Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Lasten Päivän Säätiö ja Unilever Finland Oy yhteistyöhön: UNILEVER FINLAND ON LINNANMÄEN UUSI PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI

Jaa

LEHDISTÖTIEDOTE 9.1.2012. Linnanmäen huvipuiston toiminnasta vastaava Lasten Päivän Säätiö ja Unilever Finland Oy ovat allekirjoittaneet pääyhteistyökumppanuustason sopimuksen. Yhteistyön myötä Unilever Finland lähtee vahvasti tukemaan suomalaista lastensuojelutyötä.

Lasten Päivän Säätiön toiminnan tarkoituksena on Linnanmäen huvipuiston toimintaa ylläpitämällä ja kehittämällä kerätä varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Linnanmäki on 61-vuotisen historiansa aikana lahjoittanut lastensuojelutyöhön Lasten Päivän Säätiön perustajajärjestöjen kautta yli 80 miljoonaa euroa. Varat on kerätty huvipuiston toiminnasta kertyneistä tuotoista. Vuoden 2011 lahjoitussumma on 3,3 miljoonaa euroa.

Unilever Finland Oy ja Lasten Päivän Säätiö allekirjoittivat sopimuksen yhteistyöstä vuosille 2012-2014. Sopimukseen kuuluu optio jatkaa Linnanmäen pääyhteistyökumppanina myös vuosina 2015-2016.

"Unilever Finland haluaa tukea suomalaista lastensuojelutyötä ja osoittaa vastuullisuutta myös paikallisesti. Linnanmäellä on hienot perinteet lasten ja aikuistenkin hauskanpidon keskuksena sekä varojen keräämisessä hyvään tarkoitukseen. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat tärkeitä myös meille ja harvoin nämä merkittävät asiat saavat näin hauskan muodon, kuin nyt solmiessamme yhteistyösopimuksen Lasten Päivän Säätiön ja Linnanmäen huvipuiston kanssa", toteaa Unilever Finland Oy:n toimitusjohtaja Kalle Järvinen.

Lasten Päivän Säätiön toimitusjohtaja Risto Räikkönen on tyytyväinen saadessaan Unileverista Linnanmäelle uuden vahvan ja samanlaisen arvomaailman jakavan tukijan. "On hienoa, että Unileverin kaltainen toimija ajattelee vastuullisesti ja lähtee kanssamme tekemään työtä hyvän tarkoituksen puolesta. Tämä on meille viesti siitä, että työtämme arvostetaan ja sillä on merkitystä" sanoo Räikkönen.

Linnanmäellä on ennestään neljä kotimaista pääyhteistyökumppania: S-ryhmä, Vartti, Tikkurila ja Helsingin OP-Ilmarinen.

Lisätietoja:

Lasten Päivän Säätiö, Toimitusjohtaja Risto Räikkönen, puh. 050 64 291

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

MUISTUTUSKUTSU lehdistötilaisuuteen: Tule kurkistamaan Linnanmäen huikean herkulliseen ja säkenöivän taiganomaiseen kauteen 2019!16.4.2019 12:43:36 EESTKutsu

Tervetuloa tutustumaan Linnanmäen kiinnostavaan kauteen! Riemukas alkava huvikausi pitää sisällään makeita yllätyksiä, herkullisia kohtaamisia sekä kiehtovia uutuuksia! Aika: Ke 24.4.2019 Klo: 12-14. Tilaisuuden ovet avataan klo 11.45 Paikka: Tivoli Sali / Linnanmäki, Tivolikuja 1, Helsinki. Ilmoittautuminen: To 18.4.2019 mennessä lomakkeella Hyväntuulisen tilaisuuden aikana kuulemme Linnanmäen kutkuttavan kiehtovista kauden 2019 uudistuksista, pääsemme maistelemaan makoisia huvikauden uusia herkkuja ja lähdemme pienelle kierrokselle huvipuiston pyörteisiin. Kierroksen päätteeksi kuulemme iloisen ja musiikintäyteisen tervehdyksen UIT:n kevätrevyystä. Tässä tilaisuudessa kerromme myös juhannuksena avattavan uuden huikean Taiga-ratalaitteen kuulumiset. Ilmoittaudu mukaan kuulemaan ja kokemaan, mitä Linnanmäen riemuisasti odotettu kausi 2019 tuo mukanaan! Linnanmäen huvipuistokausi avataan perjantaina 26.4.2019 klo 16.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme