CxO Mentor Oy

Paras neuvoni johtamiseen ikinä -kirjan julkistaminen 22.11.2012

Jaa

Negatiivisten uutisten syksynä tuomme hyvin positiivisia näkemyksiä tulevaisuuteen ja johtamiseen liittyen.

Keräsimme lähes kahden vuoden ajan kohtaamiltamme johtajilta heidän parhaiksi kokemiaan johtamisneuvoja. He antoivat niitä mielellään! Neuvoja on kertynyt jo yli 300! Valitsimme näistä mielestämme ne kaikkein parhaimmat ja rakensimme niiden ympärille kirjan kymmenestä eri näkökulmasta: esimerkin voima, itsensä johtaminen, strategia, päätöksenteko, toteuttaminen, rehellisyys, kunnia, innostaminen, ihmisten johtaminen ja itsensä kehittäminen. Näiden lisäksi kirjassa esitetään se parhaista parhain johtamisneuvo ikinä. Kirjan ovat kirjoittaneet Toni Hinkka, Reino Myllymäki, Petteri Haipus ja Jarkko Hämäläinen.

Johtamiskirjoja on tehty paljon, mutta ne ovat perustuneet usein yhden tai vain muutaman henkilön näkemykseen. Näin laajalla otannalla kerättyjä johtamisneuvoja ei ole aikaisemmin Suomessa julkaistu. Kirja ei ole vain lista neuvoja, vaan valitut parhaista parhaimmat neuvot ovat purettu auki ja sisältävät käytännön erimerkkejä niiden soveltamisesta.

Kirja julkaistaan torstaina 22.11.2012. klo 9.00-10.00 (aamupalaa tarjolla alkaen klo 8.30) Helsingin keskustassa, Johto Cafe:ssa, joka sijaitsee Kampin kauppakeskuksen 5. kerroksessa, osoite: Urho Kekkosen katu 1a, 00100 Helsinki. Ilmoittautuminen julkistamistilaisuuteen liisa.tiainen@cxomentor.fi, p. 044 346 9599.

Tilaisuudessa ovat tavattavissa kirjan kirjoittajat, neuvoja antaneita johtajia sekä sen kaikista parhaan johtamisneuvon antanut johtaja.


Lisätietoja:

Toni Hinkka
p. 044 306 3949
toni.hinkka@cxomentor.fi 

Linkit

Tietoja julkaisijasta

CxO Mentor Oy
CxO Mentor Oy
Perintötie 2d (Avia Line 1)
01510 VANTAA

http://www.cxomentor.fi
CxO Mentor on Suomen johtava ammattimentorointiyritys.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.