HSY

HSY palkitsee Helsingin seudun ilmastotekoja

Jaa

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY etsii ehdokkaita ilmastopalkinnon 2015 saajiksi Helsingin seudulla. Palkintojen saajista voi tehdä ehdotuksia 10.10.–12.12.2014.

Ilmianna ilmastoteko! Sarjakuva:Joonas Rinta-Kanto
Ilmianna ilmastoteko! Sarjakuva:Joonas Rinta-Kanto

Pääkaupunkiseudun ilmastostrategia 2030:n tavoitteena on vähentää kaupunkiseudun ilmastopäästöjä kolmanneksella nykyisestä. Jakamalla ilmastopalkinnot HSY haluaa palkita Helsingin seudun toimijoita, jotka ovat aktiivisesti ja innovatiivisesti vähentäneet kasvihuonekaasupäästöjä tai kannustaneet muita siihen. Ilmastopalkinnot jaetaan kolmatta kertaa.

HSY jakaa kaksi palkintoa:

  • HEI – Helsingin seudun ilmastopalkinnon ja
  • alle 18-vuotiaille suunnatun HEIJ – Helsingin seudun ilmastojuniori -palkinnon.

HEI-ilmastopalkinnon saajan valinnassa kiinnitetään huomiota toimiin, joilla hiilijalanjälkeä voidaan pienentää sekä yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen. Palkinnon voi saada yhteisö, yritys tai yksityinen henkilö, joka toimii Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Kauniaisissa, Keravalla, Kirkkonummella, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Pornaisissa, Sipoossa, Tuusulassa, Vantaalla tai Vihdissä.

HEIJ-ilmastojuniori -palkinnon saajan valinnassa kiinnitetään erityistä huomiota kekseliäisyyteen, edistyksellisyyteen, omaperäisyyteen ja tietoisuuden herättämiseen. Palkinnon voi saada alle 18-vuotias yksityinen henkilö tai ryhmä, joka toimii tai asuu Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Kauniaisissa, Keravalla, Kirkkonummella, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Pornaisissa, Sipoossa, Tuusulassa, Vantaalla tai Vihdissä.

Palkintojen saajista voi tehdä ehdotuksia 12.12.2014 asti osoitteessa www.hsy.fi/hei.

Palkittavat julkistetaan 12.2.2015 Helsingin seudun ilmastoseminaarissa.

Palkitsemisesta päättää palkintoraati, johon kuuluvat edustajat muun muassa HSY:stä, Helsingin seudun kunnista ja Suomen ympäristökeskuksesta.

Voittajille jaetaan tunnustuspalkinnon lisäksi kunniakirja sekä oikeus käyttää Helsingin seudun ilmastopalkinto -logoa viestinnässään. Lisäksi ilmastojuniori-palkinnon voittaja saa 1000 euroa.

Lisätietoja: ympäristöasiantuntija Marika Visakova, puh. 050 308 6014, marika.visakova@hsy.fi

www.hsy.fi/hei

Kuvat

Ilmianna ilmastoteko! Sarjakuva:Joonas Rinta-Kanto
Ilmianna ilmastoteko! Sarjakuva:Joonas Rinta-Kanto
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. HSY auttaa asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSY

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymän hallituksen päätökset 13.4.201813.4.2018 10:37Tiedote

Hallitus päätti muun muassa osaltaan vesihuollon ja jätehuollon investointistrategioista ja -ohjelmista. Vuosille 2019 - 2028 ajoittuvissa ohjelmissa strategioiden toimenpiteet ja taloudelliset vaikutukset on kuvattu lähemmin. Päätökset viedään lausunnoille jäsenkuntiin toiminta- ja taloussuunnitelman 2019 - 2021 yhteydessä. Hallitus päätti lisäksi seuraavista hankinnoista: - Blominmäen jätevedenpuhdistamon rakennustöiden työmaavalvojaksi valittiin Ramboll CM Oy - Ilmala 1 vesitornin vesikaton kunnostuksen rakennusurakka tilataan Skanska Infra Oy:ltä - Viikinmäen jätevedenpuhdistamon tulokanavan saneerauksen pääurakoitsijaksi valittiin Skanska Infra Oy. Hallitus sai tiedoksi Blominmäen jätevedenpuhdistamohankkeen tilannekatsauksen. HSY tiedottaa erillisellä tiedotteella vesihuollon ja jätehuollon investointistrategioista ja -ohjelmista. Kokouksen pöytäkirja, jossa on lisää edellisistä sekä muut päätetyt asiat: http://dsjulkaisu.tjhosting.com/~hsy01/kokous/TELIMET.HTM Ystävällisin terve

Ennakkotiedote HSY:n hallituksen kokouksesta 13.4.201810.4.2018 15:25Tiedote

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymän hallituksen kokous pidetään perjantaina 13.4.2018 Kokouksen esityslista on nähtävissä osoitteessa http://dsjulkaisu.tjhosting.com/~hsy01/kokous/TELIMET.HTM Hallitus päättää muun muassa osaltaan vesihuollon ja jätehuollon investointistrategioista ja -ohjelmista vuosille 2019 - 2028, ohjelmissa strategioiden toimenpiteet ja taloudelliset vaikutukset on kuvattu lähemmin. Päätökset viedään lausunnoille jäsenkuntiin toiminta- ja taloussuunnitelman 2019- 2021 yhteydessä. Hallitus päättää lisäksi seuraavista hankinnoista: - Blominmäen rakennustöiden valvontatyöt - Ilmala 1 vesitornin vesikaton kunnostuksen rakennusurakka - Viikinmäen jätevedenpuhdistamon tulokanavan saneerauksen pääurakoitsija. Hallitus saa tiedoksi Blominmäen jätevedenpuhdistamohankkeen tilannekatsauksen. HSY tiedottaa kokouksen jälkeen vesihuollon ja jätehuollon investointistrategioista ja -ohjelmista. Kokouksen pöytäkirja on nähtävissä em. osoitteessa perjantaina 13.4.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme