ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

ELO-säätiö kerää resursseja yhteen Suomen vahvistamiseksi ruokamaana - Seija Kurunmäki ELO-säätiön johtajaksi

Jaa

ELO-SÄÄTIÖN TIEDOTE 26.9.2013 klo 7.00. ELO-säätiö eli Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö perustettiin neljä vuotta sitten. Säätiön uudeksi johtajaksi on 7.10.2013 alkaen valittu Seija Kurunmäki. ELO-säätiö kerää yhteen resursseja Suomen maineen vahvistamiseksi ruokamaana, joka kiinnostaa myös kansainvälisesti.

MMM Seija Kurunmäki on toiminut ruoka-alan eri tehtävissä yli 30 vuotta:
ensin markkinointitehtävissä Keskossa, Cultorissa ja Vaasan Oy:ssä ja viimeiset 13 vuotta ruoka-alan viestintään keskittyen, ensin BNL EuroRSCG:ssa ja vuodesta 2005 omassa yrityksessään Kuule Oy:ssä.

”Kokkien kansallinen ja kansainvälinen kilpailutoiminta, Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija sekä Bocuse d'Or, vaativat edelleen vahvan panoksen. Nyt on aika vaikuttaa ruokakulttuuriin laajemminkin. Säätiön taustavaikuttajat toimivat sen puolesta, että Suomi siirtyisi ruokakulttuurissa hajanaisuudesta innostuneeseen yhdessä tekemiseen”, ELO-säätiön hallituksen puheenjohtaja Heikki Antolainen sanoo.

Seija Kurunmäen mielestä on innostavaa aloittaa työssä, jonka takana on monipuolinen joukko eri alojen osaajia ja jonka vision voi allekirjoittaa: Suomalaisen ruokakulttuurin tekijät, näkijät ja resurssit saman pöydän ääressä.

Lisätietoja

ELO-säätiö

hall. pj. Heikki Antolainen

puh. 0400-402320

www.elo-saatio.fi

Seija Kurunmäki

puh. 0400-460894

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
Työpajankatu 2
00580 Helsinki

http://www.elo-saatio.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2018 -finalistit valittu - voittajat julkaistaan 16.3 klo 15.3016.3.2018 08:40Tiedote

Kuusi kokki- ja kuusi tarjoilijahuippua ovat selvittäneet tiensä Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen finaaleihin. Kilpailut käydään Kisakeittiöissä Gastro Helsinki -messuilla ja voittajat palkitaan tänään 16.3 klo 15.30. Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuja järjestetään samanaikaisesti ja täten korostetaan sitä, että ravintolaelämykset luodaan aina yhdessä.

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija valitaan Gastro Helsinki -messuilla 15-16.3.201813.3.2018 11:56Tiedote

Tänä vuonna Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut käydään 15-16.3.2018 Halli 6 Kisakeittiöissä Gastro Helsinki -messuilla. Odotettavissa on korkeatasoinen kisa, jossa on mukana sekä konkareita että uusia kasvoja. Voittajat ovat selvillä iltapäivällä 16.3.2018 klo 15.30. Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut ovat loistava ponnahduslauta ravintola-alan ammattilaisille.

Yhteistyö oli Syödään yhdessä -hankkeen voima28.2.2018 12:47Tiedote

Suomi 100 -juhlavuonna toteutettu laaja Syödään yhdessä -verkostohanke näytti yhteistyön voiman. Yli 200 yrityksen, järjestön ja toimijan yhteinen tavoite muuttui koko yhteiskuntaa hyödyttäviksi teoiksi. Parhaimmillaan kilometrin mittaisissa pöydissä ihmiset kohtasivat toisensa. Kun verkoston yhteistyötä, sen onnistumisia ja haasteita tutkittiin selvisi, että juuri uudenlaista yhteisöllisempää toimintakulttuuria kaivataan, vaikka sitä ei vielä ihan osata. Monissa yhteisöissä Syödään yhdessä -teemaa halutaan jatkaa vielä juhlavuoden jälkeen.

Kansallisruokavalinta sai rukiin uuteen nousuun20.2.2018 16:00Tiedote

Suomi 100 -juhlavuoden alkajaisiksi valittu kansallisruoka, ruisleipä vahvisti asemaansa hyväksyttynä suomalaisuuden ikonina. Ruiseleivästä kirjoitettiin enemmän kuin koskaan. Rukiin kulutus kasvoi ja suomalaiset saivat pitkästä aikaa nauttia kokonaan suomalaisesta rukiista tehtyä leipää. Kansallisruoka hyväksyttiin lähes yksimielisesti, kun se oli valittu, vaikka valintaprosessin aikana keskustelu valinnan perusteista kävi kuumana.

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2018 -kilpailuihin ennätysmäärä hakijoita – 12 semifinalistia valittu29.1.2018 16:47Tiedote

Vuoden Kokki - ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut ovat loistava ponnahduslauta ravintola-alan ammattilaisille. Tänä vuonna kilpailuihin saatiin ennätysmäärä hakijoita. Yhteensä 60 hakijasta on Vuoden Kokki -semifinaaliin nyt valittu 12 kokkikilpailijaa ja Vuoden Tarjoilija -kilpailun 21 hakijasta on myös valittu 12 kilpailemaan Gastro Helsinki -messuille 15.-16.3.2018. Taas kerran on tulossa korkeatasoinen kisa, jossa on mukana sekä konkareita että uusia kasvoja. Voittajat ovat selvillä illalla 16.3.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme