Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK

Yritykset yhdistävät voimansa uusien koneistajien löytämiseksi

Jaa

Pirkanmaalaiset kone- ja metallialan yritykset ovat yhdistäneet voimansa uusien työntekijöiden rekrytoimiseksi. Yritykset järjestävät yhteistyössä Pirkanmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston sekä Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK:n kanssa yhteisen koulutushankkeen uusien CNC-koneistajien löytämiseksi.

Kuva: TAKK
Kuva: TAKK

Ammattitaitoisista CNC-koneistajista on pulaa, ja yritykset lähtevät nyt paikkaamaan tilannetta kouluttamalla uusia työntekijöitä mm. alanvaihtajista. Koulutushankkeen päätavoite on se, että yritykset saavat uusia osaavia työntekijöitä ja koulutukseen osallistuvat opiskelijat työllistyvät mukana oleviin yrityksiin. Koulutus käynnistyy syyskuussa 2021. Haku on auki elokuun puoliväliin asti.

RekryKoulutus-hankkeessa ovat mukana:

  • FT-Ideas Oy
  • Gardner Denver Oy
  • HT Laser Oy
  • Logistic TKT Systems Oy
  • Nomet Oy
  • Robit Finland Oy
  • Sacometal Oy
  • Tasowheel Group Oy

Hakijat pääsevät esittämään hakemuksessa toiveen yrityksestä, johon haluavat koulutuksen myötä työllistyä. Yritykset tekevät opiskelijavalinnan, ja opiskelijat tietävät tulevan työnantajansa jo opintojen aloitusvaiheessa. Seitsemän kuukauden koulutus käynnistyy alan perustaitojen opiskelulla TAKK:ssa. Osaamisen kasvaessa siirrytään työssäoppimaan yrityksiin. Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, ja siihen haetaan TE-toimiston kautta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Olli-Pekka Tuomi, yrityspalvelujohtaja, TAKK, olli-pekka.tuomi@takk.fi, puh. 044 7906 230

Jarkko Kortehisto, kouluttaja, TAKK, jarkko.kortehisto@takk.fi, puh. 044 7906 258

Kuvat

Kuva: TAKK
Kuva: TAKK
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK
Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK
Tampereen valtatie 15
33100 TAMPERE

Vaihde 03 2361 111, info@takk.fihttp://www.takk.fi

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK on monialainen ammatillinen kouluttaja ja työelämän kehittäjä. Vuosittain TAKKissa opiskelee noin 12 000 aikuista ja henkilöstöä on n. 220. TAKKia ylläpitää Tampereen Aikuiskoulutussäätiö sr. Tarjolla on ammatillisia perustutkintoja, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta yli 20 ammattialalta. Koulutuksia, toimintaa ja oppimisympäristöjä kehitetään tiiviissä yhteistyössä työelämän ja yritysten kanssa. Yrityksille ja organisaatioille on tarjolla joustavat ja yksilölliset henkilöstön osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen palvelut.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK

Tampereelle haetaan filmikamerateknikoita RekryKoulutuksella – Alalle ei löydy koulutusta Suomesta eikä kansainvälisesti19.3.2021 08:54:22 EET | Tiedote

Kameratori Oy, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK ja Pirkanmaan TE-toimisto käynnistävät RekryKoulutuksen, jolla haetaan uusia filmikamerateknikoita. Huhtikuussa 2021 alkavaan koulutukseen haetaan kahdeksaa henkilöä. Koulutuksen jälkeen on tavoitteena, että opiskelijat työllistyvät Kameratorille kamerateknikoksi tai muuhun soveltuvaan työtehtävään, tai hakevat jatkokoulutukseen kameramekaanikoksi oppisopimuksella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme