Technopolis Oyj

Yrityspalvelut yksiin tiloihin Tampereella

Jaa

Tampereen seudun yrityspalvelut muuttavat rakenteilla olevaan Technopoliksen Yliopistonrinteen kampuksen laajennusosaan heinäkuussa 2016. Yliopistorinteen 3-taloon tulee pirkanmaalaisia yrityksiä laajasti palveleva keskus, jossa palvelujaan tarjoavat Finnvera, Finpro, ELY-keskus, Uusyrityskeskus Ensimetri sekä jo aiemmin kampuksella toiminut Tampereen kauppakamari.

”Suomen menestys on kasvuyritysten harteilla ja niiden toimintaa tulee helpottaa kaikin mahdollisin tavoin. Yrittäjän keskeisin työ on yritystoiminta ja tämä palvelukeskus osaltaan mahdollistaa yrittäjän keskittymisen olennaiseen,” sanoo Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang. ”Enää ei tarvitse sukkuloida ympäri kaupunkia tapaamaan yrityspalveluista vastaavia tahoja, vaan kaikki löytyvät kätevästi yhdestä paikasta.”

”Yhteisessä työympäristössä on helpompi hyödyntää osaamista ja resursseja yli organisaatiorajojen. Aito yhdessä tekeminen tehostaa yrityksille tarjottavia palveluita”, Finnveran Sisä-Suomen aluejohtaja Juha Ketola sanoo.

”Finpro on keskeinen Team Finland -toimija, joka auttaa yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään. Tuomme yritysten ulottuville kansainvälisen liiketoiminnan suunnittelun ja johtamisen ammattilaisia sekä globaalit verkostot kohdemarkkinoilla. Yhteiset tilaratkaisut tukevat avointa ja luontevaa yhteistyötä eri toimijoiden kesken yritysten hyväksi”, kertoo Finpron aluepäällikkö Seppo Kaikkonen.

”ELY-keskuksella on laaja kontaktipinta pk-yrityksiin kautta maan. Tarjoamme Team Finland -verkoston jäsenenä yrityksille Tekesin palveluja sekä kansainvälistymis-, rahoitus- ja kehittämispalveluja. Siksi on tärkeätä, että olemme mukana fyysisestikin samassa paikassa muiden Team Finland-toimijoiden kanssa” toteaa ylijohtaja Leena Vestala Pirkanmaan ELY-keskuksesta.

”Uusyrityskeskus Ensimetri tuo yrittäjäksi aikovan ja alkavan yrittäjän palvelut Yliopistonrinteeseen. Ensimetrillä on yli 20 vuoden ajalta näyttöä siitä, miten uusia yrityksiä synnytetään nopeasti, tehokkaasti ja pienin kustannuksin. Uudet yrittäjät saavat hyvän alun ja välttävät sudenkuopat. Ensimetrin kautta syntyy pysyvää yritystoimintaa. Yritykset myös työllistävät tutkitusti normaalia halukkaammin”, kertoo Tampereen Seudun Uusyrityskeskus ry Ensimetrin toimitusjohtaja Jari Jokilampi.

Technopolis on tiloja ja palveluita tehdessään pitänyt mielessä nimenomaan pk-yritysten tarpeet. Kampuksella toimii jo nyt lähes 50 pientä ja keskisuurta kasvuyritystä. Kampukselta löytyy tasokkaita toimitiloja yhden hengen toimistosta tuhansiin neliömetreihin.

Yrittäjän taivas avautuu heinäkuussa 2016 osoitteessa Kalevantie 2, 33100 Tampere.

Lisätietoja:
Technopolis Oyj
Toimitusjohtaja, Keith Silverang, puh. 040 566 7785

Finnvera Oyj
Aluejohtaja, Juha Ketola, puh. 040 5829280

Finpro Oyj
Aluepäällikkö, Seppo Kaikkonen, puh. 0400 399 688

Pirkanmaan ELY-keskus
Ylijohtaja, Leena Vestala, puh. 040 753 7914

Uusyrityskeskus Ensimetri
Toimitusjohtaja Jari Jokilampi, puh. 0500 731445

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen yritysten toimintaan ja menestykseen viidessä maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 700 yritykselle ja 47 000 työntekijälle Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj osake (TPS1V) on listattu NASDAQ OMX Helsingin pörssiin.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Technopolis Oyj
Technopolis Oyj
Elektroniikkatie 8
90570 Oulu

http://www.technopolis.fi

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen yritysten menestykseen viidessä maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 700 yritykselle ja 47 000 työntekijälle Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj osake (TPS1V) on listattu Nasdaq Helsingin pörssiin.

Technopolis provides the best addresses for success in five countries in the Nordic-Baltic region. The company develops, owns and operates a chain of 20 smart business parks that combine services with flexible and modern office space. The company’s core value is to continuously exceed customer expectations by providing outstanding solutions to 1,700 companies and their 47,000 employees in Finland, Norway, Estonia, Russia and Lithuania. The Technopolis Plc share (TPS1V) is listed on Nasdaq Helsinki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Technopolis Oyj