Tiedotteet RSS

Uusimmat tiedotteet

Propaganda osti osake-enemmistön Celain Oy:stä

Mainostoimisto Propaganda Finland Oy on ostanut enemmistöosuuden digitaalisiin julkaisuihin erikoistuneesta Celain Oy:stä. Yrityskauppa mahdollistaa entistä kattavampien, kokonaisvaltaisten markkinointiviestinnän palvelujen tarjoamisen sekä Pirkanmaalla että Pohjanmaalla.

3 0 2
Alle 60% taloyhtiöistä tehnyt lakisääteisen kunnossapitotarveselvityksen – lääkkeenä helppokäyttöisemmät työvälineet?
24.08.2016 08:55 | Kiinteistöliitto

Taloyhtiöiden päättäjät arvioivat kiinteistönpidon työvälineet toimiviksi, mutta niiden hyödyntäminen oli alhaisella tasolla, kertoo Kiinteistöliiton tekemä tutkimus. Esimerkiksi lakisääteisten, kunnossapitoon liittyvien suunnitelmien teossa on puutteita. Suunnitelmallinen kiinteistönpito (KIPI2) -hankkeella pyritään helpottamaan suunnitelmallisuutta kehittämällä välineitä eteenpäin.

0 1 0
Vielä viikko aikaa äänestää Helmetin hyvää kirjaa!
24.08.2016 08:45 | Helsingin kaupunginkirjasto

Pääkaupunkiseudun kirjastojen HelMet-kirjallisuuspalkinnon 10 finalistia julkistettiin 9.8. Kirjaston asiakkaat voivat käydä äänestämässä finalistien joukosta omaa suosikkiaan elokuun loppuun asti. Kirjaston asiantuntijoista koostuva raati valitsee palkinnon voittajan. Yleisön suosikille luovutetaan kunniakirja.

2 0 2
Mediatiedote: Poldark – Demelzan laulu jatkaa pian televisiossakin nähtävää historiallista hittikirjasarjaa
24.08.2016 08:35 | Gummerus

Winston Grahamin rakastetun Poldark-sarjan toinen osa, Demelzan laulu (Gummerus), jatkaa romanttisen sankarin Ross Poldarkin tarinaa 1700-luvun lopun Cornwallissa. BBC:n tv-sovituksen myötä uuteen suosioon noussut tarina on syksyllä nähtävissä Aidan Turnerin tähdittämänä myös Ylellä 4.10. alkaen.

2 0 0
Ilotulitusrajoitukset vaihtelevat – joillakin alueilla tarvitaan lupa

Mökkikauden päättäjäisiä eli venetsialaisia vietetään elokuun viimeisenä viikonloppuna, ja silloin ilotulitusraketteja lennätetään taivaalle lähes samaan tapaan kuin uutenavuotena. Ilotulittamisen luvanvaraisuus ja muut rajoitteet kannattaa tarkistaa oman alueen pelastuslaitokselta. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö muistuttaa myös tukevasta lähetysalustasta, turvaetäisyyksistä ja suojalaseista.

0 0 1
Fyrverkeribegränsningarna varierar – i vissa områden behöver man tillstånd

Villaavslutningen eller den venetianska aftonen firas det sista veckoslutet i augusti, och då skjuts fyrverkeriraketer upp på nästan samma sätt som vid nyår. Tillståndsplikt för fyrverkeri samt andra begränsningar bör kontrolleras på det egna områdets räddningsverk. Räddningsbranschens Centralorganisation i Finland påminner också om en stadig avskjutningsramp, säkerhetsavstånd och skyddsglasögon.

0 0 1
iiiiiiiiik! − kauhu valtaa Linnanmäen

Linnanmäen tunnelma muuttuu äänimaailman ja teemoitettujen kohteiden kautta 3.-11. syyskuuta, kun kauhuteemainen iik!week -teemaviikko järjestetään huvipuistossa ensimmäistä kertaa. Vanhaan vesitorniin rakennettu live-kauhutalo Kauhujen kammio on viikon ehdoton vetonaula.

1 0 2
Dentsu Aegis Network -konsernin mediatoimistot Suomen parhaimmistoa
24.08.2016 07:00 | Dentsu Aegis Network Oy

Kansainvälinen mediatoimistojen arvioija RECMA nosti Dentsu Aegis Network -konserniin kuuluvat mediatoimistot, Carat ja Vizeum, top kolmen parhaan joukkoon.

1 0 0
Vanhempien aktiivisuus voi nopeuttaa kuntien puuttumista koulujen sisäilmaongelmiin
24.08.2016 04:00 | Keskuskauppakamari

Poikkeavaa väsymystä, selittämätöntä päänsärkyä, silmien kutinaa ja jatkuvia tulehduskierteitä. Home aiheuttaa oireita tuhansille suomalaisille. Erityisen hankalassa asemassa ovat ne lapset ja henkilökunnan jäsenet, jotka tänäkin syksynä joutuvat palaamaan kosteusvaurioiden pilaamiin koulurakennuksiin.

1 0 1
Naapureiden 100 000 euron päävoitto Janakkalaan
23.08.2016 15:01 | Veikkaus

Naapurit-pelin sunnuntain pääarvonnassa onni suosi Janakkalaa. Netissä pelinsä pelannut janakkalalainen voitti 100 000 euroa, minkä lisäksi viisi häntä lähinnä pelissä mukana olevaa pelaajaa voitti tuhat euroa (kierros 33/2016).

1 0 1
Kiinteistölautakunta kokoontuu 25.8. – aiheena mm. Suvilahden tiilinen kaasukello
23.08.2016 12:45 | Helsingin kiinteistövirasto

Helsingin kaupungin kiinteistölautakunta kokoontuu torstaina 25.8.2016 klo 16. Esityslista liitteineen on julkaistu kiinteistöviraston verkkosivuilla.

0 0 2
Herätysliikkeiden viidesläisiä kokoontuu 25.-28.8. Helsingin keskustaan
23.08.2016 12:43 | Suomen Raamattuopisto

Evankelis-luterilaisen kirkon sisällä vaikuttavia viidesläisiä kokoontuu elokuun viimeisenä viikonloppuna Helsingin keskustaan. Hengelliset syventymispäivät päättävät perinteisesti hengellisten kesätapahtumien sarjan.

1 0 1
Iltapäivätreffit käynnistyvät kaupunginmuseossa
23.08.2016 12:26 | Helsingin kaupunginmuseo

Helsingin kaupunginmuseossa, Aleksanterinkatu 16, pyörähtävät syyskuussa käyntiin keskiviikkoiltapäivien iltapäivätreffit. Treffeillä museo tarjoaa yhteistä tekemistä ja ohjelmaa matalan kynnyksen periaatteella. Syyskuun iltapäivätreffit vietetään ompeluseurahengessä.

1 0 1
Lohjalle Voudinpuiston kioskiin 100 000 euron kenovoitto
23.08.2016 12:19 | Veikkaus

Lohjalla sijaitsevaan Voudinpuiston kioskissa pelattuun peliin osui maanantai-illan kenoarvonnassa 10 numeron täysosuma (viikko 34/2016). Onnekas asiakas voitti 50 sentin panoksella 100 000 euroa.

1 0 1
HSL:n matkalipuntarkastajat aloittavat keskiviikkona Tampereella
23.08.2016 11:00 | HSL Helsingin seudun liikenne

Nyt alkava kokeilu jatkuu syksyyn 2017

0 0 0
VVO-konserni kiittää kesätyöntekijöitä panoksesta Lumo-palveluiden kehitystyöhön
23.08.2016 11:00 | VVO-yhtymä Oyj

VVO-konserni palkkasi täksi kesäksi yli 40 työntekijää ympäri Suomen. Kesätyöhakemuksia saatiin keväällä ennätykselliset lähes 4000 ja kesätyöntekijöitä palkattiin aikaisempien vuosien tapaan lähes 15 % koko henkilöstöön nähden. Kesätyöntekijät otettiin tänäkin vuonna tiiviisti mukaan tiimeihin ja heitä osallistettiin tulevaisuuden asumisen ideointiin. Ennen syksyn käynnistymistä on kerätty kokemuksia kuluneista kesäkuukausista ja annettu kaikille kiitosta arvokkaasta työpanoksesta Lumo-palveluiden kehitystyössä.

0 0 4
Veikkaus ja Teemu Selänne jatkavat yhteistyötään
23.08.2016 11:00 | Veikkaus

Veikkaus ja Suomen kaikkien aikojen jääkiekkoilija Teemu Selänne ovat sopineet jatkavansa yhteistyötään vuoden 2018 loppuun asti. Sekä Selänne että Veikkaus ovat innoissaan yhteistyön jatkumisesta, sillä se on ollut molemmin puolin odotusten mukaista ja mieluisaa. Veikkauksen ja Selänteen yhteistyö käynnistyi laajemmin vuonna 2013.

1 0 0
Luonnonvarakeskus aloittaa yt-neuvottelut, joiden vähennystarve enintään 12 henkilötyövuotta
23.08.2016 11:00 | Luonnonvarakeskus

Luonnonvarakeskus (Luke) käynnistää yhteistoimintaneuvottelut graafisten palveluiden ja Laukaan ydinkasvihuollon ja valiotaimituotannon uudelleen järjestelyistä. Yt-neuvotteluiden piirissä on 15 henkilöä,ja neuvottelut voivat johtaa enintään 12 henkilötyövuoden vähenemiseen.

0 0 1
Tanssiteos Laji:Ihminen ensi-illassa Caisassa
23.08.2016 10:36 | Helsingin kulttuurikeskus

Eri maat, eri ihonvärit, eri uskonnot, eri kielet, mutta silti sama laji. Tanssitaiteilija Gabriela Aldana-Kekonin teos Laji: Ihminen on muistutus siitä, että olemme yksi eläinlaji kaikkien muiden lajien keskellä, ja että juuri se voi yhdistää meidät. Teos on muinainen huuto, joka ravistelee luut ja lihakset, herättää aitoja tunteita virtaamaan: raivoa, pelkoa, rakkautta, myötätuntoa...Teoksen avoimia harjoituksia voi seurata Taiteiden yönä 25.8. Ensi-illassa se on 26.8.

2 0 2
Silta jatkaa VR Groupin palkkapalveluiden yhteistyökumppanina
23.08.2016 10:34 | Silta Oy

Silta Oy, johtava henkilöstön ja palkkapalveluiden asiantuntija, on keväällä 2016 järjestetyn kilpailutuksen jälkeen valittu toistamiseen VR Groupin palkkapalveluiden yhteistyökumppaniksi. Silta on hoitanut VR Groupin palkkapalvelut syksystä 2012 saakka. Uusi sopimus yritysten välillä astuu voimaan vuoden 2017 lokakuussa ja sen myötä noin 8 000 henkilön palkanmaksu jatkuu kuten aiemmin.

0 0 1
62541 hakutulos(ta)

Mediaviestinnän ABC

Lehdistötiedote on edelleen mediaviestinnän kulmakivi.

Toimittaja saattaa saada sähköpostiinsa useita kymmeniä - jotkut jopa satoja - tiedotteita yhden ainoan työpäivän aikana. Erottuminen massasta on vaikeaa. Tulosten kannalta on merkityksellistä, miten tiedotteensa muotoilee, kenelle sen kirjoittaa sekä miten ja mihin aikaan sen lähettää.

Kirjoitimme Sinulle, viestinnän ammattilainen, uuden oppaan, jotta Sinulla olisi mahdollisimman hyvät eväät onnistua mediaviestinnässä.

Lataa Mediaviestinnän ABC tästä linkistä.

Kiireellistä tiedotettavaa eikä sopimusta?

Lähetä lehdistötiedote helposti verkossa!

STT Infon kautta voit lähettää tiedotteita netin kautta myös ilman vuosisopimusta.

Kertalähetyspalvelussa täytät nettilomakkeeseen yhteystietosi ja liität mukaan tiedotteen. Me hoidamme jakelun oikeille medioille.

Lähetä lehdistötiedote täältä

Lue lisää STT Viestintäpalveluista täältä.

STT Mediaseuranta

Tiedä, mitä yrityksestäsi tai toimialastasi kirjoitetaan ja keskustellaan. 

STT Mediaseuranta hakee juuri sinulle tarpeellista tietoa, olipa se sitten sanomalehdissä tai verkossa.

Muokkaa hakukriteereitä, määrittele seuraamasi mediat ja tee räätälöidyt haut juuri tarpeittesi mukaan - missä ja milloin haluat. 

Lue lisää Mediaseurannasta

Lue lisää STT Viestintäpalveluista täältä.

Uutisaiheita ympäri maailmaa!

Lue Business Wiren välittämiä tiedotteita

STT:n kumppani Business Wire välittää johtavien kansainvälisten toimijoiden lehdistötiedotteita kaikkialle maailmaan. Siirry lukemaan Suomeen kohdistettuja tiedotteita tästä.

 

Lue lisää STT Viestintäpalveluista täältä.