Aberdeen

Aberdeen Property Fund Finland I Ky:lle uusia sijoituksia

Jaa

Aberdeen Asset Managementin hallinnoima kiinteistöpääomarahasto Aberdeen Property Fund Finland I Ky (APFF) on ostanut kaksi kiinteistöä erillisillä kaupoilla. Kauppojen kohteena oli toimisto-/varastokiinteistö Vantaalta ja liikekiinteistö Turusta. Yhteenlaskettu kauppahinta oli noin 11,5 miljoonaa euroa. Toisen kohteen myyjänä oli Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo ja toisessa yksityissijoittaja.

Kohteet sopivat erittäin hyvin Rahaston strategiaan. Erityisen tyytyväisiä olemme siitä, että saimme pitkästä aikaa tehtyä sijoituksen myös Turkuun”, toteaa rahaston Assistant Fund Manager Jari Pouttu.

Rahasto sijoittaa strategiansa mukaisesti vähintään 25 000 asukkaan paikkakunnille, kiinteistöihin joiden koko vaihtelee yhdestä kymmeneen miljoonaan euroon. Rahaston voitonjakotavoitteena on 6 %:n vuotuinen tuotto sijoittajille. Tähän tavoitteeseen on päästy joka vuosi koko 10-vuotisen historian ajan.

Pitkän tuottohistorian vuoksi rahasto houkuttelee edelleen myös uusia sijoittajia. Toisen kvartaalin päättyessä rahastoon annettiin kaksi sijoitussitoumusta, joista toisessa nykyinen sijoittaja korotti aiempaa sijoitustaan ja toisen antoi uusi sijoittaja. Uuden sijoituksen myötä sijoittajien lukumäärä rahastossa nousi 35:een.

Uusien sijoittajien mukaantulo kuvastaa hyvin markkinatilannetta, jossa sijoittajat pyrkivät hajauttamaan sijoituksiaan laajalti erityyppisiin sijoitusmuotoihin. Toimitiloihin sijoittaminen rahastorakenteen kautta on hyvä vaihtoehto suoralle sijoittamiselle ja asuntorahastoille,” Sanna Puhakainen kuvaa vallitsevaa tilannetta.

APFF on avoin kiinteistöpääomarahasto eli sen pääoman suuruus ja sijoittajien lukumäärä voivat vaihdella. Rahaston omistaman portfolion koko oli toisen kvartaalin päättyessä 245 miljoonaa euroa. 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Aberdeen Asset Management Finland Oy
Sanna Puhakainen, Fund Manager                      Jari Pouttu, Assistant Fund Manager
+358 (0)10 3040 338                                            +358 (0)10 3040 354  
sanna.puhakainen@aberdeen-asset.com             jari.pouttu@aberdeen-asset.com

Tiedotteen on julkaissut Aberdeen Asset Management Finland Oy.

Tärkeää tietoa

Aberdeen Property Fund Finland I Ky on Vaihtoehtorahastojen hoitajista annetun lain (162/2014) mukainen vaihtoehtorahasto. Rahaston hoitaja: Aberdeen Global Services S.A. Rahaston salkunhoito: Aberdeen Asset Management Finland Oy. Rahaston osoite: c/o Aberdeen Asset Management Finland Oy, Kaivokatu 6, 7. krs, 00100 Helsinki

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Aberdeen
Aberdeen
Kaivokatu 6
00100 Helsinki

http://www.aberdeen-asset.fi/

Aberdeen kuuluu Euroopan viiden suurimman puhtaasti varainhoitoon keskittyvän globaalin yrityksen joukkoon. Aberdeenin missio on olla maailman luotettavin kumppani, joka tekee sijoittamisesta yksinkertaista.

Hallinnoimme asiakkaidemme sijoituksia kaikissa varallisuuslajeissa mukaan lukien osakkeet, korkopaperit, kiinteistöt ja vaihtoehtoiset sijoitukset. Kaikkien sijoitusratkaisujemme perustana on sitoutuminen selkeisiin ja läpinäkyviin sijoitustapoihin, jotka korostavat omaa tutkimusta ja pitkänajan näkemystä.

Hallinnoimme 31.3.2016 yhteensä 369 miljardin euron arvosta institutionaalisten ja yksityisten sijoittajien varoja.

www.aberdeen-asset.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aberdeen