ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

ELO-säätiö kerää resursseja yhteen Suomen vahvistamiseksi ruokamaana - Seija Kurunmäki ELO-säätiön johtajaksi

Jaa

ELO-SÄÄTIÖN TIEDOTE 26.9.2013 klo 7.00. ELO-säätiö eli Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö perustettiin neljä vuotta sitten. Säätiön uudeksi johtajaksi on 7.10.2013 alkaen valittu Seija Kurunmäki. ELO-säätiö kerää yhteen resursseja Suomen maineen vahvistamiseksi ruokamaana, joka kiinnostaa myös kansainvälisesti.

MMM Seija Kurunmäki on toiminut ruoka-alan eri tehtävissä yli 30 vuotta:
ensin markkinointitehtävissä Keskossa, Cultorissa ja Vaasan Oy:ssä ja viimeiset 13 vuotta ruoka-alan viestintään keskittyen, ensin BNL EuroRSCG:ssa ja vuodesta 2005 omassa yrityksessään Kuule Oy:ssä.

”Kokkien kansallinen ja kansainvälinen kilpailutoiminta, Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija sekä Bocuse d'Or, vaativat edelleen vahvan panoksen. Nyt on aika vaikuttaa ruokakulttuuriin laajemminkin. Säätiön taustavaikuttajat toimivat sen puolesta, että Suomi siirtyisi ruokakulttuurissa hajanaisuudesta innostuneeseen yhdessä tekemiseen”, ELO-säätiön hallituksen puheenjohtaja Heikki Antolainen sanoo.

Seija Kurunmäen mielestä on innostavaa aloittaa työssä, jonka takana on monipuolinen joukko eri alojen osaajia ja jonka vision voi allekirjoittaa: Suomalaisen ruokakulttuurin tekijät, näkijät ja resurssit saman pöydän ääressä.

Lisätietoja

ELO-säätiö

hall. pj. Heikki Antolainen

puh. 0400-402320

www.elo-saatio.fi

Seija Kurunmäki

puh. 0400-460894

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
Pajuniityntie 10
00320 Helsinki

http://www.elo-saatio.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

Kouluruokapäivä on koko koulun yhteinen, osallistava teemapäivä28.11.2018 09:20Tiedote

Tiedote 28.11.2018. Kouluruokapäivä on joka koulun oma tapahtumakonsepti maksuttomine aineistoineen, jossa tuodaan käsitykset kouluruoasta tälle vuosituhannelle yhdessä tekemällä, maistamalla, ideoimalla ja oivaltamalla. Teemapäivä on tarkoitettu kaikille - oppilaille, opettajille, keittiöhenkilökunnalle ja vanhemmille. Tavoitteena on tutustua niin kouluruokailun historiaan kuin tulevaisuuteen, tarinoihin ja tekijöihin, laajentaa näkökulmia, tarjota mahdollisuuksia vaikuttaa ja juhlistaa suomalaisia saavutuksia yhdessä luoden ruokailoa.

Haku Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2019 -suomenmestaruuskilpailuihin on käynnissä!15.11.2018 09:00Tiedote

Päästä luovuutesi valloille ja näytä taitosi! Hae mukaan Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2019 -kilpailuihin. Hakuaika on käynnissä 15.11.2018-15.1.2019. Vuoden Kokki -kilpailu on ruoanlaiton ammattilaisten suomenmestaruuskilpailu ja Vuoden Tarjoilija -kilpailu on salipuolen ammattilaisten suomenmestaruuskilpailu. Hallitseva Vuoden Kokki 2018 on Kalle Tanner ja Vuoden Tarjoilija 2018 on Noora Sipilä, joiden edustuskaudet jatkuvat seuraavien voittajien valintaan saakka.

ELO-säätiön ruokakulttuuripalkinto 2018 John Nurmisen Säätiön Lähikalahankkeelle ja ravintola Nollalle12.10.2018 22:00Tiedote

ELO-säätiön Lentävä Lautanen -ruokakulttuuripalkinnot annettiin tänä vuonna kahdelle suomalaisen ruokakulttuurin edelläkävijälle, John Nurmisen Säätiön Lähikalahankkeelle ja ravintola Nollalle. Lähikalahankkeen tavoitteena on edistää kotimaisen ja vajaasti hyödynnetyn särkikalan elintarvikekäyttöä Suomessa. Ravintola Nolla on Pohjoismaiden ensimmäinen todellinen hävikkivapaa ravintola, joka keskittyy parhaaseen paikalliseen luomutuotantoon.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme