ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

ELO-säätiö kerää resursseja yhteen Suomen vahvistamiseksi ruokamaana - Seija Kurunmäki ELO-säätiön johtajaksi

Jaa

ELO-SÄÄTIÖN TIEDOTE 26.9.2013 klo 7.00. ELO-säätiö eli Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö perustettiin neljä vuotta sitten. Säätiön uudeksi johtajaksi on 7.10.2013 alkaen valittu Seija Kurunmäki. ELO-säätiö kerää yhteen resursseja Suomen maineen vahvistamiseksi ruokamaana, joka kiinnostaa myös kansainvälisesti.

MMM Seija Kurunmäki on toiminut ruoka-alan eri tehtävissä yli 30 vuotta:
ensin markkinointitehtävissä Keskossa, Cultorissa ja Vaasan Oy:ssä ja viimeiset 13 vuotta ruoka-alan viestintään keskittyen, ensin BNL EuroRSCG:ssa ja vuodesta 2005 omassa yrityksessään Kuule Oy:ssä.

”Kokkien kansallinen ja kansainvälinen kilpailutoiminta, Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija sekä Bocuse d'Or, vaativat edelleen vahvan panoksen. Nyt on aika vaikuttaa ruokakulttuuriin laajemminkin. Säätiön taustavaikuttajat toimivat sen puolesta, että Suomi siirtyisi ruokakulttuurissa hajanaisuudesta innostuneeseen yhdessä tekemiseen”, ELO-säätiön hallituksen puheenjohtaja Heikki Antolainen sanoo.

Seija Kurunmäen mielestä on innostavaa aloittaa työssä, jonka takana on monipuolinen joukko eri alojen osaajia ja jonka vision voi allekirjoittaa: Suomalaisen ruokakulttuurin tekijät, näkijät ja resurssit saman pöydän ääressä.

Lisätietoja

ELO-säätiö

hall. pj. Heikki Antolainen

puh. 0400-402320

www.elo-saatio.fi

Seija Kurunmäki

puh. 0400-460894

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
Pajuniityntie 10
00320 Helsinki

http://www.elo-saatio.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2019 -finalistit valittu - voittajat julkistetaan 6.4. klo 16:004.4.2019 20:10:15 EESTTiedote

Kahdeksan kokki- ja neljä ravintola-alan ammattilaista ovat selvittäneet tiensä Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija 2019 -kilpailujen finaaleihin Kevätmessuilla. Vuoden Tarjoilija -kilpailu huipentuu finaaliin perjantaina 5.4. klo 10:00-16:00. Vuoden Kokki -kilpailun finaali pidetään lauantaina 6.4. klo 10:00-14:00, jonka jälkeen klo 16:00 julkistetaan ja palkitaan kummankin kilpailun voittajat.

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2019 voitosta kilpailee 16 kokkia ja seitsemän tarjoilijaa Kevätmessuilla 4-6.4.2.4.2019 15:00:00 EESTTiedote

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija suomenmestaruudesta kilpailee 16 kokkia ja seitsemän tarjoilijaa 4.-6.4.2019 Kevätmessuilla Messukeskuksessa Helsingissä. Yleisö pääsee kilpailupäivinä seuraamaan läheltä ravintola-alan huippuammattilaisten sali- ja keittiötyöskentelyä. Luvassa on korkeatasoiset SM-kilpailut niin rohkeilla tulokkailla kuin innokkailla konkareilla. Kilpailujen järjestäjä on ELO-Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö yhdessä laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa.

Semifinalisterna i Årets Kock och Årets Servitör 2019 är klara – FM-tävlingarna ordnas på Vårmässan i april11.3.2019 16:15:00 EETTiedote

Årets Kock och Årets Servitör -tävlingarna utgör ett utmärkt språngbräde för professionella inom restaurangbranschen i Finland. Genom uttagning valdes 16 deltagare till semifinal i Årets Kock 2019 och sju deltagare till semifinal i Årets Servitör 2019. Bland semifinalisterna finns såväl nya talanger som erfarna deltagare. Årets Kock och Årets Servitör -tävlingarna ordnas den 4-6.4.2019 på Vårmässan i Messukeskus, Helsingfors. Tävlingarna arrangeras av ELO-Stiftelsen tillsammans med ett brett samarbetsnätverk.

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2019 -kilpailujen semifinalistit valittu – kilpailut käydään Kevätmessuilla huhtikuussa11.3.2019 16:15:00 EETTiedote

Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut ovat loistava ponnahduslauta ravintola-alan ammattilaisille Suomessa. Alkukarsinnan kautta valittiin Vuoden Kokki 2019 -semifinaaliin 16 kilpailijaa ja Vuoden Tarjoilija 2019 -semifinaaliin seitsemän kilpailijaa. Luvassa on korkeatasoiset SM-kilpailut niin rohkeilla tulokkailla kuin innokkailla konkareilla, 4-6.4.2019 Kevätmessuilla Messukeskuksessa Helsingissä. Kilpailun järjestäjä on ELO-säätiö yhdessä laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme