Medita Communication Oy

CMADFI-päivä 2016 tuo 300 yhteisömanageria Jyväskylään

Jaa

Yhteisömanagereiden CMADFI-tapahtuma kokoaa 300 verkon yhteisöpalveluissa työskentelevää viestintäammattilaista Jyväskylään 25.1.2016. Tilaisuuden tarkoituksena on tehdä näkyväksi uutta ja kasvavaa yhteisömanagereiden ammattikuntaa sekä kiittää heitä työstään ylläpitämiensä verkkoyhteisöjen hyväksi.

Viidettä kertaa Suomessa järjestettävä CMADFI (Community Manager Appreciation Day Finland) on kasvanut vuosi vuodelta ja kehittynyt viidentoista osanottajan kokoontumisesta merkittäväksi 300 hengen tapahtumaksi.

– Paikat tapahtumaan varattiin tänäkin vuonna loppuun vain muutamassa tunnissa, kertoo vapaaehtoisvoimin järjestettävän tapahtuman primus motor, sosiaalisen median kouluttaja,  konsultti ja Wikipedia-aktiivi Johanna Janhonen.

Tapahtuman sisältö on suunniteltu Johanna Janhosen johdolla joukkoistettuna vapaaehtoisten muodostamassa verkkoyhteisössä. Facebook-äänestyksen perusteella yhteisömanagereita kiinnostavat tällä hetkellä eniten työntekijälähettilyys, johtajat somessa, visuaalinen sisällöntuotanto sekä mittaaminen ja datan hyödyntäminen.

Tapahtumassa kuullaan mm. Jyväskylän yliopiston yhteisöviestinnän professori Vilma Luoma-ahon alustus yhteisömanagereista sosiaalisen pääoman vaalijoina sekä tuloksia verkkokyselystä, joka tarkentaa käsityksiä kehittyvän ammattikunnan työnkuvasta ja roolista omissa organisaatioissaan.

Suomessa osanottajille maksuton tapahtuma toteutetaan sponsoreiden tuella kokonaan vapaaehtoisvoimin.  Tänä vuonna tapahtuman pääyhteistyökumppaneina toimivat Jyväskylän yliopisto, Tekesin Liideri-ohjelma, DigiSyke-hanke ja Sininen Meteoriitti. Tapahtumaa tukee myös joukko pienempiä yhteistyökumppaneita.

Yhdysvalloista alkunsa saanutta CMAD-teemapäivää vietetään vuosittain tammikuun neljäntenä maanantaina. Aiemmin Tampereella, Hämeenlinnassa ja Lahdessa pidetty CMADFIn järjestetään tammikuussa 2016 Jyväskylän yliopiston Agoran Martti Ahtisaari -salissa. Tilaisuutta voi seurata myös etänä verkkoon striimattuna tai esimerkiksi Twitterin kautta.

Lisätietoja tapahtuman verkkosivuilta
www.CMAD.fi


Yhteisömanagereiden yhteisömanageri ja CMADFI-tapahtuman pääjärjestäjä

Johanna Janhonen, puh. 040 506 1960
johanna@piilotettuaarre.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Medita Communication Oy
Medita Communication Oy
Yliopistonkatu 34 C 35
40100 Jyväskylä

020 198 5511http://medita.fi
CMADFI-tapahtuma toteutetaan sponsoreiden tuella kokonaan vapaaehtoisvoimin. Tänä vuonna tapahtuman pääyhteistyökumppaneina toimivat Jyväskylän yliopisto, Tekesin Liideri-ohjelma, DigiSyke-hanke ja Sininen Meteoriitti. Tapahtumaa tukee myös joukko pienempiä yhteistyökumppaneita. CMADFI-tapahtuman pääjärjestäjä
 on Johanna Janhonen, puh. 040 506 1960, johanna@piilotettuaarre.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Medita Communication Oy

Tekoäly, yhteisöllisyys ja analytiikka kiinnostavat someammattilaisia – CMADFI 2019 risteilee Turusta Tukholmaan17.1.2019 08:46:48 EETTiedote

Tammikuun neljäntenä maanantaina muistetaan taas viestinnän ammattilaisia, jotka huolehtivat palveluista ja rakentavasta vuorovaikutuksesta sosiaalisen median yhteisöissä. Yhdysvalloista lähtenyt Community Manager Appreciation Day elää ja voi hyvin Suomessa. Vertaisoppimistapahtuma järjestetään tänä vuonna 27.–28.1. laivaristeilyllä Viking Gracella Turusta Tukholmaan ja takaisin.

Uusi globaali raportti: Taistelu osaajista tekee vuodesta 2018 työntekijän vuoden25.4.2018 11:26:56 EESTTiedote

Yritysjohdon kannattaa tänä vuonna varautua taisteluun lahjakkaista työntekijöistä, väittää viestintätoimistojen kansainvälisen Worldcom Public Relations Groupin, tuore selvitys. The Worldcom Confidence Indexiksi – Worldcomin luottamusindeksiksi – nimetyn raportin mukaan taistelu kyvykkyyksistä ja huoli uusien uhkien torjumisesta tekee tästä vuodesta todellisen työntekijän vuoden.

CMADFI-päivä 2017: Yhteisömanagerit ratkovat yhdessä somekuplien haasteita18.1.2017 11:12:27 EETTiedote

Verkon yhteisöpalveluja paimentavat viestintäammattilaiset hakevat Tampereella 23. tammikuuta joukolla uusia keinoja palvella yleisöjään yhä paremmin. Oikeiden ihmisten tavoittaminen sosiaalisen median palveluissa vaatii entistä enemmän osaamista, sillä moni somen käyttäjä arvostaa omia pienempiä piirejään ja kaihtaa ammattimaisia kaupallisia tai muita vaikutuspyrkimyksiä.

CMADFI teemana Tampereella somen hallinta ja kannustaminen – Livetwiittaustempaus Mielensäpahoittajan Suomen harjoituksista2.11.2016 08:23:21 EETTiedote

Verkon yhteisöpalveluja paimentavien viestintäammattilaisten joukko kokoontuu 23.1.2017 Tampereelle CMADFI-päivään pohtimaan somen hallintaa ja kannustamista. Päivän iltaohjelmasta odotetaan niin Twitterissä kuin teatterimaailmassa ennen näkemättömän laajaa livetwiittaustempausta, kun satakunta ammattivisertäjää pääsee seuraamaan Tuomas Kyrön Mielensäpahoittajan Suomen harjoituksia Tampereen Työväen Teatteriin vain kymmenen päivää ennen kantaesityksen ensi-iltaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme