ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

ELO-säätiö kerää resursseja yhteen Suomen vahvistamiseksi ruokamaana - Seija Kurunmäki ELO-säätiön johtajaksi

Jaa

ELO-SÄÄTIÖN TIEDOTE 26.9.2013 klo 7.00. ELO-säätiö eli Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö perustettiin neljä vuotta sitten. Säätiön uudeksi johtajaksi on 7.10.2013 alkaen valittu Seija Kurunmäki. ELO-säätiö kerää yhteen resursseja Suomen maineen vahvistamiseksi ruokamaana, joka kiinnostaa myös kansainvälisesti.

MMM Seija Kurunmäki on toiminut ruoka-alan eri tehtävissä yli 30 vuotta:
ensin markkinointitehtävissä Keskossa, Cultorissa ja Vaasan Oy:ssä ja viimeiset 13 vuotta ruoka-alan viestintään keskittyen, ensin BNL EuroRSCG:ssa ja vuodesta 2005 omassa yrityksessään Kuule Oy:ssä.

”Kokkien kansallinen ja kansainvälinen kilpailutoiminta, Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija sekä Bocuse d'Or, vaativat edelleen vahvan panoksen. Nyt on aika vaikuttaa ruokakulttuuriin laajemminkin. Säätiön taustavaikuttajat toimivat sen puolesta, että Suomi siirtyisi ruokakulttuurissa hajanaisuudesta innostuneeseen yhdessä tekemiseen”, ELO-säätiön hallituksen puheenjohtaja Heikki Antolainen sanoo.

Seija Kurunmäen mielestä on innostavaa aloittaa työssä, jonka takana on monipuolinen joukko eri alojen osaajia ja jonka vision voi allekirjoittaa: Suomalaisen ruokakulttuurin tekijät, näkijät ja resurssit saman pöydän ääressä.

Lisätietoja

ELO-säätiö

hall. pj. Heikki Antolainen

puh. 0400-402320

www.elo-saatio.fi

Seija Kurunmäki

puh. 0400-460894

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
Työpajankatu 2
00580 Helsinki

http://www.elo-saatio.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

ELO-säätiön ruokakulttuuripalkinto Finnjävel –konseptille27.10.2017 23:21Uutinen

ELO-säätiön Lentävä Lautanen -ruokakulttuuripalkinnon sai tänä vuonna ravintola Finnjävel, joka yhdistää suomalaisen designin ja ruokaperinteen. Monipuolisesti mediassa esillä ollut ravintola Finnjävel kertoo ylpeydellä pohjoisesta ruokakulttuurista. Ravintola on uudistanut suomalaisen gastronomian perinnettä, ja tehnyt siitä kiinnostavaa myös tuleville sukupolville. Palkinnon lisäksi ELO-säätiö antoi erityismaininnan niille sadoille kumppaneille, jotka ovat mukana luomassa Suomeen uutta yhteistyön ja yhdessä syömisen kulttuuria.

Kolme voitonnälkäistä kokkia Bocuse d’Orin Suomen-karsintoihin23.8.2017 09:15Tiedote

Suomi osallistuu maailman vaativimpaan kokkikilpailuun Bocuse d’Oriin 14:nnen kerran. Bocuse d’Or -karsintakilpailuun hakevat kokit ovat nyt selvillä: Suomen edustajaksi kaudelle 2018-2019 hakevat ravintola Finnjävelin keittiömestari Ismo Sipeläinen Helsingistä, Brasserie l’amourin keittiömestari Benjamin Frostell Porvoosta ja helsinkiläinen Michelin-tähtiravintola Demon sekä Finnjävelin ravintoloitsija, Finnjävelin keittiöpäällikkö Tommi Tuominen.

Hundreds of long tables invite to eat together 25-27 August 20178.8.2017 11:59Tiedote

The Finland100 anniversary year calls together a shared feast as the let's eat together festivities round up in a final weekend on 25-27 august. A never-before-seen spirit of communal activities has gotten hundreds of associations, village communities, initiatives and corporations to create an ongoing celebration in finland. The overflowing offering sets a seat at the table for every finland-lover. When all the festivities are added up together, the end result is the world’s greatest village celebration, where everyone is invited.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme