Zeeland Family ja Silta markkinointiyhteistyöhön

Jaa

Suomen monipuolisin markkinoinnin palvelutoimisto Zeeland Family ja Suomen johtava palkka- ja hr-palveluita tarjoava Silta ovat allekirjoittaneet markkinoinnin palvelusopimuksen. Yhteistyö käynnistyy syyskuussa.

Yhteistyössä Zeeland Family ottaa vastuulleen ison osan Sillan markkinointia ja yhteisenä tavoitteena on yhä voimallisemmin tukea Sillan liiketoimintastrategian toteutumista markkinoinnin keinoin.

– Silta on oman alansa johtavia ulkoistustoimijoita, joten oli luonnollista, että tiemme kohtasivat. Yhteisen työn onnistumisessa keskeistä on luomamme läpinäkyvä ja ketterä toimintamalli. Uskon, että Sillan kehityskeskeisyys ja vahva myyntiorganisaatio auttavat meitä yhdessä nopeasti siirtymään uuteen malliin. Alkava yhteistyö on myös jälleen yksi esimerkki siitä, että markkinoinnin ostaminen palveluna on vahvistumassa suomalaisessa markkinassa,  kertoo Zeeland Familyn markkinoinnin ulkoistuksista vastaava johtaja Sini Norta.

– Tarvitsimme kumppanin, jonka kautta saamme laajan markkinoinnin osaamisportfolion. Zeeland Familyn asiakasymmärrys, asiakkuuden johtamismalli, markkinoinnin automaation osaaminen ja hyvät referenssit tekivät erityisen vaikutuksen. Haluamme, että markkinointiamme ohjataan proaktiivisesti ja myyntilähtöisesti, mitkä olivat myös syyt, että päädyimme Zeeland Familyn kanssa yhteistyöhön, kertoo Sillan kaupallinen johtaja Olli Mäkinen.

Zeeland Familyyn ovat aiemmin ulkoistaneet markkinointinsa kokonaisuudessaan muun muassa Värisilmä ja Äänekosken Energia sekä SOK, joka ulkoisti markkinoinnin tuotannon Zeeland Familylle.

Lisätietoja antavat:

Sini Norta, johtaja, markkinoinnin ulkoistukset
Zeeland Family Oyj
050 308 2603
sini.norta@zeelandfamily.fi

Olli Mäkinen, kaupallinen johtaja
Silta Oy
040 1829 219
olli.makinen@silta.fi

 

Zeeland Family (Nasdaq First North: ZEE1V) on Suomen monipuolisin markkinoinnin palvelutoimisto. Tuomme suomalaisten yritysten kanssa intohimoa, rohkeutta, sisua ja uteliaisuutta markkinointiin. Yhdessä teemme tarinoita, jotka ovat totta. Liikevaihtomme oli 14 miljoonaa euroa 2016 ja palveluksessamme on yli 170 asiantuntijaa. www.zeelandfamily.fi

Silta on perustettu vuonna 2001. Palkkapalvelua ja henkilöstöhallinnon asiantuntijapalveluita tarjoavassa yrityksessä työskentelee noin 270 asiantuntijaa. Liikevaihto oli viime vuonna 19,4 miljoonaa euroa. Pääomistajia ovat Sentica Partners Oy:n rahastot.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Zeeland Family Oyj
Ruoholahdenkatu 23
00180 HELSINKI

+ 358 10 231 9000http://www.zeelandfamily.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Zeeland Family Oyj

Suomalainen innovaatio poistaa kännykän kuuluvuusongelmat sisätiloissa19.1.2018 10:02Tiedote

Matkapuhelimien huono kuuluvuus sisätiloissa on merkittävä rakentamisen ongelma, erityisesti uudiskohteissa. Suomalaisten Finnfoam Oy:n ja Stealthcase Oy:n yhteistyössä kehittämä FF-SIGNAL- signaalinvahvistin tuo tähän ratkaisun vahvistamalla mobiiliverkon signaalin jopa satakertaiseksi. Helmikuussa markkinoille tuleva tuote on yhteistyössä kenttätestattu kiinteistösijoitusyritys Kojamon kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme