Viestintätoimisto Medita Oy

CMADFI teemana Tampereella somen hallinta ja kannustaminen – Livetwiittaustempaus Mielensäpahoittajan Suomen harjoituksista

Jaa
Verkon yhteisöpalveluja paimentavien viestintäammattilaisten joukko kokoontuu 23.1.2017 Tampereelle CMADFI-päivään pohtimaan somen hallintaa ja kannustamista. Päivän iltaohjelmasta odotetaan niin Twitterissä kuin teatterimaailmassa ennen näkemättömän laajaa livetwiittaustempausta, kun satakunta ammattivisertäjää pääsee seuraamaan Tuomas Kyrön Mielensäpahoittajan Suomen harjoituksia Tampereen Työväen Teatteriin vain kymmenen päivää ennen kantaesityksen ensi-iltaa.
Yhteisömanagerit kokoontuivat CMADFI-päivään viimeksi Jyväskylässä 2016. Kuva: Karri Anttila, lvngroom
Yhteisömanagerit kokoontuivat CMADFI-päivään viimeksi Jyväskylässä 2016. Kuva: Karri Anttila, lvngroom

Kuudetta kertaa Suomessa järjestettävä CMADFI (Community Manager Appreciation Day Finland) on kasvanut merkittäväksi lähes 300 someammattilaisen tapahtumaksi, jossa käsitellään ammattikunnan ajankohtaisia kysymyksiä. Vapaaehtoisvoimin ja sponsoreiden tuella järjestettävän päivän ohjelma suunnitellaan yhteisöllisesti verkossa.

– Tällä kertaa tarkastellaan somenhallintaohjelmistoja ja pohditaan porukalla, mikä verkkoyhteisöjen jäseniä motivoi ja miten työpaikoilla kannustetaan osallistumiseen niiden omissa sisäisissä yhteisöissä, kertoo tapahtuman primus motor, sosiaalisen median kouluttaja, konsultti ja Wikipedia-aktiivi Johanna Janhonen. Tapahtumalla halutaan myös tehdä näkyväksi yhteisömanagereiden jatkuvasti kasvavaa ja kehittyvää ammattikuntaa.

– On myös tärkeää kiittää näitä usein tuntemattomiksi jääviä viestinnän ja vuorovaikutuksen taitajia heidän työstään yhteisöjensä hyväksi, Janhonen muistuttaa.

Teemapäivästä kiinnostuneiden on syytä olla valppaina viikolla 45, jolloin ilmoittautuminen verkossa avataan, sillä runsaat 250 paikkaa varattiin viimeksi vain muutamassa tunnissa. Tapahtumaan osallistuminen on ilmoittautuneille maksutonta, mutta ruokailusta osanottajat maksavat ennakkoon.

Tapahtuma on hakenut ihannekokoaan, joka nyt on johdettu Suomen yhteisömanagereiden Facebook- ja LInkedin-ryhmien jäsenmäärien perusteella. Tavoitteena on saada näistä mukaan puolet, eli tarkalleen 266 osanottajaa järjestäjien ja alustajien lisäksi. Tapahtumaa voi seurata myös verkkoon striimattuna tai Twitterin kautta.

CMADFI-päivän 2017 pääyhteistyökumppaneita ovat Tampereen yliopisto, Tekesin Liideri-ohjelma, Meltwater ja DigiSyke-hanke. Tapahtumaa tukee myös joukko pienempiä yhteistyökumppaneita. 

Lisätietoja tapahtuman verkkosivuilta
www.CMAD.fiAvainsanat

Yhteyshenkilöt

Yhteisömanagereiden yhteisömanageri ja CMADFI-tapahtuman pääjärjestäjä

Johanna Janhonen
puh. 040 506 1960
johanna@piilotettuaarre.fi

Tampereen Työväen Teatteri
tiedottaja Sari Andersson
puh. 050 5969 069
sari.andersson@ttt-teatteri.fi

Kuvat

Yhteisömanagerit kokoontuivat CMADFI-päivään viimeksi Jyväskylässä 2016. Kuva: Karri Anttila, lvngroom
Yhteisömanagerit kokoontuivat CMADFI-päivään viimeksi Jyväskylässä 2016. Kuva: Karri Anttila, lvngroom
Lataa
Yhteisömanagerien CMADFI-päivä on kasvanut vuosi vuodelta. Jyväskylässä 2016 heitä oli noin 250. Kuva: Karri Anttila, lvngroom
Yhteisömanagerien CMADFI-päivä on kasvanut vuosi vuodelta. Jyväskylässä 2016 heitä oli noin 250. Kuva: Karri Anttila, lvngroom
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Viestintätoimisto Medita Oy
Viestintätoimisto Medita Oy
c/o Sofia Helsinki, Sofiankatu 4 C
00170 Helsinki

https://medita.fi

CMADFI (Community Manager Appreciation Day Finland) on kasvanut merkittäväksi lähes 300 someammattilaisen tapahtumaksi, jossa käsitellään ammattikunnan ajankohtaisia kysymyksiä. Vapaaehtoisvoimin ja sponsoreiden tuella järjestettävän päivän ohjelma suunnitellaan yhteisöllisesti verkossa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viestintätoimisto Medita Oy

Sinäkin saatat olla yhteisömanageri – Yhteisön palveleminen somessa kuuluu moneen ammattiin9.1.2023 13:17:47 EET | Tiedote

Yhteisömanagerointi kuuluu osana moneen ammattiin: Päätoimittaja, nuorisotyöntekijä, yrittäjä, henkilöstöpäällikkö, tubettaja, rehtori, markkinointijohtaja, pappi, somevastaava, yhteisömanagereille vuotuista CMADFI-seminaaria järjestävä Johanna Janhonen luettelee. – Kaikki yhteisömanagerit eivät vieläkään tunnista omasta työstään tätä roolia, vaikka olemme yrittäneet tuoda tehtävää esiin jo 11 vuoden ajan tämän teemapäivän kautta.

Minne some on menossa – 10. CMADFI tuo uusinta tietoa alan ammattilaisille19.1.2021 07:32:10 EET | Tiedote

Somealustojen vallankäyttö on puhuttanut pitkään, mutta erityisen huomion kohteeksi aihe on noussut viime viikkoina Facebookin ja Twitterin suljettua Yhdysvaltain presidentin käyttäjätilit väkivaltaisen mellakan jälkeen. Mihin suuntaan sosiaalinen media on menossa ja miten siihen tulisi suhtautua, jos se on iso osa omaa arkea tai jopa työpaikka? Somen ajankohtaisia ilmiöitä tarkastellaan alan ammattilaisten maksuttomassa CMADFI 2021 koulutus- ja verkostoitumispäivässä verkossa 25. tammikuuta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme