DNA Oyj

DNA:sta Deezer-musiikkipalvelun kumppani Suomessa

Jaa

Yhteistyön myötä DNA:n viihdetarjooma kasvaa uniikilla musiikkipalvelulla, jossa paikalliset musiikkitoimittajat nostavat esiin kiinnostavinta musiikkia ympäri maailmaa.

Viime vuonna Suomeen saapunut musiikkipalvelu Deezer on saanut yhteistyökumppanikseen DNA:n, joka tuo Deezer Premium+ -palvelun tarjolle uudentyyppisten älypuhelin- ja tablet-liittymiensä käyttäjille etuhintaan. Palvelu on saatavissa DNA:n kautta 3. maaliskuuta alkaen. DNA:lla on operaattoreista yksinoikeus Deezer-yhteistyöhön.

"Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisia viihdepalveluita, ja tutkimuksemme osoittivat, että nimenomaan musiikkipalvelulle oli suuri tilaus. Deezer on mielenkiintoinen uusi haastaja, jolla on halu nousta suomalaisten suosikkimusiikkipalveluksi", kertoo liiketoiminnan kehitysjohtaja Jarkko Utriainen DNA:lta.

Tavat kuunnella musiikkia monipuolistuvat ja musiikin suoratoisto sekä digitaalinen kuuntelu suoraan tietokoneelta tai mobiililaitteesta nostavat tasaisesti merkitystään. Tuoreen tutkimuksen mukaan viidesosa suomalaisista on lisännyt digitaalista musiikinkuunteluaan myös viimeisen vuoden aikana. Erityisesti älypuhelin- ja tablettikuuntelun osuudet ovat kasvussa.*

Älypuhelinten vaikutus digisisältöjen kulutukseen korostuu etenkin nuorilla kuluttajilla (15–24-vuotiaat), joilla muun muassa sosiaalinen media ja musiikki ovat läsnä mobiilisti jo lähes jokaisessa hetkessä.*

Suomalaiselle musiikinkuuntelijalle

Deezer eroaa kilpailevista musiikkipalveluista muun muassa sillä, että sen palveluksessa toimii yhteensä yli 50 musiikkitoimittajaa ympäri maailmaa. Käyttäjät saavat Deezerissä musiikkisuosituksia, jotka perustuvat mm. näiden asiantuntevien toimittajien valintaan. Suomessa Deezerin musiikkilistoille kiinnostavia kappaleita nostaa Suomen ja Baltian musiikkitoimituksista vastaava Editorial Manager Jouni Pesola.

"Uskomme, että suomalaiset ihastuvat nimenomaan Deezerin paikalliseen otteeseen ja markkinoiden laajimpaan kappaletarjontaan", Utriainen DNA:lta jatkaa.

Deezerin musiikkivalikoima kattaa yli 30 miljoonaa kappaletta, sisältäen myös harvinaisempaa musiikkia sekä maailmalta että Suomesta. Valikoima kasvaa päivittäin noin 27 000 kappaleella.

"Olemme ylpeitä DNA:n kanssa aloittamastamme yhteistyöstä. Täällä on väkilukuun nähden erittäin paljon älypuhelimia sekä internet-liittymiä, ja uskomme, että suomalaiset tulevat olemaan hyvin kiinnostuneita meidän tavastamme tarjota musiikkia. DNA:n kautta saamme Suomeen runsaasti uusia käyttäjiä ja voimme tuoda löydettäväksi lisää hyvää kuunneltavaa", itsekin muusikkona toimiva Deezerin Jouni Pesola kertoo.

DNA tarjoaa Deezer Premium+ -palvelun puoleksi vuodeksi puoleen hintaan nopeaa dataa hyödyntävien DNA Äly, DNA Veppi ja DNA Rajaton -liittymien käyttäjille. Näille tilaajille palvelu maksaa ensimmäisen puolen vuoden ajan ainoastaan 4,99 €/kk (normaalihinta 9,99 €/kk). Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Mikä on Deezer?

  • Musiikkipalvelu, jota käytetään tällä hetkellä lähes 200 eri maassa ympäri maailmaa.
  • Palvelulla on parhaillaan yli 5 miljoonaa tilaajaa ja yli 12 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukaudessa.
  • Palvelun musiikkivalikoima käsittää jo yli 30 miljoonaa kappaletta.
  • Käyttäjät voivat kuunnella musiikkia joko mobiililaitteella ilmaisen Deezer-sovelluksen kautta tai suoratoistona netistä (www.deezer.com) ilman erillistä ladattua ohjelmaa.
  • Deezerin 50 eri maassa toimivat musiikkitoimittajat nostavat palveluun ajankohtaisimmat, laadukkaimmat ja mielenkiintoisimmat paikalliset ja ulkomaiset kappaleet.

* DNA:n tilaama Digitaalisten sisältöjen kuluttajatutkimus, Add Value, 1006 vastaajaa, tammikuu 2014

Lisätietoja:
Liiketoiminnan kehitysjohtaja Jarkko Utriainen, DNA Oy, puh. 044 044 1009, jarkko.utriainen@dna.fi
Editorial Manager Jouni Pesola, Deezer, puh. 050 4067699, finland@deezer.com

DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

DNA Oy on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe-, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2013 oli 766 miljoonaa euroa ja liikevoitto 44 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli kolme miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon asiakkuutta. DNA ja WELHO ovat DNA Oy:lle rekisteröityjä tavaramerkkejä. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi.

Deezer on maailmanlaajuinen netissä toimiva musiikkipalvelu. Palvelulla on tällä hetkellä yli 5 miljoonaa tilaajaa miltei 200 maassa ympäri maailman. Deezerin musiikkivalikoima kattaa yli 30 miljoonaa kappaletta. Käyttäjät voivat kuunnella musiikkia mobiililaitteella Deezer-sovelluksen kautta tai suoratoistona netistä (www.deezer.com).

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

DNA’s 5G network already covers 190 towns – Kivijärvi, Kuhmoinen, Laitila, Soini, Uurainen and Ähtäri are the latest additions15.11.2022 10:00:00 EET | Press release

DNA’s 5G network already covers 77% of Finland’s population, based on the places of residence of the population. This translates to approximately 4.3 million people in 190 towns. The newest 5G towns are Kivijärvi, Kuhmoinen, Laitila, Soini, Uurainen and Ähtäri. DNA’s coverage map makes it easy to check the 5G coverage and available speeds in your area.

DNA:lla 5G-verkko jo 190 paikkakunnalla – uusina Kivijärvi, Kuhmoinen, Laitila, Soini, Uurainen ja Ähtäri15.11.2022 10:00:00 EET | Tiedote

DNA:n 5G-verkko tavoittaa laskennallisesti jo 77 % suomalaisista heidän asuinpaikkansa perusteella, mikä tarkoittaa noin 4,3 miljoonaa ihmistä 190 paikkakunnalla. Tuoreimmat 5G-paikkakunnat ovat Kivijärvi, Kuhmoinen, Laitila, Soini, Uurainen ja Ähtäri. DNA:n peittokartasta on helppo tarkistaa, onko oma asuinalue jo 5G-verkon piirissä ja millaisen nopeuden siellä voi saavuttaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme