Veikkaus Oy

Suomen suurin verkkokauppa uudistettiin kokonaan

Jaa

Uudistettu veikkaus.fi -sivusto tarjoaa elämyksiä, yhteisöllisyyttä ja kaksi uutta nopearytmistä peliä, jotka ovat pelattavissa vain netissä. Myös Loton, Kenon, urheilupelien ja muiden suosikkipelien pelaaminen on jatkossa viihdyttävämpää kuin koskaan.

Veikkauksen yhteisöllinen uutuuspeli on joka seitsemäs minuutti arvottava eBingo. Se tarjoaa pelaajilleen aivan uudenlaisen bingokokemuksen, jonka lomassa voi jakaa kokemuksia muiden pelaajien kanssa chatissa. Toinen uutuuspeli on Syke, joka on kerran tunnissa arvottava onnenpeli. Sykkeen arvontatulos esitetään joka kerta erilaisena vauhdikkaana animaationa, jossa pallot kilpailevat toisiaan vastaan radalla.

Uudistettu veikkaus.fi on vastuullinen ja turvallinen pelintarjoaja. Ikäraja kaikissa Veikkauksen peleissä on 18 vuotta. Pelaajat odottavat rahapeleiltä entistä enemmän viihdettä ja ajanvietettä. Uusi sivusto vastaa tähän kysyntään ja kanavoi näin suomalaisten pelaamista kotimaiseen pelitarjontaan.

Veikkaus on ollut jo vuodesta 1997 nettipelaamisen uranuurtajia Suomessa ja maailmalla. Veikkaus.fi on Suomen suurin verkkokauppa ja Veikkauksen pelien verkkopelaaminen on jatkuvasti kasvussa. Veikkauksen liikevaihdosta noin neljännes tulee veikkaus.fi:stä ja viime vuonna netissä pelattiin lähes 360 miljoonalla eurolla. Uudistetuille sivuille Veikkaus tavoittelee 900 000 viikoittaista kävijää.

Lisätietoja
kanavajohtaja Kimmo Tolonen, puh. 050 550 1616, kimmo.tolonen@veikkaus.fi

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Karhunkierros 4
01009 Veikkaus

020 750 6355https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus tuottaa suomalaiselle yhteiskunnalle monipuolista arvoa järjestämällä rahapelejä luotettavasti ja vastuullisesti. Veikkaus lupaa Iloa elämään, mikä tarkoittaa sekä peleihin ja pelaamiseen liittyvää iloa, jännitystä ja haaveilua että veikkausvoittovarojen edunsaajille tuomaaa iloa ja pelaamisen vastuullisuutta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Tänään mahdollisuus olla vuoden seitsemäs Eurojackpot-miljonääri – jopa ilman täysosumaa30.12.2016 08:00:00 EETTiedote

Eurojackpotissa on joka viikko mahdollisuus päästä ”miljonäärikerhoon”. Tänä vuonna kuusi suomalaista on ollut niin onnekkaita, että he ovat ylittäneet kerhoon vaadittavan miljoonarajan. Tänään perjantaina vuoden viimeisessä arvonnassa (kierros 52/2016) mahdollisuudet ovat tavallista paremmat, sillä 90 miljoonan euron pääpotin lisäksi ilman täysosumaakin voi voittaa yli kymmenen miljoonaa euroa.