Finn Lectura

The Hollow Pilgrim tuo Stalker: Huviretki tienpientareelle -tieteisklassikon nykyaikaan

Jaa

Jos palaat saalista mukanasi, se on ihme. Jos palaat hengissä takaisin, retki oli menestys. Partion luoti on tuuria. Kaikki muu kohtaloa.

The Hollow Pilgrim, kansikuva kirjasta.
The Hollow Pilgrim, kansikuva kirjasta.

Vyöhykkeet ovat alueita, joilla luonnonlait ovat seonneet ja elämä joko tuhoutunut tai vääristynyt kammottavasti. Ne eristettiin yhteiskunnasta aidoin ja vartiotornein. Stalkereiksi kutsutut rikolliset tutkivat Vyöhykkeitä etsiessään artifakteja, vieraan teknologian ja kulttuurin sirpaleita, jotka uhmaavat käsitystämme todellisuudesta. 

Jacob Monckeoli paikalla, kun kaikki alkoi. Kolmetoista vuotta myöhemmin murha ja salaliittojen verkko vetävät hänet takaisin.

The Hollow Pilgrim (A Stalker RPG Novel: New Roadside Picnic #1) perustuu tieteiskirjallisuuden klassikkoon Stalker: Huviretki tienpintareelle. Ville Vuorelan tulkinta Arkady ja Boris Strugatskyn maailmasta tuo asetelman nykyaikaan kunnioittaen kuitenkin alkuperäisen tarinan tunnelmaa ja teemoja. The Hollow Pilgrim julkaistaan Boris Strugatskyn (1933-2012) luvalla.

Ville Vuorela on palkittu suomalainen kirjailija ja pelisuunnittelija, joka on digitaalisen päivätyönsä ohessa kirjoittanut romaaneja, roolipelikirjoja ja tietoteoksia. Vuonna 2008 Vuorela julkaisi Stalker: Huviretki tienpientareelle -kirjaan pohjautuvan roolipelikirjan Stalker - tieteisroolipeli, jonka Helsingin Sanomat nimesi yhdeksi vuoden kulttuuritapauksista.

”Ville Vuorela kertoo mukaansatempaavan mustan tarinan Strugatskyn veljesten Stalker: Huviretki tienpintareelle -romaanin hajonneesta maailmasta, jossa kukaan ei ole sitä miltä näyttää ja onnelliset loput ovat kiven alla.” - Hannu Rajaniemi

Finn Lectura julkaisee The Hollow Pilgrim -kirjan maailmanlaajuisesti englanninkielisenä e-kirjana 1. lokakuuta 2014. Kirjan traileri: https://www.youtube.com/watch?v=ObKFHZ5ljUA.

Lisätiedot: Jenni Honkonen, jenni.honkonen@finnlectura.fi, puh. 0405192591

Kuvat

The Hollow Pilgrim, kansikuva kirjasta.
The Hollow Pilgrim, kansikuva kirjasta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Finn Lectura
Finn Lectura
Itälahdenkatu 18 A
00210 HELSINKI

09 7415 1005, info@finnlectura.fihttp://www.finnlectura.fi

Finn Lectura on vuonna 1986 perustettu oppi- ja tietokirjakustantamo ja sen omistaa Yliopistojen opetusalan liitto YLL ry. Finn Lecturan monipuolisessa julkaisuohjelmassa painottuvat laadukkaat kielten oppikirjat. Kielten oppimateriaalien lisäksi Finn Lectura julkaisee opetusalan ammattikirjallisuutta sekä yleistä tietokirjallisuutta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Finn Lectura

Kutsu julkistamistilaisuuteen: Urheiluvamma voi olla kohtalokas - Urheilun kipupisteet kokoaa yli 20 huippu-urheilijan tarinat yksiin kansiin11.10.2017 08:05:00 EESTKutsu

Mikä on vammojen merkitys huippu-urheilijalle ja miten vammat voisivat olla ehkäistävissä valmennuksen avulla? Finn Lecturan uutuusteos Urheilun kipupisteet kertoo yli 20 suomalaisen huippu-urheilijan tarinan eikä unohda loukkaantumisiin liittyviä henkisiä kipupisteitä. Kirjan julkistamistilaisuus pidetään tänään 11.10. klo 13 Sports Academyssa, Helsingissä. Tervetuloa!