*Jolla Oy

Jolla lanseeraa yhteistyössä Rovion kanssa Angry Birds Stella Launcher -tuotteen Android-puhelimille

Jaa

Mobiililaitteita ja Sailfish OS -käyttöjärjestelmää kehittävä Jolla lanseeraa tänään yhteistyössä Rovio Entertainmentin kanssa Angry Birds Stella Launcher -tuotteen. Android-puhelimille tarkoitetun sovelluksen avulla käyttäjä voi raikastaa älypuhelimensa käyttöä Jollan Sailfish OS -käyttöjärjestelmän ominaisuuksilla ja saada samalla ainutlaatuisen Angry Birds Stella -kokemuksen puhelimeensa. Sovellus julkistettiin tänään ja se on saatavilla ilmaiseksi kiinalaisista Taobao ja UC -sovelluskaupoista. Muualla sovellus tulee saataville lähiaikoina.

Jollan Sailfish OS -käyttöjärjestelmän eleisiin perustuvien ominaisuuksien ja moniajon lisäksi Angry Birds Stella Launcher pitää sisällään ainutlaatuisen Stella-taustakuvan, teeman mukaiset soittoäänet sekä rajoittamattoman ja nopean pääsyn Rovion ToonsTV-sisältöön. ToonTV:hen pääse käsiksi yksinkertaisella pyyhkäisyllä kotinäkymästä.

“Yli kolme miljardia näyttökertaa saavuttaneen Toons.tv:n fantastinen sisältö on nyt vain yhden pyyhkäisyn päässä”, kommentoi Rovion Mighty Eagle Peter Vesterbacka. “Nyt kun Angry Birds Toons Season 2 ja Angry Birds Stella -animaatiosarja ovat pian tulossa, olemme erittäin innoissamme voidessamme tarjota Angry Birds Stella Launcher -tuotteen Android-laitteita käyttäville faneillemme, yhdessä Jollan kanssa.”  

“Angry Birds Stella Launcher on erinomainen esimerkki siitä miten Jolla Launcher ja sen Sailfish OS -ympäristö soveltuu Rovion Angry Birdsin kaltaisille brändeille”, kommentoi Sami Pienimäki, yksi Jollan perustajista. “Pitkäaikainen yhteistyömme Rovion kanssa on ollut hieno matka, ja olemme hyvin tyytyväisiä voidessamme julkistaa tämän ainutlaatuisen Jolla Launcher -version Angry Birds -faneille.” 

Saatavuus

Angry Birds Stella Launcher on saatavilla 16.10.2014 alkaen suosituista kiinalaisista Taobao ja UC -sovelluskaupoista. Saatavuus Google Play- ja muissa sovelluskaupoissa julkistetaan lähiaikoina.

Jolla ja Rovio esittelevät uutta tuotetta yhdessä Alibaba Worldwide Developer Conference -tapahtumassa Hangzhoussa tänään.

Angry Birds Stella Launcher toimii parhaiten älypuhelimissa, joissa on Android 4.3 tai uudempi käyttöjärjestelmä, 4”-5.5" -näyttö, sekä 2GB RAM -muistia. Esimerkkejä sopivista laitteista: Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Nexus 4 ja Nexus 5.

Mikäli haluat pressiversion Angry Birds Stella Laucnherista, ota yhteyttä: press@jolla.com.

Lisätietoja:

Juhani Lassila, puh. 040 541 2365, press@jolla.com  

Jolla Oy

Jolla Oy kehittää mobiililaitteita ja avointa Sailfish OS -käyttöjärjestelmää, joka perustuu osin Nokian hylkäämään MeeGo-käyttöjärjestelmään. Jolla Oy perustettiin vuonna 2011, ja ensimmäiset Jolla-älypuhelimet tulivat markkinoille Suomessa marraskuussa 2013. Tällä hetkellä Jolla-älypuhelimia voi ostaa kaikkialla Euroopassa, Intiassa ja Hongkongissa.  

Jollalla on toimipisteet Helsingissä (pääkonttori), Tampereella ja Hongkongissa. www.jolla.com  

www.facebook.com/jollaofficial 

https://twitter.com/jollahq 

http://www.linkedin.com/company/jolla 

* Android is a trademark of Google Inc.

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta *Jolla Oy

Jolla Tablet -projekti kerännyt lähes 1,3 miljoonaa dollaria – uusiin kampanjatavoitteisiin kuuluu muun muassa 3.5G-versio27.11.2014 15:45:35 EETTiedote

Mobiililaitteita ja Sailfish OS -käyttöjärjestelmää kehittävän Jollan viikko sitten aloittama Jolla Tablet -joukkorahoituskampanja Indiegogo-palvelussa on kerännyt tähän mennessä lähes 1,3 miljoonaa dollaria, ylittäen alkuperäisen tavoitteen kolminkertaisesti. Tätä juhlistaakseen Jolla julkistaa nyt uusia kampanjatavoitteita, joihin kuuluvat 3.5G-versio, laajennettu muistikorttituki sekä jaettu näyttötila -ominaisuus.