LuomuinstituuttiLuomuinstituutti

Ministeri Orpo ja EU:n uusi luomuasetusehdotus nostattavat keskustelua Valtakunnallisilla Luomupäivillä Seinäjoella 25.–26.11.2014

Jaa

Valtakunnalliset Luomupäivät järjestään Seinäjoella 25.–26.11.2014 teemalla Komiasti Luomua. Luomupäivät avaa maa- ja metsätalousministeri Petteri Orpo. Tapahtuman pääpuhuja on luomun kattojärjestö International Federation of Agricultural Movements (IFOAM) EU-ryhmän johtaja Marco Schlüter, joka ottaa kantaa EU:n luomuasetusehdotukseen.

Valtakunnallisten Luomupäivien ohjelmassa on lisäksi tuottajien ja luomusiemen- ja luomurehutuotannon, jatkojalostuksen asiantuntijoiden ja tutkijoiden esityksiä sekä työpajoja ja retkiä. Luomupäivien ohjelma, ks. www.luomu.fi/luomupaivat.

Luomupäivien tapahtumapaikka on Teknologia- ja innovaatiokeskus Frami, osoitteessa Kampusranta 9 B, Seinäjoki. Median edustajat ovat tervetulleita mukaan tapahtumaan.

Valtakunnalliset Luomupäivät järjestetään vuosittain. Vuoden 2014 Luomupäivät -tapahtuman järjestävät Luomuinsituutti ja Luomuliitto yhteistyössä  ProAgria Etelä-Pohjanmaan ja Ekoviljelijät ry:n kanssa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jukka Lassila, Luomuliitto, jukka.lassila@luomuliitto.fi, p. 050 529 0482
Pirjo Siiskonen, Luomuinstituutti, pirjo.siiskonen@helsinki.fi, p. 0440 752 755
Heli Peltola, Luomuinstituutti, heli.peltola@helsinki.fi, p. 044 590 6834
Erkki Vihonen, ProAgria Etelä-Pohjanmaa, erkki.vihonen@proagria.fi, p. 040 678 7689

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Luomuinstituutti
Luomuinstituutti
Lönnrotinkatu 7
50100 Mikkeli

http://www.luomuinstituutti.fi
Luomuinstituutti on Helsingin yliopiston ja Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus MTT:n yhteinen asiantuntijaverkosto, joka tukee toiminnallaan kotimaisen luomutuotannon vahvistumista koko ruokaketjussa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Luomuinstituutti

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme