communication
Hanken & SSE Executive Education
marlene.fransila@hankensse.fi
+358 40 709 8980

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Hanken & SSE Executive Education
Hietaniemenkatu 7 A
00100 Helsinki

https://www.hankensse.fi

Hanken & SSE Executive Education

Hanken & SSE Executive Education on Pohjoismaissa johtava liikkeenjohdon valmennusten tarjoaja, Financial Times vertailun mukaan #16 mailmanlaajuisesti. Hanken & SSE Executive Education on perustettu Helsingissä vuonna 2005 ja on kahden johtavan kauppakorkeakoulun, Hanken School of Economics:in sekä Stockholm School of Economics:in (SSE) omistama yritys. Lue lisää www.hankensse.fi ja seuraa kanavissa LinkedInTwitter @HankenSSE ja Facebook.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.