Fonecta Oy

Fonecta ja Transfluent yhteistyöhön - Tehokkaampaa ja laadukkaampaa käännöstyötä pk-yritysten eduksi

Jaa

TIEDOTE 4.3.2014. Fonecta on sopinut kumppanuudesta kielenkääntämisen palvelualustan kehittäneen Transfluentin kanssa. Yhteistyön myötä pk-yritykset saavat käännöspalveluita lähes reaaliajassa, entistä laadukkaammin ja kustannustehokkaammin.

Fonectan ja Transfluentin yhteistyö tuo nopeat ja laadukkaat käännökset välittömästi Fonectan 70 000 pk-sektorin asiakkaan saataville hyödynnettäväksi esimerkiksi kotisivuilla, verkkokaupassa, markkinointikampanjoissa sekä muissa materiaaleissa. Tammikuussa 2014 alkaneen yhteistyön tulokset ovat jo nähtävissä; Fonectan kotisivupalvelu-liiketoiminnan käännöksien laatu on parantunut samalla kun tuotantoajat ja -kustannukset ovat laskeneet, mikä tuo suoria kustannussäästöjä myös Fonectan asiakkaille.
 
Vaikka internet on helpottanut kansainvälistä kaupankäyntiä, on kielimuuri ollut monelle yritykselle esteenä yli rajojen käytävälle kaupankäynnille. Transfluentin ja Fonectan yhteistyön ansiosta myös suomalaiset pk-yritykset voivat tarjota palveluitaan maailmanlaajuisesti.
 

- Transfluent on saanut loistavan vastaanoton Yhdysvalloissa ja Aasiassa, ja onkin hienoa että yhdessä Fonectan kanssa saamme viimein palvelun yritysasiakkaiden ulottuville myös kotimarkkinoillamme Suomessa, kertoo Transfluentin perustaja ja toimitusjohtaja Jani Penttinen.

Startup-yrityksistä tehoa liiketoimintaan

Vuonna 2011 perustetun Transfluentin kehittämä, lähes reaaliaikainen kielenkääntämisen palvelualusta toimii kellon ympäri yli 50 000 kielenkääntäjän voimin. Dokumentteja ei tarvitse lähettää ympäri maailmaa ja kääntäjät sekä kielentarkistajat ovat jatkuvasti online. Yhtiö pystyy palvelemaan asiakkaitaan yli 80 kielellä.

Fonectan ja Transfluentin yhteistyö on hyvä esimerkki siitä, miten suurempi yritys pystyy hyödyntämään startupin innovatiivisuutta osana liiketoimintaansa.

- On hienoa, että markkinallemme ilmestyy toimijoita, joiden teknologia ja liiketoimintamallit uudistavat rajustikin totuttuja toimintatapoja. Olemme avoimia kaikille yhteistyömalleille nopeiden innovaattoreiden kanssa. Siinä, missä voimme hyödyntää heidän palveluitaan, voimme samalla myös tukea ja edistää suomalaista startup-osaamista, Fonectan tarjoamapäällikkö Aleksi Issakainen sanoo.

 

Lisätietoja:

Fonecta Oy, tarjoamapäällikkö Aleksi Issakainen, puh. 040 653 1006, aleksi.issakainen@fonecta.com 

Transfluent, toimitusjohtaja Jani Penttinen, puh. 050 576 3668, jani@transfluent.com 

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Fonecta Oy
Fonecta Oy
PL 202
00241 Helsinki

020 4422020http://www.fonecta.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fonecta Oy