Messukeskus

Yritys 2018 -messuilta vinkkejä uusille ja kokeneille yrittäjille

Jaa

Yrittäjille ja yritystoimintaa harkitseville suunnattu Yritys 2018 -messutapahtuma järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 4.–5.9. Tapahtuman ohjelmassa on paljon hyödyllisiä vinkkejä sekä aloitteleville että kasvua hakeville yrittäjille.

98 % suomalaisista käyttää hakukoneita etsiessään tuotteita tai palveluja, mutta vain 21 % yrittäjistä kohdentaa mainontaa verkossa alueellisesti tai käyttäytymisen mukaan. Fonectan kehityspäällikkö ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Otto Hietaharju antaa yrityksille vinkkejä, miten asiakkaat voi kohdata tehokkaasti verkossa.

LinkedIn on yksi ammattilaisten kohtauspaikoista verkossa. LinkedIn-asiantuntija ja työnantajamielikuvan kouluttaja Tom Laine pitää Yritys 2018 -messuilla puheenvuoron siitä, miten pienyrittäjä voi hyödyntää LinkedIniä yritystoiminnassaan. Laineen mukaan yrittäjän oma, henkilökohtainen Linkedin-profiili voi parhaimmillaan olla yrityksen paras liidigeneraattori. Laineen puheenvuorossa on case-esimerkkejä ja käytännön neuvoja LinkedInin käyttöön.

Virheitä sattuu jossain vaiheessa kaikille, mutta silti niistä on usein vaikea puhua organisaatioissa. Kolmesti Suomen parhaana työpaikkana palkitun ohjelmistotalo Vincitin perustaja ja kirjailija Mikko Kuitunen pohtii messuilla, kuinka virheistä voitaisiin puhua avoimesti ja samalla oppia niistä. Useiden kasvuyritysten taustalla vaikuttava Kuitunen uskoo vahvaan itseohjautuvuuteen ja siihen, että poikkeuksellisen hyvin menestyvät organisaatiot tekevät poikkeuksellisen paljon virheitä.

Yritys 2018 -messujen ohjelma on julkaistu tapahtuman nettisivuilla https://yritys.messukeskus.com/.

Yrittäjille ja yritystoimintaa harkitseville suunnattu Yritys 2018 -tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 4.–5.9.2018. Samaan aikaan järjestetään myös promootiotuotteisiin ja -palveluihin keskittyvä PromoExpo sekä markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilaisten Markkinoinnin viikko.

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com

#yritys2018

Median edustajat voivat akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone. Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen mediapankista http://mediabank.messukeskus.com.  

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kirjamessut onnittelee opiskelupaikan saaneita ja kutsuu 9000 fuksia kirjamessuille28.6.2018 01:00Tiedote

Helsingin Kirjamessut kutsuu Helsingin yliopistosta, Aalto-yliopistosta ja Helsingin Taideyliopistosta opiskelupaikan saaneet uudet opiskelijat, fuksit ja mursut, kirjamessuille ja jakaa heille yliopistojen kautta veloituksettomat kutsukortit. Tavoitteena on saada pääkaupunkiseutulaiset ja seudulle muuttavat uudet opiskelijat tulemaan Suomen suurimpaan kirjallisuustapahtumaan ja löytämään sen rikkaan tarjonnan. Helsingin Kirjamessut järjestetään 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

11 uutta sisustusratkaisua ja tuoteideaa Habitaressa26.6.2018 13:01Tiedote

Habitare esittelee 11 uutta tuoteideaa valmistajille ja yleisölle Protoshop-näyttelyssä. Nuorten suunnittelijoiden alueelle sijoittuvassa Protoshopissa esiteltävät prototyypit vastaavat hyvin tämän hetken kodin sisustamisen trendeihin. Fiksut, pienten tilojen säilytysratkaisut näkyvät tämän vuoden kokonaisuudessa. Tuotteet ovat teemoiltaan ajankohtaisia, mutta muotokieleltään ja materiaaleiltaan ajattomia. Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.-16.9.2018

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme