Messukeskus

Yritys 2018 -messuilta vinkkejä uusille ja kokeneille yrittäjille

Jaa

Yrittäjille ja yritystoimintaa harkitseville suunnattu Yritys 2018 -messutapahtuma järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 4.–5.9. Tapahtuman ohjelmassa on paljon hyödyllisiä vinkkejä sekä aloitteleville että kasvua hakeville yrittäjille.

98 % suomalaisista käyttää hakukoneita etsiessään tuotteita tai palveluja, mutta vain 21 % yrittäjistä kohdentaa mainontaa verkossa alueellisesti tai käyttäytymisen mukaan. Fonectan kehityspäällikkö ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Otto Hietaharju antaa yrityksille vinkkejä, miten asiakkaat voi kohdata tehokkaasti verkossa.

LinkedIn on yksi ammattilaisten kohtauspaikoista verkossa. LinkedIn-asiantuntija ja työnantajamielikuvan kouluttaja Tom Laine pitää Yritys 2018 -messuilla puheenvuoron siitä, miten pienyrittäjä voi hyödyntää LinkedIniä yritystoiminnassaan. Laineen mukaan yrittäjän oma, henkilökohtainen Linkedin-profiili voi parhaimmillaan olla yrityksen paras liidigeneraattori. Laineen puheenvuorossa on case-esimerkkejä ja käytännön neuvoja LinkedInin käyttöön.

Virheitä sattuu jossain vaiheessa kaikille, mutta silti niistä on usein vaikea puhua organisaatioissa. Kolmesti Suomen parhaana työpaikkana palkitun ohjelmistotalo Vincitin perustaja ja kirjailija Mikko Kuitunen pohtii messuilla, kuinka virheistä voitaisiin puhua avoimesti ja samalla oppia niistä. Useiden kasvuyritysten taustalla vaikuttava Kuitunen uskoo vahvaan itseohjautuvuuteen ja siihen, että poikkeuksellisen hyvin menestyvät organisaatiot tekevät poikkeuksellisen paljon virheitä.

Yritys 2018 -messujen ohjelma on julkaistu tapahtuman nettisivuilla https://yritys.messukeskus.com/.

Yrittäjille ja yritystoimintaa harkitseville suunnattu Yritys 2018 -tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 4.–5.9.2018. Samaan aikaan järjestetään myös promootiotuotteisiin ja -palveluihin keskittyvä PromoExpo sekä markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilaisten Markkinoinnin viikko.

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com

#yritys2018

Median edustajat voivat akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone. Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen mediapankista http://mediabank.messukeskus.com.  

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Musiikkia, vanhemmuusvinkkejä ja maaseudun eläimiä – Lapsimessut kokoaa perheet Messukeskukseen huhtikuussa15.2.2019 09:53:26Tiedote

Perheen pienimmille, vanhemmille ja perheen perustamista suunnitteleville on luvassa tietoa, hauskaa tekemistä ja paljon ohjelmaa Lapsimessuilla 12.–14.4. Helsingin Messukeskuksessa. Mukana kokonaisuudessa on tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös maaseudun eläimiä ja kädentaitoja esittelevä ELMA. Lapsimessujen ensimmäiset ohjelmanumerot ovat vahvistuneet, ja ohjelma kokonaisuudessaan julkaistaan maaliskuun alussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme