M-Files

Suomalainen M-Files rankattiin maailman johtavaksi tiedonhallintaratkaisuksi

Jaa

Suomalaisen M-Files Oy:n kehittämä tiedonhallintaratkaisu niittää mainetta kansainvälisillä markkinoilla. Ratkaisu haastaa alan perinteiset jätit uudella lähestymistavalla yritysten tietokaaoksen ratkaisemiseksi. Suomalaisreseptin toimivuudesta kertoo esimerkiksi huipputulos Nucleus Researchin hiljattaisessa selvityksessä. Myös muut maailman johtavat analyytikot, kuten Gartner ja Forrester, ovat viimeaikoina nostaneet M-Filesin johtavaksi tiedonhallintaratkaisuksi omissa analyyseissaan.

Tampereelta lähtöisin oleva M-Files on arvioitu Nucleus Research -tutkimuslaitoksen tuoreessa Technology Value Matrix -raportissa johtavaksi tiedonhallintaratkaisujen toimittajaksi. Raportissa arvioitiin ratkaisujen käytettävyyttä ja toiminnallisuutta.

M-Files kilpailee kovassa seurassa useiden tunnettujen, globaalien teknologiayritysten kanssa, joita ovat IBM, HP, EMC ja Oracle. M-Files sijoittuu Nucleus Researchin analyysissa tukevasti Leader-luokkaan eli alansa edelläkävijäksi, jonka ratkaisussa yhdistyvät monipuoliset toiminnot ja ominaisuudet sekä ensiluokkainen käytettävyys. Sijoituksellaan suomalaisyhtiö pesee kansainväliset teknologiajätit.

"Haluamme muuttaa sen, miten maailma näkee tiedonhallinnan. Nucleus Researchiltä saamamme Leader-luokitus on merkittävä etappi matkalla kohti visiotamme. Liikevaihtomme kasvoi viime vuonna 76 %, joka on noin kymmenen kertaa globaalin markkinan kasvua vauhdikkaampaa. Uskomme sijoituksemme raportissa ja kasvumme kertovan, että ratkaisumme tuo merkittäviä hyötyjä ja kilpailuetuja asiakkaillemme", kertoo M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

Nucleus Researchin raportti mainitsee M-Filesin kilpailuetuina esimerkiksi helpon käyttöönoton sekä tehokkaan metatietojen eli dokumenttien tunnistetietojen käytön. Selvityksessä korostettiin myös M-Filesin asiakasesimerkkiä, jossa M-Filesin käyttöönotto maksoi itsensä takaisin vain neljässä kuukaudessa ja tuo asiakkaalle vuositasolla keskimäärin lähes 120 000 dollarin säästöt.

"M-Filesin kumppaneina on lukuisia laitteisto- ja ohjelmistotoimittajia, kuten Microsoft ja Salesforce.com, jotka parantavat järjestelmän toiminnallisuutta ja käyttäjäkokemusta. Lisäksi M-Files tarjoaa helppokäyttöisen ratkaisun, vaivattoman käyttöönoton ja laajan setin toiminnallisuuksia muita toimittajia edullisempaan hintaan", kertoo Nucleus Researchin analyytikko John Drotar.

Käyttäjäystävällinen vaihtoehto kansioiden penkomiselle

M-Files nopeuttaa ja helpottaa dokumenttien sekä muun informaation hallintaa. Tietoa hallitaan metatietojen eli erilaisten tunnistetietojen avulla perinteisen kansiohierarkian sijaan. Tunnistetietoja voivat olla esimerkiksi dokumentin tyyppi, projektin ja asiakkaan nimi tai dokumentin vastuuhenkilö. Ratkaisu tehostaa merkittävästi työn tuottavuutta ja prosessien tehokkuutta, koska käyttäjät voivat luokitella tietovarastoja omien tarpeiden mukaan eikä järjestelmään synny turhia kopioita. Lisäksi järjestelmä huolehtii siitä, että käyttäjät käyttävät aina dokumentin viimeisintä versiota.

Tietoja Nucleus Researchin Value Matrix -raportista

Nucleus Researchin Value Matrix -raportissa luokitellaan palvelutoimittajat tuotteiden käytettävyyden ja toiminnallisuuden mukaan. Näin määritetään ratkaisut, jotka tuottavat eniten arvoa organisaatioille ja tukevat parhaiten teknologiaan ja liiketoimintaan liittyvää päätöksentekoa. Nucleus julkaisee Value Matrix -raportin kahdesti vuodessa. Lisätietoja saat Nucleus Researchin verkkosivuilta. Lataa raportti käyttöösi M-Filesin www-sivuilta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

ECM Value Matrix. Lue lisätietoja raportista.
ECM Value Matrix. Lue lisätietoja raportista.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

M-Files
M-Files
Hermiankatu 1 B
33720 Tampere

(03) 3138 7500https://www.m-files.com/fi
Kovassa kasvussa oleva suomalainen tiedon- ja laadunhallinnan ohjelmistoja tarjoava M-Files Oy on sijoitettu maailman tunnetuimpien markkinatutkimuslaitosten, Gartnerin ja Forresterin, tuoreissa raporteissa maailman johtavien tiedonhallinnan toimijoiden joukkoon. Tutkimuslaitokset pitävät M-Filesin metatietoihin perustuvaa teknologiaa suurena vahvuutena ja arvioivat metatietojen hyödyntämisen olevan yksi keskeisimmistä tiedonhallinnan tulevaisuuden trendeistä. M-Files-ohjelmistot edustavat uutta lähestymistapaa tiedonhallintaan, joka perustuu tiedon sisältöön, ei sen sijaintiin. Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Filesin asiakkaita ovat muun muassa Flybe Airlines, Gasum, SAS, Kemira, Patria ja Securitas. Vuonna 2014 yrityksen liikevaihto kasvoi 76 prosenttia ja henkilöstömäärä 40 prosenttia. Yrityksen tytäryhtiö M-Files Inc. sijaitsee USA:ssa. Lisätietoja tuotteesta ja yrityksestä: www.m-files.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta M-Files

M-Files sai Customers' Choice -tunnustuksen 2022 Gartner® Peer Insights™ "Voice of the Customer: Content Services Platforms" -raportissa4.4.2022 08:12:44 EEST | Tiedote

M-Files on saanut Customers' Choice -tunnustuksen maaliskuun 2022 Gartner Peer Insights "Voice of the Customer: Content Services Platforms" -raportissa. Gartner Peer Insights on IT-ohjelmistojen ja palveluiden sitoutumaton arviointifoorumi. M-Files oli yksi viidestä toimittajasta, jotka saivat raportissa markkinoiden keskiarvoa paremman arvosanan ja Customers' Choice -maininnan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme