Descom Oy

Descomin henkilöstöjohtaja Minna Liminka palkittiin vuoden asiakastekokilpailussa

Jaa

CXPA Finland palkitsi Suomen parhaat asiakasteot Customer Experience -päivässä tiistaina 7.10.2014. Kunniamaininnan saivat Descomin henkilöstöjohtaja Minna Liminka huomioivasta rekrytoinnista. Kunniamaininta tuli siitä, kun hän vastaa ja huomioi hakijat, vaikkeivat he saa hakemaansa työpaikkaa.

Minna Liminka kertoo, että hänellä on tapana vastata hakemuksiin. Joskus hän on lähettänyt sähköpostilla personoidun viestin, jossa esimerkiksi antaa opiskelijalle vinkkejä, milloin kannattaa hakea uudelleen ja mihin sillä välin kannattaa opinnoissa keskittyä. Hän on myös lähettänyt kirjeitä, joissa on ollut mukana leffalippu kiitokseksi hakemuksesta.

Tänä syksynä sellaisen sai myös eräs tamperelainen työnhakija, joka julkaisi kirjeen omaan LinkedIn-profiiliinsa. Siitä on tähän mennessä tykännyt yli 1 200 henkilöä ja yli 70 on kommentoinut kirjettä.

”Arvostan meidän asiantuntijoitamme todella paljon ja niin myös heitä, jotka haluavat meille töihin. Sen vuoksi työhakemus on kohteliaisuus, johon on hyvä vastata.”

Suomen paras asiakasteko -tunnustuksella halutaan tuoda esille ihmisiä, jotka vaikuttavat osaltaan mieleenpainuvien asiakkuuskokemusten syntymiseen arjen keskellä.

 Lue lisää: CXPA Finland ja Descom.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Minna Liminka,
HR Director
Descom Oy,
puh. +358 500 640 049,
minna.liminka@descom.fi

Tietoja julkaisijasta

Descom Oy
Descom Oy
PL 407
40101 JYVÄSKYLÄ

0207 558 180http://www.descom.fi/
Descom on uuden ajan markkinointi- ja teknologiayritys Meidän tehtävämme on rakentaa asiakaskokemuksesta asiakkaidemme kilpailuetu monikanavaisessa maailmassa. Olemme riittävän pieniä välittämään ja riittävän isoja kantamaan. Liikevaihtomme oli 41 miljoonaa euroa vuonna 2013 ja henkilöstöä on yli 200 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Vuonna 1997 perustettu Descom Oy on osa Descom Groupia. descom.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Descom Oy

Descom panostaa kansainväliseen kasvuun8.10.2014 08:00:00 EESTTiedote

Markkinointi- ja teknologiayritys Descom Oy hakee kasvua myös kansainvälisiltä markkinoilta. Descom vahvistaa organisaatiotaan Suomen lisäksi Ruotsissa ja Puolassa. Yritys on toteuttanut K-rauta AB:lle ratkaisuja, joiden avulla rautakauppaketju pyrkii toimialansa johtavaksi digitaaliseksi tavarataloksi. Descom on solminut myös merkittävän puitesopimuksen suuren ruotsalaisyrityksen kanssa, jolle se toimittaa verkkokauppoja sekä monikanavaista myyntiä ja asiakaskokemusta tehostavan palvelukokonaisuuden.

Descomin pilvitutkimus: Yli puolella yrityksistä on pilvistrategia14.3.2014 10:35:27 EETTiedote

Pilvipalveluista on puhuttu jo useamman vuoden. Descom halusi ymmärtää tutkimuksen kautta suomalaisten TOP 500 -yritysten pilvistrategian tilaa ja siihen vaikuttavia IT-infrastruktuurin taustatekijöitä. Erilaiset pilvipalvelut ja ratkaisumallit ovat yleistyneet myös suomalaisissa yrityksissä. Tutkimusta varten haastateltiin noin 100 tietohallintojohtajaa tai yrityksen pilvistrategiasta vastaavaa päättäjää.

Merit Consulting ja Descom yhteistyöhön10.2.2014 10:09:19 EETTiedote

Joulukuussa allekirjoitetulla yhteistyösopimuksella Merit Consulting Oy ja Descom Oy käynnistävät järjestelmien infrastruktuuria koskevan yhteistyön. Jatkossa Descom toimii Meritin alihankkijana ja yhteistyökumppanina järjestelmien infrastruktuuriasioissa. Meritin ja Descomin tiivis yhteistyö takaa, että normaalisti haasteellinen infrastruktuurin ja sovellusosaamisen harmaa alue saadaan katettua asiakasta tyydyttävällä tavalla.